Dodaj do ulubionych

Dobra siłownia!!!!

IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.07, 17:41
Witam.Chciałam prosić o namiary na dobre siłownie w Ciechanowie.Nie chodzi mi bynajmniej o sprzęt, do jak to się tam nazywa, wyciskania, ale o bierznię, rowerek itp. generalnie coś dla kobiety.Byłam dzisiaj na ulicy małgorzackiej żeby zajrzeć do ledy, ale ciemno, głucho i nikogo nie widać.czy ta siłownia jeszcze działa, a co z innymi? Bardzo proszę o wiadomości i namiary. z góry dziękuję.pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anonim Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 19:33
      Dla kobiety dobra jest wg mnie siłownia w Kombatancie na ul. Batalionów Chłopskich.
      • Gość: paquime Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.07, 20:19
        Dziękuję pięknie za podpowiedź
    • anula_a nt siłownia 02.11.07, 11:11
      a może ktoś uczęszcza na siłownię na krytej pływalni? jak warunki? czy mają dużo sprzętu i w jakim stanie?
      • Gość: Mobilek22 Kombatant - jak tam jest IP: 212.160.172.* 02.11.07, 11:18
        Mam pytanie co do tej siłowni w Kombatancie - jak to wszystko tam
        wygląda jaki jest sprzet czy przychodza tam rowniez łysi koksiarze
        bo ja szukam miejsca gdzie mogłbym sobie po ćwiczyć ale nie w
        towarzystwie łysych koksiarzy naśmiewających się z normalnych ludzi.
        Pomyslalem sobie ze moze w kombatancje mozna sobie spokojnie
        poćwiczyc.... Z gory dzieki za info
        • Gość: inzynier_skrzypek Re: Kombatant - jak tam jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 12:23
          Na siłowni w kombatancie spotkasz wysuszonych lub spasionych starszych panów. Z
          pewnością łatwo ci będzie pozbyć sie kompleksów. A może nawet pośmiejesz się z
          któregoś.
          • Gość: Datuta Re: Kombatant - jak tam jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:16
            Ja znam lepszy sposób własny drążek domowy jest idealny do ćwiczeń
            przyjemne z pożytecznym warto skorzystać kto posiada w domu kawałek
            mężczyzny.
    • Gość: dakry Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 22:59
      polecam gimnastykę w szkole podstawowej nr3. Sprzetu dużo. Miła
      atmosfera. przychodza same panie.
      • Gość: paquime Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 15:01
        Możesz powiedzieć cos więcej na temat gimnastyki w SP3? kiedy są zajęcia i ile kosztują, jakiś kontakt?z gory dziekuję i pozdrawiam :-)
      • iratusadea Re: Dobra siłownia!!!! 21.11.07, 14:02
        ja też bym sie chętnie dowiedziała co i jak w "trójce" działa, czy to poprostu
        normalny dostęp do siłowni, czy jakaś gimnastyka taka zgrupowana? i jak sie
        skontaktować? poprostu zadzwonić do szkoły?
    • Gość: szukający Herkules? IP: *.eranet.pl 20.11.07, 20:28
      Znalazłem w necie, ża na Pułtuskiej 18 mieści się siłownia Herkules - byłem tam
      dziś, ale pod tym adresem jest spożywczy... czy może nie udało mi się znaleźć
      tej siłowni? ktoś pomoże?
      • Gość: Adam Re: Herkules? IP: 213.199.253.* 20.11.07, 21:00
        Rzeczywiście kiedyś była pod tym adresem siłownia Pana Rabczewskiego.
        Następnie w tym lokalu była dyskoteka "Muza" gdzie na bramce stała
        nasz doooda... (pozdrowienia dla Doroty. ZMIEŃ SIĘ DZIEWCZYNO bo
        wstyd!).

Obecnie ta siłownia mieści się w swojej pierwotnej lokalizacji czyli
        na ulicy Młynarskiego.

pozdro
        • Gość: XXX Re: Herkules? IP: *.eranet.pl 20.11.07, 21:10
          a gdzie są inne siłownie? wie ktoś? na stronach internetowych dot. Ciechnaowa
          brak jest info na ten temat :(
    • Gość: walter Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.chello.pl 20.11.07, 22:14
      A jak sie ksztaltuja ceny w silowniach?? Jest w nich sauna??
      • Gość: szukający Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.eranet.pl 22.11.07, 13:41
        Wciąż szukam siłowni w Ciechanowie :( Nie jestem z Ciechanowa i troche mi ciężko
        poruszać się po mieście. Ulicy Młynarskiego nie ma na planie miasta :( jest za
        to Młynarska - tyle że tam żadnej siłowni nie ma :(
        Kombatanta zniechęciliście skutecznie, a LEDA na Małgorzeckiej zamknięta na
        cztery spusty i jakiś remont generalny trwa :( czy zatem oprócz tej siłowni w
        Kombatancie, nic nie istnieje ?????
        • Gość: Adam Re: Dobra siłownia!!!! IP: 213.199.253.* 22.11.07, 13:58
          Młynarskiego Teodora... słabo szukałeś
          • Gość: szukający Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.eranet.pl 22.11.07, 15:22
            na planie Ciechanowa nie ma takiej ulicy, zumi tez jej ni epokazuje :(:(
            abstrahując - to tylko ta jedna siłownia się ostała?????
            • Gość: walter Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.chello.pl 22.11.07, 23:49
              Mlynarskiego jest na stronie UM um.ciechanow.pl/index.php?
              um=plan&n=miasto
              • Gość: xxx Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 07:05
                W Kombatancie jest dobra siłownia, jest sauna i sanarium, solarium, basen oraz
                masażyści, więc to czego można szukać po całym mieście, znajduje się w jednym
                miejscu.
                • Gość: szukający Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.eranet.pl 23.11.07, 20:24
                  zobacz wypowiedź inzynier_skrzypek - raczej mało budujący widok i mało to
                  motywujące; fakt, nie chcę pakować i zostać mięśniakiem, ale dla sportu i do
                  ruchu chce chodzić na siłownię, nie oznacza to że mam się zniechęcać widokiem
                  ćwiczących :(
                  • Gość: inzynier_skrzypek Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 14:33
                    Kargoszyn. Najlepsza siłownia w mieście. I do tego mistrz Europy w ciężarach
                    właścicielem. Nie dołuj się widokiem umięśnionych bywalców. Raczej poproś ich o
                    radę, gdy nie będziesz wiedział jak ćwiczyć. Powodzenia.
    • Gość: dares Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.eranet.pl 27.11.07, 20:13
      też szukam siłowni, choć raczej nie takiej do pakowania, a raczej dla ruchu -
      jakaś bieżnia, jakieś wiosełka, steppery. Gdzie to mogę znaleźć w Ciechanowie? i
      czy wogóle mogę znaleźć?
      Kombatant nie posiada tego. MOSiR też nie. Leda zamknięta... coś ominąłem?
      • Gość: sss Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 18:27
        mój znajomy był na siłowni na kombatancie, mówił, że jest ona dobra
        dla nowicjuszy
        • Gość: szukający Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.eranet.pl 04.12.07, 08:15
          pytanie co jest dobre dla nowicjuszy... byłem i nie pojawię się tam więcej -
          jeden atlas umożliwiający jednoczesne ćwiczenia 4 osobom i to wszystko. jeśli
          dla nowicjuszy jest to dobre, to ja jestem księciem perskim.
          Czy ktoś wie, czy Leda się gdzieś przeniosła?
          • Gość: sss Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 18:00
            to fakt, jeden atlas dla 4 osób to za mało,
            no właśnie, a co z Ledą?
            • Gość: km333 Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 16:11
              a wiec moi drodzy niech ktos ruszy dupsko i otworzy porzadna
              silownie ktora zodowoli nas wszystkich ;-))) u mnie brak funduszy
              na taka imprezke ale moze ktos chetny do spolki hehe...zart bo
              spolki zjadaja predzej czy pozniej jaskolki. sprzet z malgorzackiej -
              z lady zostal najprawdopodobniej odsprzedany i znajduje sie w rynku
              niedaleko pubu ciechan a wiec i postoju taxi.nie wiem jak nazywa sie
              ta ulica. a wiec do robotki spaslaki i chudzielce ;o)))
      • iratusadea Re: Dobra siłownia!!!! 03.01.08, 13:03
        ...dowiedziałam sie,że otwarto jakiś nowy fitness gdzieś w okolicach Szwnke-ale
        na razie nic bliżej nie wiem-może ktoś coś wie na ten temat? interesuje mnie
        siłownia z takimi "babskimi" rzeczami jak steper, bieżnia , rowerek itp.
        • Gość: paquime Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 15:50
          Właśnie coś takiego mnie też interesuje.czy ktoś wie coś bliższego na temat takiej siłowni?
          • Gość: aaa Re: Dobra siłownia!!!! IP: 213.199.253.* 06.01.08, 17:14
            na ul. Reutta 5 powstał klub fitness ale same zajęcia ruchowe (joga,
            pilates, aerobic, latinoaerobic, tbc - cwiczenia kształtujące
            brzuch, biodra, pośladki,step,taniec dla dorosłych i dla dzieci) nie
            ma sprzętu
            • Gość: lllll Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 19:19
              Ale gdzie na Reuta? W tym pawilonie na górze? Nad spożywczakiem?
              • Gość: aaa Re: Dobra siłownia!!!! IP: 213.199.253.* 08.01.08, 21:58
                zgadza się nad sklepem spożywczym. w sobotę otwarcie od godz.12 do
                16.
        • Gość: remek Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.centertel.pl 09.01.08, 08:12
          wygląda na to, że w Ciechanowie można tylko albo pakować na atlasach albo
          tańczyć jak Jane Fonda :( a jak ktoś chciałby się poruszać na wiosełkach,
          bieżni, stepperze to nic z tego :(
    • Gość: ee Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 16:24
      Najlepsza sziłownia jest na kargoszynie ul. Kicińskiego :> sa dwie
      bieżnie, rowerki, sala do ćwiczen, trszoke sprzetu dla panow i do
      tego sauna :) polecam
      • Gość: zainteresowany Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.centertel.pl 12.01.08, 09:32
        dokupili coś? ostatnio jak byłem (miesiąc temu), to mieli tylko czystą siłownię
        bez żadnych bieżni czy rowerków. I gdzie to wstawili, bo miejsca to nie było :(
    • yoga24 Re: Dobra siłownia!!!! 11.01.08, 17:55
      Jutro jest otwarcie fitness na Żuławach, bardzo cieszę się z tego powodu, gdyż
      będę miała bliziutko :)
      A na dodatek będzie to fitness typowe dla kobitek hurrrra. Nie będzie facetów
      podglądających jak ćwiczymy. Kobitki łączmy się i dbajmy o formę :)
      • Gość: sss Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 09:28
        a jak wygląda sprawa w SP nr 3?
      • Gość: mika Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 18:43
        A gdzie na żuławach?jaka ulica?
    • Gość: ] Re: Dobra siłownia!!!! IP: 88.156.160.* 17.02.08, 12:26
      zeulandia.myminicity.com/tra
    • Gość: marvis Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 11:39
      Witam mógłby mi ktoś doradzić siłownię w ciechanowie, chciałbym zrzucić kilka
      kilo z klatki i brzucha, zależy mi również na profesjonalnej poradzie którą będę
      mógł znaleźć w siłce. Z góry dziękuję za odpowiedz. :D
      • Gość: xxx Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 18:18
        Najlepsza siłownia-KOŁECKI KLUB!!!!!!
        • Gość: pejo Re: Dobra siłownia!!!! IP: 94.254.192.* 25.01.09, 15:25
          wstrzymajcie się jeszcze troszkę z tą siłką. Mianowicie do czasu
          kiedy to Szymek otworzy centrum odnowy z prawdziwego zdarzenia :)
          ponoć najwieksze w regionie , napewno w koncu kazdy bedzie
          zadowolony , ja tez. Poki co walcie do Kołka na kicińskiego ,
          profesjonalnej rady co do diety, ćwiczeń i wiele cennych innych
          porad udzieli wam nasz wspaniału Master Bełcun . pozdro dla Krzysia
          • Gość: sss Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.centertel.pl 13.04.09, 15:24
            to gdzie by to było?
            • Gość: kkk Re: Dobra siłownia!!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.04.09, 17:45
              Kołecki Klub it is it

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka