Gość: antykorupcja IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 23:09 Ten Śniecikowski to wiadomo od dawna że łapówkarz, przyjrzyjcie sie jego dziwnym przetargom a zrozumiecie gdzie tyle uzbierał, a ma napewno wiecej, nie trzyma sie wszystkiego w banku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 794rt Re: Oświadczenia majątkowe burmistrzów i prezyden IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 08:56 Należy zapytać Pana Milewskiego co się stało z domem na osiedlu Medyczna oraz z samochodem Skoda - czy udało się to przepisać na kogoś by nie wykazywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Oświadczenia majątkowe burmistrzów i prezyden IP: hpcache:* 04.08.03, 16:07 A czy LAncia to samochód słuzbowy, wtedy nie musi mieć własnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Oświadczenia majątkowe burmistrzów i prezyden IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:55 TO DZIWNE ŻE W NAJBIEDNIEJSZYM MIEŚCIE, GDZIE BEZROBOCIE SIĘGA PONAD 25 % 9WIĘKSZE NIŻ W ARGENTYNIE) BURMISTRZ JEST NA 1 MIEJSCU. MA LUKSUSOWY DOM, ON I JEGO CÓRKI. MYŚLĘ ŻE NALEŻAŁOBY SIĘ TEMU NAPRAWDĘ PRZYJŻEĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XZZ wartość majątku IP: 193.59.95.* 04.08.03, 10:54 Ciekawe - na jakiej podstawie oświadczający szacują własny majątek. A gdyby porównać to z tabelami np. US - czy trzeba pomnożyć te wartości przez cztery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Oświadczenia majątkowe burmistrzów i prezyden IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 11:13 GDYBY PORÓWNAĆ MAJĄTEK POSIADANY W POSTACI NIERUCHOMOŚCI CZY TEŻ INNYCH NALEZAŁOBY PEWNIE TE KWOTY POMNOŻYĆ PRZEZ 10 !!! A MOŻE I WIĘCEJ !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś