kasia297 02.01.08, 12:56 uczestnicy sylwestra w zaglobie łączcie sie.... jak sie bawiliscie w tym blcie na podlodze ???? glodni - soków zabraklo o 22.00 muzyka ....okropna ... szok moze jaks rekompensata sie nam nalezy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magik1985 Re: sylwester w zaglobie 02.01.08, 14:04 a jak sobie wyobrażasz rekompensatę? w środku stycznia zrobią drugiego sylwestra, czy jak? co najwyzej w przyszłym roku możesz zostać w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: sylwester w zaglobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 14:35 za głupote i skompstwo nie ma rekompensaty !! pamiętajcie ludzie że tanio oznacza drogo i kiesko !!! pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: sylwester w zaglobie IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 09:37 Bylem tam i bardzo zaluje. dla mnie to byla tragedia co tam sie dzialo. mialy byc do tego konkursy?? widzial ktos je?? ja slyszalem nawet o jakis tam nagrodach.... nawet fajerwerkow nie bylo i najwazneijszego rozpoczecia balu. dno dno i jeszcze raz dno. tez bym chetnie poszedl o zwrot pieniedzy bo na takiego sylwestra to mozna bylo dac 50zl. tam nie ma organizacji...a tego kolesia bez reki to popier....nikomu nie polecam zadnych przyjec tam. moja znajoma wyprawiala jakis tam obiad weselny i tez byla podobna sytuacja....;/;/bardzo zaluje ze tam bylem;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: sylwester w zaglobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 22:22 a kto tam wogóle grał. Słyszałam że lipa , ze koleś z zespołu po tym jak goście mówili żeby lepiej grali, włączył magnetofon i powiedział że jak się nie podoba to oni mogą wcale nie grać. ale nie wiem czy to prawda czy tylko złośliwe plotki. Ja sylwka spędziłam w innej miejscowości i trochę nie jestem w temacie. ale bym chciała wiedzieć gdzie za rok warto iśc a gdzie na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mobilek22 Re: sylwester w zaglobie 05.01.08, 09:13 No właśnie kto grał w tym zespole ??? Jak sie nazywali o ile wogóle mieli nazwe ??? Caly czas pisza wszyscy tylko na lokal zagłoba ale dobrze by było również przestrzec przed tym zespołem - mozecie uratowac wiele osób poszukujących zespołu przed nieudanym weselem czy tez inna impreza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sylwester w zaglobie IP: 213.199.253.* 05.01.08, 13:30 jezeli dobrze pamietam a nie chce to zespol CORRECT (paskudnie graja) bylem na tym balu w zaglobie i wiem jedno juz mnie tam nie bedzie zespol 3 X NIE obsluga 3 X NIE jedzenie 3 X NIE nauka jazdy na lodzie(podlodze w zaglobie) 3 X TAK nie polecam tego miejsca pozdrowienia dla wszystkich ktorzy tam byli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: sylwester w zaglobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 14:26 SYLWEK BYŁ ZAJEBISTY ZAWŁACZAW NAPOJE A ORKIESTA JESZCZE LEPSZA A WŁASCICIEL CO MAŁO NIE DOSTAŁ WPIERDZIEL ZA NAPOJE KTÓRYCH ZABRAKŁO PO 22 NARA Odpowiedz Link Zgłoś