Gość: EWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 19:00 prosze polecic jakiegoś solidnego i w miare niedrogiego elektromechanika posiadającego komputer pod który mozna podłączyć samochód. mam problem z pandą. dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: starDiagnosis Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 08:10 diagnostyka 120+ vat ELEKTRONIKA .MERCEDES .RENAULT.CITROEN.PEUGEOT.VOLVO .OPEL___ CIECHANÓW_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 20:20 Panda to Fiat. A jak Fiat to może na Sońskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 21:58 podobno jest jakiś solidny gdzies na wylocie Płockiej?? czy ma ktos na niego namiary?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starDiagnosis Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 07:48 juz pisalem moge zrobic za 120 zl+vat na testerze fabrycznym fiata:) ELEKTRONIKA .MERCEDES .RENAULT.CITROEN.PEUGEOT.VOLVO .OPEL___ CIECHANÓW_ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_alex Re: elektromechanik z komputerem 31.01.08, 23:52 Polecam ASO Mława 023-6553083 ul. Płocka, podłączenie do examinera czyli oryginalnego komputera Fiatowskiego - 30zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: elektromechanik z komputerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 11:04 Bardzo dziękuję, za interesującą informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 13:41 nie wprowadzaj ludzi w błąd. sprawdziłam i usługa taka kosztuje 70,- zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiatoman Re: elektromechanik z komputerem IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 20:18 ostro ASO mława fiat - lepiej już u kowala naprawiać, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:11 Badaniem komputerem zepsuć jest naprawdę ciężko! I nie płaćcie za tego typu usługi nie wiadomo jakich pieniędzy, 50-60zł to max! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stardiagnosis Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 08:14 brak pojecia ......... zawsze 80zl biore i nik nie placze tylko ze ja pracuje na serwisówkach lub na dobrych uniwersalnych testerach. jaka jedyny w miescie przebijam aso renault bylo pare tematow ktorych serwis sie nie podjol i rozkladal rece pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieremek Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 19:43 to moze odłączenie fabrycznego immobilizera tez wchodzi w gre /cena?/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stardiagnosis Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 07:33 immo sciagam ale w ostatecznosci wole synchro na kluczach zrobic zeby fabryka byla 90% aut eropejskich da sie zrobic synchro kluczy,,, nawed mam mozliwosc dograc uzywane klucze do 211 itp...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieremek Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 09:24 A moze sprawdzenie immo pod względem poprawnego funkcjonowania, bo czasami nie chce sie odłączyc przez kilka minut?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieremek Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 09:26 Dodam ze chodzi o Lanosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stardiagnosis Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 10:56 jesli chodzi o lanosa jest tam jeden myk sporadycznie lampka nie gasnie od immo ??,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieremek Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 13:46 Ano nie gaśnie, i wtedy autko nie chce sie uruchomić. Dopiero po kilku próbach/minutach/ immo puszcza. Da się coś z tym zrobić? Bo słyszałam , ze jak tak sie dzieje, to po jakimś czasie moze całkiem nie puścic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stardiagnosis Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 13:50 na 99% procent moze motka w puszce siada ,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieremek Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 14:33 Ale da sie to zrobic? I jakis kontakt do pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stardiagnosis Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 21:10 pseudo reklamy sobie nie robie sam znajdziesz zreszto malo warsztatów w Ciechanowie wiec szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieremek Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 23:05 Aha, to dziekuję bardzo, trzeba było od razu ze tylko na forum sie udzielasz. Poszukam, ale moze nie w tym miescie, bo chyba nie chciałabym na pana trafic, skoro na forum rady potrafi pan dawac, a jak sie poprosi juz konkretnie o kontakt, to trzeba pan szuakć. Sory ale z takim fachowcem to ja dziekuję mieć do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stardiagnosis Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 07:53 powiem tak nie robie pseudo reklamy i dlatego nie pisze gdzie co i jak wiec poszukaj a znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 22:44 Mam problem z nissanem. Jeżeli możesz pomóc podaj namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stardiagnosis Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 06:34 jesli silnik renault to tak ,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: elektromechanik z komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 20:13 2.2tdi japończyk... Odpowiedz Link Zgłoś