Dodaj do ulubionych

remont porodówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 11:20
Witajcie,
Słyszałam o remoncie szpitala a dokładnie o remoncjie oddziału
położniczego, czy to prawda.
Jeśli tak to czy normalnie odbywają się porody, czy są jakieś
utrudnienia z tym remontem związane? Np. ograniczona liczba pacjętek.
Czy może nie ma żadnych utrudnień i wszystko jest po staremu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mądry Re: remont porodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 13:22
      zadzwoń do szpitala nr (23)6723271 poproś o rozmowę z dyrektorem lub zastępcą i się wszystkiego dowiesz, a ty poszukiwaczu taniej sensacji zakładasz tylko kolejne wątki na forum i jątrzysz.
    • Gość: mama Re: remont porodówki IP: 213.199.253.* 03.07.08, 15:02
      Mam nadzieje, ze wyrobia sie do pazdziernika z tym remontem.
      Bardzo ciekawy watek, tez jestem ciekawa czy sa jakies utrudnienia podczas remontu?
      • Gość: mm Re: remont porodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:36
        Panie mądralo te forum jest chyba od tego żeby poruszać różne
        tematy, które akurat interesują różnych ludzi, a mnie akurat
        interesuję ten temat. Jak to Pana nie dotyczy i niema Pan informacji
        na ten temat to po co się wogóle odzywać.
    • Gość: mm Re: remont porodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:40
      ja też mam dopiero termin porodu na koniec października, ale już się
      zaczęłam martwić. Bo słyszałam że koniec tego remontu zaplanowany
      jest dopiero na początek roku 2009. Więc chyba się nie wyrobią do
      października.
    • Gość: Gość Re: remont porodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 16:43
      Pierwszy etap remontu jest juz zakończony. Tzw lewa strona i część prawej już funkcjonuje w nowych (odnowionych) murach. Trwa remont części prawej i bloku porodowego. Pacjentki przyjmowane są normalnie, porody także odbywają się normalnie. Na salę cięć cesarskich zaadoptowano czasowo pomieszczenie przy SOR. Swoją drogą to w przeciwieństwie do remontu chirurgii ten naprawdę przebiega sprawnie i efekty są o niebo lepsze. Aż przyjemnie wejść i popatrzeć.
      Do czepialskich i innych malkontentów- nie, nie jestem pracownikiem szpitala ani członkiem PO, PSL czy innej partii, nie jestem pracownikiem firmy wykonującej remont ani nie jestem z NFOZ. Po prostu zdobyłem te informacje w szpitalu i przekazuję zainteresowanym. Mimo to spodziewam się za chwilę odpowiedzi w stylu "kto ci za to zapłacił"
      • Gość: ryybka Re: remont porodówki IP: *.cnow.pl 06.07.08, 20:12
        Oddział poł-gin funkcjonuje normalnie,porodówka jest w odnowionej części
        oddziału,oddział położniczy też znajduje się w odnowionym odcinku,a cięcia
        cesarskie nie robione są na Sorze tylko na bloku operacyjnym.
        • Gość: mm Re: remont porodówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 10:34
          Dzięki za odpowiedzi wszystkim miłym, i uczynnym użytkownikom forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka