Gość: FX IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.07.08, 08:03 Czy ktoś wie gdzie najlepiej sprawdzają i naprawiają klimatyzację w samochodach i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mobil22 Re: Klimatyzacja IP: 212.160.172.* 28.07.08, 09:49 ELEKTROMECHANIKA POJAZDOWA GAŁĄZKA KRZYSZTOF 06-400 Ciechanów Św. Marii Maksymiliana Kolbe 43 tel 023 673 70 78 Polecam naprawde - wymianialem tam chłodnice klimatyzacji + nabijanie i potem jeszcze odgrzybianie, jestem bardzo zadowolony. Wcześniej byłem na mazowieckiej to tamtejszy fachowiec niepotrafił znaleźć odpowiedniego zaworku gdzie podpina się wężyk i zaczął wymyślać ze tu coś musiało być modyfikowane bo niema tego zaworku - zaworek był na swoim miejscu ale widocznie fachowiec nie robił jeszcze klimy w astrze II :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stardiagnosis Re: Klimatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 18:36 nie polecam pana z ul, kolbego chcial klijetowi zalaczyc klime na krotko w sabie 95 , a tylko trzebalo zmienic ustawienie TECH2 :) ,, widac ze niema pojecia :) ,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Klimatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 01:52 ja serwisowałem klimatyzację w Autobast przy Metaltechu. Można tam wykonać pełen serwis klimatyzacji. Szybko, miło i tanio. Polecam ten warsztat Odpowiedz Link Zgłoś