misiulka19867 18.12.08, 14:06 Potrzebuję zespołu na wesele na sierpnia 2009.pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malenstwo Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 14:34 mam podobny problem, z tym że ja szukam zespołu na czerwiec 2010. jest ich tyle że naprawdę ciężko się zdecydować, a "elita" w postaci najbardziej popularnych zespołów ma już poklepane terminy daleko w przyszłość... przekopałam już chyba wszystkie wątki na ten temat i szczerze mówiąc wiele się nie dowiedziałam a tylko zniechęciły mnie "atakujące" wypowiedzi członków niektórych zespołów. tak więc za wszelkie konkretne informacje i przede wszystkim na temat ja również będę wdzięczna. mile widziane także linki do stron, gdzie można posłuchać lub zobaczyć jak zespół się prezentuje oraz numery kontaktowe. PS: Misiulka masz już może jakieś zespoły w rozważaniu? pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: zespół na wesele 18.12.08, 14:49 hmmm fakt ciężko jest,ale słyszałam też o fikcyjnie zaklepanych terminach-gdzie na spotkaniu z zespołem cudownym trafem okazuje się że jednak za niewielką dopłatą ten termin jest wolny.polecam zespół MAXIMUS-fajnie grają i super bawią gości jeśli masz namiary na jakieś fajne zespoły to bardzo proszę prześlij.aha polecam jeszcze zespół LIONS z warszawy,grają też na naszym terenie. pozdrawiam i również życzę powodzonka.a nie orientujesz się na temat sali na 2009? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMP Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 12:37 Jesteśmy zespołem RAMP z Opinogóry mam wolny Sierpień 2010.Zapraszamy Znajdziesz nas w Naszej Klasie .tel.600118915 Odpowiedz Link Zgłoś
zespolramp Re: zespół na wesele 19.12.08, 13:48 mamy terminy na czerwiec 2010 prosimy o kontak.600118915. ciechanów i całe mazowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMP Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 12:35 Jesteśmy zespołem RAMP z Opinogóry mam wolny 01,08;15,08 i 29,08 2009 Znajdziesz nas w Naszej Klasie .tel.600118915 Odpowiedz Link Zgłoś
zespolramp Re: zespół na wesele 19.12.08, 13:47 zapraszamy do nas, mamy wolne terminy bez ściemy.tel.600118915 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 23:16 Witam, A może ktoś zna zespół Project z C-nowa, proszę o recenzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: zespół na wesele IP: 94.254.197.* 28.12.08, 21:10 Szczerze polecam zespół FOCUS z Opinogóry! Niedawno bawili gości na moim przyjęciu weselnym. Moim zdaniem 10/10. Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: zespół na wesele 29.12.08, 13:16 a nie wiesz jak tam u nich z terminami jest?na długo trzeba ich zamawiać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 01:56 Zespół SWING - Ciechanów(skrzypce!!akordeon,gitara)grali u mnie-super! Polecam tel. 668812090 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWING Re: zespół na wesele IP: 212.160.172.* 30.12.08, 08:33 Super zespół na wesele. Polecam. Dodatkowym atutem w tym zespole jest gra na skrzypcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół na wesele IP: *.centertel.pl 03.01.09, 11:27 Na litość boską - dajcie se siana z tymi skrzypcami !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 13:34 odradzam zespol PROMENADA!!!!!!!!!!! planowalam miec ich ich na swoim weselu, lecz zmienilam zdanie po Sylwestrze na którym grali w komforcie. z tego co zauwazylam zmienil sklad i to juz nie jest to...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek30 Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 13:37 fakt, tez tam byłem i zaluje, strata kasy!!!!!! zespol juz nie ten co kiedys. bylem raz na weselu na ktorym grali i swietnie sie bawilaem, dlatego zdecydowalem isc na tego sylwka i to byl blad!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: zespół na wesele 03.01.09, 15:58 dobrze wiedzieć.niestety ale sporo zespołów robi sobie samemu reklamę,a im więcej krzyku tym gorszy zespół.słuchałam już kilku zespołów i ten przeciętny 100%lepszy od super,extra zespołu z reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmm Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 20:06 nie polecam zespolu klaster, gral na sylwku i to byla zenada.natomist zespol Grafit jest ok.mialam ich na swoim weselu i narawde bylo super.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gelo2424 Re: zespół na wesele 04.01.09, 20:30 Witamy Nazywamy się ot tak po prostu "O`KAY", Jesteśmy bardzo ze sobą zżytym,sympatycznym,wesołym Zespołem Muzycznym. Chcielibyśmy umilać Państwu każda Rodzinną Imprezke,Uroczystośc,Wesela,Studniówki. "jesteśmy do usług"- możemy również poprowadzić karaoke, co będzie dodatkową atrakcją na państwa imprezie. Zapraszamy,czekamy na odzew z Państwa strony i kontakt. RENIA,GRZEŚ,JACEK I PAWEŁ. kontakt. Grześ 509-602-993. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innuiby Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 20:56 tylko NIE dystans, zenada, odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aranż nocy poślubn Re: Kompleksowa obsługa imprez wesenych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 21:05 Misiulka weź Ty już wyjdź za ten mąż i przestań epatować wszystkich swoimi problemami. Jak chcesz dam Ci numer człowieka, który za niewielką opłatą dogra Ci imprezę w najdrobniejszych szczegółach, A Ty będziesz mogła zaprzątać sobie głowę już tylko oprawą nocy poślubnej. Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: Kompleksowa obsługa imprez wesenych 06.01.09, 10:49 a kto Ci kazał w ogóle czytać ten post?chyba nie masz takiego przymusu,a jak jesteś niespełniony to wynajmij się na wieczór panieński albo kawalerski i wtedy możesz wykazać się swoim dowcipem dowoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zespół na wesele IP: *.centertel.pl 05.01.09, 00:29 A niby czemu to NIE? W styczniu u sistry grali i wszystko ok. bez żenady. Chyba jakas konkurencja tu obgaduje, bo raczej nikt z gosci. Ludzie chca potanczyc, pospiewac. Jak ktos jest dobry w tym co robi to o konkurencji zle nie mowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 09:41 To się budzisz kochana w porę. Co poważniejsi dawno już pozajmowane czerwiec, sierpień, wrzesień mają (takie terminy trzeba na conajmniej rok wcześniej zamawiać, przynajmniej u mnie). Zostają Ci tylko tańsze zespoły słabiej radzące sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 13:22 odstąpie zespol zodiak Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: zespół na wesele 06.01.09, 10:48 to się bardzo pomyliłeś.zespół euro-dance,sala karmen i wszystko na termin który mi odpowiada.zastanów się dopiero pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: zespół na wesele IP: *.cnow.pl 06.01.09, 18:59 no to zupełnie ten zespół ci został słabiej radzący sobie. przynudzają a repertuar taki jak sprzed 30 laty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: zespół na wesele IP: 79.191.67.* 06.01.09, 19:37 Może sobie słabiej radzi z kupowaniem mini-dysków lub ściąganiem z internetu gotowców a tak na poważnie to tym oszukaństwem gardzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: zespół na wesele IP: *.cnow.pl 07.01.09, 20:52 ze wszystkim słabo,bardzo słabo ,bardzo słabiutko. ale jeśli tobie się podoba to dalej graj dancingi lata 80 i przynudzaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:03 Lubie ten zespół, ale z tym gardzeniem gotowcami, to jesteś w ogromnym błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 13:12 "Gardzą oszukaństwem" :) A jak niby mają grać? Zastanów się wtajemniczony kolego. Chyba że nie jestes aż tak "wtajemniczony". No chyba że dinozaury i z midików ciągną, ale wtedy to by była dopiero porażka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: zespół na wesele IP: 79.191.50.* 08.01.09, 16:33 O czym my tutaj rozmawiamy?. O graniu na instrumentach muzyki czy o odtwarzaniu muzyki, dawniej z magnetofonu a teraz z innych najróżniejszych odtwarzaczy ukrytych np. w keyboardach? Ja mam na myśli granie na instrumencie, czyli - siadam do fortepianu, kładę palce na odpowiednich klawiszach, uderzam nimi w określone miejsca na klawiaturze i z pudła fortepianu wydobywaja się dżwięki. I tak z każdym instrumentem. Instrument służy w tym wypadku do grania, a nie jako dekoracja. Czy graniem można nazwać np. taką sytuację. Czwórka na scenie. Dwóch z mikrofonami, trzeci z bebęnkiem na statywie, czwarty z gitarą, z kolumn leci co najmniej z pięć albo więcej ścieżek dżwiękowych i perkusja, o ile walenie rytmiczne jakiegoś młota można nazwać perkusją. Skąd te dżwięki się biorą? Czy trzeba być tutaj specjalnie wtajemniczonym, żeby nie widzieć kantu? Ja wiem doskonale, że taka jest teraz moda i ludzie ( przede wszystkim mało muzycznie wyrobiona młodzież) się przy tym świetnie bawią, i wszyscy już do tego kantu przywykli, zaakceptowali go, tylko dlaczego to nazywa się graniem muzyki? To tak jakbym poszedł do sklepu z butami i wybierając ładne obuwie chwalił sprzedawczynię, że tak pięknie je wykonała. Skąd to pytanie - A jak niby mają grać? Nie wiesz jak? Normalnie, tak jak wyżej opisałem. Jeśli robią to inaczej to nie grają tylko odtwarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół na wesele IP: *.centertel.pl 08.01.09, 19:07 To zrób wesele, zaproś gości i posadź im gościa za fortepianem jak to "opisałeś wyżej". Ubaw po pachy! Cały świat się pomylił tylko Ty masz rację?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemik Re: zespół na wesele IP: *.cnow.pl 08.01.09, 19:20 można też posadzić pseudo muzyków ,którzy plumkają coś tam sobie ,perkusista sobie ,basista sobie ..itd.Bo u nas w Ciechanowie i okolicach tak grają.No pewnie starają się jak mogą ,ale i tak nie wiadomo który kawałek grają bo w niczym nie przypomina on piosenki którą wykonują.Szczęście gdy ktoś zrozumie tekst piosenki(moze po tekście dojdzie) bo nagłośnienie aż prosi o pomstę do nieba.Samograjki na weselu to żadna rewelacja.A niech jeszcze się trochę zmęczą alkoholem to kanał!Perkusista zapierdziela jakby mu płacili od hektara .......długo by tu pisać.Szkoda tylko nerw trzeźwego przy kompie człowieka,bo na weselu jak się jest pod wpływem hahahahaha to już wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół na wesele IP: *.centertel.pl 08.01.09, 20:25 hmmmm Polecam wątek "Bal Sylwestrowy w Gołotczyźnie-porażka!!!!!!!!!!!!" krytykowany jest tam bardzo przyzwoity wg mnie zespół grający na żywo. A dlaczego krytykowany? Bo ludzie idą sie na imprezę "bawić" a nie podziwiać kunszt muzyków. No dobra - 15 minut można popodziwiać, a potem tanytany! Niestety jak się gra na żywo to nie będzie efektu jak w TV do którego każdy się przyzwyczaił. Świat się pomylił ?? Live is brutal! Jedzenie, ciuchy, włosy, paznokcie, choinki świąteczne, BIUSTY! :) też mamy dzisiaj sztuczne. Kijem wisły nie zawrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: zespół na wesele IP: 79.191.50.* 08.01.09, 21:25 Mnie osobiście drażni używanie określenia, że ktoś gra na instrumencie w momencie kiedy tego nie robi, bo często nawet nie potrafi. I tylko o tym pisałem. A tak na marginesie to zgadzam się z "nemikiem", że niejednokrotnie już lepiej jak taki "zespół" markuje muzykę niż mam słuchać plumkania pseudomuzyków i domyślać się jaki przebój grają. Tyle tylko, że ci markujący to najczęściej jeszcze więksi pseudo-muzycy, posiłkujący się powszechnie dostepną technologią komputerową obróbki swoich wypocin i dodawania im blasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesolewesele.pl Re: zespół na wesele IP: *.uhc.com.pl 09.01.09, 10:42 Organizacja Wesel LUBLIN www.WesoleWesele.pl Pomoc w organizacji Wesela i Ślubu. Szybko, tanio, bezstresowo. LUBLIN Odpowiedz Link Zgłoś
alcia2002 Re: zespół na wesele 06.01.09, 20:19 Jeżeli chodzi zespół PROMENADA to oczywiście polecam byłam na sylwestrze i słyszałam.Uważam, że sama powinnaś posłuchać i ocenić. Myślę że zmiana składu zespołu wpłynęła tylko korzystnie na ich granie.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
charles28 Zespół Piękna i Bestie - www.pieknaibestie.pl 06.01.09, 20:37 Witam, Zapraszam do odwiedzenia naszej strony: www.pieknaibestie.pl W razie pytań i wątpliwości - proszę o kontakt. Pozdrawiam, Karol tel.698 300 321 Odpowiedz Link Zgłoś
kula.4 Re: zespół na wesele 06.01.09, 20:44 Słyszałem zespół Promenada dwa razy i polecam. Po zmianie składu w zespole nic sie nie zmieniło. Potwierdzam opinie alci posłuchaj sama i ocen a były członek zespołu niech przestanie szczekać. Pozdrawienia dla zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 21:05 A morze 2+1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemik Re: zespół na wesele IP: *.cnow.pl 08.01.09, 16:39 Mówcie co chcecie dla mnie na naszym ryneczku ciechanowskim kapela na wesele najlepsza Exclusive.A największym jego atutem jest solistka.W roku '08 balowałem na weselach u kumpli wiele razy .Muzyka i wymyślone słowa niby angielskie a jednak angolskie;)i jakieś inne powymyślane języki gości śmieszą.Wiadomo że z upływem alkoholu rozumiemy coraz więcej z bełkotów.Exclusive są the best,muzyka fajna ,powybierane fajne kawałki i ten anielski a jakże mocny głos dziewczyny.Inne kapelki to jakaś lipa i kupa śmiechu.Pracują ale i męczą innych.To moje zdanie i;)mam prawo do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół na wesele IP: *.centertel.pl 08.01.09, 19:40 eeee ja mam szcunek do adama z exclusiva solistka słaaaaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemik Re: zespół na wesele IP: *.cnow.pl 08.01.09, 19:48 no co ty? ja uważam że lepszej w c-nowie nie ma,no bo tak naprawdę kto lepiej od niej śpiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: zespół na wesele IP: 79.191.158.* 08.01.09, 20:01 Dziewczyna z zespolu Kanon ma super glos.Bylam na weselu przyjaciolki i zachwycil mnie jej wokal.Na moim weselu w sierpniu tez beda grali!!!! Polecam ten zespol.Maja przystepne ceny i sa profesjonalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: zespół na wesele IP: *.centertel.pl 08.01.09, 20:19 Skąd się biorą przystępne ceny inteligentny klient się chyba domyśli. Skąd u niektórych kapel mało przystępne ceny i brak wolnych terminów też chyba jest jasne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 20:21 Błagam skończcie już, bo będzie obowiązkowe logowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemik Re: zespół na wesele IP: *.cnow.pl 08.01.09, 20:29 macie rację .lepiej dać na luz .Idę posłuchać RMFFM.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: zespół na wesele IP: 79.191.160.* 08.01.09, 22:42 A na muzyce wszyscy się znają jak na piłce nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: zespół na wesele 09.01.09, 10:10 i tak doszliśmy do jednego wniosku-ile ludzi tyle gustów.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:56 Właśnie. To nie jest dobry sposób na znalezienie dla siebie właściwego zespołu. Bodajże najgorszy i ogłupiający. Ile życzliwych tyle gustów. A który odpowiada Twojemu? Powinnaś też wiedzieć, że częśc wpisów to autoreklama ukrywających się pod najróżniejszymi nickami zespolików. Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: zespół na wesele 09.01.09, 17:11 zgadzam się z Tobą.każdy straszył że będzie ciężko cokolwiek znaleźć,okazało się inaczej i jestem z tego zadowolona.co prawda zmieniliśmy zespół na rytmix,ale też fajnie grają-więc oby wszystko szło po myśli do samego dnia ślubu i wesela. Odpowiedz Link Zgłoś