Dodaj do ulubionych

Sylwester w Sońsku

IP: *.centertel.pl 03.01.09, 20:03
Sylwester w Sońsku to wielka porażka, jedzenie do bani (na stołach
pusto), organizacja żadna, ochrona czyli strażacy pijani. Najgorszy
sylwester w okolicy. Goście zaproszeni na bal sylwestrowy
zachowywali się jak bydło w oborze (niektórzy) - bili się na cepy,
nie pokazali żadnej klasy. Było więcej zaproszonych gości niż
przygotowanych miejsc.
Był jeden gość, który dostał białej gorączki i zaczął bić kogo
popadnie a pijana ochrona strażacka nie miała siły na reakcję i na
prawidłową ocenę sytuacji.
Nikomu nie polecamy sylwestra w Sońsku w remizie strażackiej.
Jedynym plusem tego balu była orkiestra.
Obserwuj wątek
    • Gość: pokrzepiony Re: Sylwester w Sońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 20:36
      Jak to miło, że jeszcze stara tradycja w narodzie nie ginie!!!!
      Gdzie się podziały dawne zabawy wiejskie??
    • Gość: rafcio Re: Sylwester w Sońsku IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 11:55
      chyba byles jednym z tych gosci ktorzy spali pod albo na stole bo
      troche przecvholowali z alkoholem. mi tam sie podobalo i reszcie
      mojej paczki.Strazacy byli weseli owszem ale dla nich tez to byl
      sylwester i mogli sobie pozwolic.
      • Gość: kowalo00 Re: Sylwester w Sońsku IP: 213.199.253.* 04.01.09, 14:31
        Dla Twojej wiadomości byłem trzeźwy - na moich oczach koleś, który
        dostał białej gorączki pobił bardzo dwóch niewinnych chłopaków.
        Strażacy, którzy dbali o porządek zignorowali całą sytuację i
        jeszcze rzucili się na niewinne i poszkodowane osoby.
        Więc jak nie wiesz to nie wypowiadaj się w tej sprawie.
        • Gość: gość Re: Sylwester w Sońsku IP: *.gprs.plus.pl 04.01.09, 14:49
          co się dziwić strażakom jak oni znają tego co sie awanturował
          ale z racji tego że nie obstali za tymi co oberwali poniosą konsekwencje
    • Gość: kasia Re: Sylwester w Sońsku IP: 213.199.253.* 04.01.09, 17:39
      mam wrażenie jakbyśmy byli na zupełnie innych balach. ja całej tej sytuacji nie
      widziałam, co więcej ani ja, ani moim znajomi też o niej nie słyszeli. Myślę, że
      ci, którzy rozkręcili tą bójkę należą do tzw. grona osób szukających wrażeń i
      zaczepki. I to właśnie przez nich jeden z lepszych bali zdobył miano nieudanego,
      co według mnie jest wielce niesprawiedliwe
      • Gość: sylwka Re: Sylwester w Sońsku IP: 213.199.253.* 04.01.09, 17:53
        Ja też słyszałam o tej bójce a po drugie było to nad ranem po 5.
        Ci którzy nie dotrwali to niech się nie wypowiadają.
        Sylwek pod względem jedzenia i organizacji do bani.
        • Gość: Gość Re: Sylwester w Sońsku IP: *.eranet.pl 05.01.09, 11:42
          To jest nie do pomyślenia żeby na takich imprezach dopuścić do
          bijatyki i żeby straż była pijana - KATASTROFA.Nigdy więcej .
          • Gość: uczestniczka Re: Sylwester w Sońsku IP: 79.191.146.* 05.01.09, 17:54
            Tak się składa,że ja też byłam na tym sylwestrze i chciałabym powiedzieć na ten
            temat kilka słów, zwłaszcza, że znałam tam tylko jeden stolik a reszta ludzi
            była mi obca. Piszecie KATASTROFA, jaka katastrofa? ludzie jakby tak było to
            byście siedzieli za stolikami a nie balowali. Bo nie da się ukryć, że wszyscy
            się bawili.Gadacie na jedzenie, jakby było takie nie dobre to byście nie jedli.
            A co do stanu panów strażaków, to nie zauważyłam żeby któryś był pijany, ale
            chętnie wymienię numery stolików, które nie zachowały się w porządku do innych
            gości i swoje rzygowiny pozostawiali na sali a nie w łazience.Mi nie było do
            śmiechu jak jeden pajac zrzygał się przy moim stoliku i cuchnęło.Nie wiem czy to
            prawda, że ktoś został pobity, ale zazwyczaj to dwie strony są winne.A tak w
            ogóle to na sylwestra idziemy dobrze się bawić a nie żreć i chlać.
            • Gość: hela Re: Sylwester w Sońsku IP: *.centertel.pl 05.01.09, 19:31
              Ja też byłam na tym balu razem ze znajomymi i nikomu z nas się nie
              podobało.Napewno za rok nie skorzystam,a po drugie widziałam tą
              bójkę i po co ktoś wypowiada się na ten temat jak nie wie o co
              chodzi,to nie zabawa wiejska skoro się płaći to się wymaga.Skoro
              chcesz sobie potańczyć to włącz magnetofon.
            • Gość: kowalo00 Re: Sylwester w Sońsku IP: *.aster.pl 05.01.09, 19:35
              Kobieto co Ty wypisujesz - idąc na sylwestra i płacąc za niego
              wymagasz jakiegoś standardu (byłem w tamtym roku i było o wiele
              lepiej, lepsze jedzenie i więcej na stołach - dlatego zdecydowałem
              się i w tym roku pójść, natomiast o tegorocznej imprezie nie można
              tego powiedzieć).
              Jeżeli chodzi o bójkę to nie zawsze dwie strony są winne i tak też
              było w tym przypadku - chłopak stojący i nic nie odzywający się
              dostaje bez zdania racji manto.
              Jeżeli idziesz na taką imprezę to nie przypuszczasz, że może ciebie
              nic nie winnego człowieka coś takiego spotkać.
              Na sylwestra idziemy min. po to by się dobrze bawić ale też zjeść i
              z głową się napić.
            • Gość: roman Re: Sylwester w Sońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 19:53
              W pełni zgadzam się z uczestniczką. Chwała strażakom za bieganie z
              mopem i sprzątanie rzygowin po gó...arswie które chyba się jednak
              najadło kiedy miało czym rzygać a ławka przy łazience służy do
              siedzenia a nie rzygania. Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła,
              zespół super.Kowalo00 jedż se do Mariota i baw się dobrze a nie
              ubliżaj tym którzy musieli się napracować dla takich jak ty.
              • Gość: kowalo00 Re: Sylwester w Sońsku IP: *.aster.pl 05.01.09, 20:38
                Za to biorą pieniądze i jest to ich za ....y obowiązek.
                • Gość: Sylwka Re: Sylwester w Sońsku IP: *.aster.pl 05.01.09, 20:47
                  Do "roman", jeżeli chodzi o kowalo00 to nie widzę z w/w komentarzy
                  żeby komuś ubliżał. Ja też tam byłam i podzielam zdanie kowalo00.
                  • Gość: Stokrotka Re: Sylwester w Sońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 21:05
                    Trzeba było przewieżć ten zespół do Junoszy w Gołotczyżnie to może
                    chociaż jeden sylwek by wypalił w tej gminie......
                    • Gość: Gość Re: Sylwester w Sońsku IP: *.eranet.pl 05.01.09, 21:33
                      Człowieku u Junoszy było zajebiście ,a tam nawet jedzenie było do
                      bani kiedy połowa żygała.
                    • Gość: kaja Re: Sylwester w Sońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 21:53
                      Tak czytam co wy tu wypisujecie i zastanawiam gdzie podziała sie wasza kultura osobista. Proponuję, zeby każdy z uczestników spojrzał na siebie. Piszecie o wymogach, bo PŁACICIE i wporządku, ale od was się wymaga poszanowania cudzej własności i choć odrobiny, odrobiny kultury osobistej, bo połowie uczestników tegoż sylwestra niestety brakowało.
                      Ja osobiście uważam, że POK...dał w tym roku ciała. Sorry chłopcy, uwielbiam was, ale smęty były.
                      • Gość: Paweł Re: Sylwester w Sońsku IP: *.centertel.pl 05.01.09, 22:13
                        Ale musiała być tam biba :) hehehe :) taplaliście się w
                        wymiocinach :)) Za rok ja też idę do Sońska !! :)
                        Naschodziło się pewnie młokosów co to myśleli że na dyskę idą i tak
                        się skończył bal :( Ja niestety nie mogłem przyjść hehehe
                        bo "pracowałem", ale blisko tematu - grałem na balu dość daleko, bo
                        aż w Sokołowie Podlaskim, no i muszę powiedzieć z przykrością, że
                        tam chyba nikt się nie sfajtolił na podłogę, nie pobił, baaaa -
                        nawet napitego porządnie nikogo nie widziałem. Wszyscy do 6-tej rano
                        pod krawatami, a jak kogoś zmuliło to chyba czmychał na pięterka do
                        hotelu :D Zresztą widziałem wiele imprez, ale takich dantejskich jak
                        piszecie scen sobie nie wyobrażam :)
                        Moje zdanie: za tak kiepską recenzję imprezy nie wińcie zespołu,
                        organizatorów!! Sami "goście" tego balu są winni (może nieliczni,
                        ale wystarczyło)! Pewnie jedyna wina organizatorów to za NISKA CENA
                        bileciku !!!!!!!
                        • Gość: gość Re: Sylwester w Sońsku IP: *.eranet.pl 06.01.09, 10:28
                          Zgadzam się że cena musi być na tyle wysoka żeby przychodzili ludzie
                          na poziomie i żeby gościom zapewnić dobrą muzykę i dobre jedzenie -
                          czego na tym sylwestrze niestety zabrakło.Tak to wygląda jak się
                          idzie na ilość nie na jakość.Goście zaproszeni przychodzą i nie mają
                          gdzie usiąść,to co organizator myślał że nie wszyscy przyidą -to nie
                          wesele haha.Nie sztuka zebrać jakieś tam pieniądze ,moim zdaniem
                          wina organizatorów.
                          • Gość: Sylwia Re: Sylwester w Sońsku IP: *.eranet.pl 06.01.09, 12:52
                            Piszecie że żygowiny że bijatyki to wina zaproszonych gości ,wiadomo
                            gdzie jest ten z biało gorączką klijent bodajże z Sarnowej Góry to
                            impreza nie udana.Byłam tam i więcej nie pójdę.
                            • Gość: . Re: Sylwester w Sońsku IP: 79.191.161.* 06.01.09, 13:47
                              lipa
                  • Gość: czytelnik Re: Sylwester w Sońsku IP: 79.191.9.* 08.01.09, 12:51
                    Zazwyczaj jaość imprezy zależy od "jakości" uczestników.Jeżeli się
                    tak nie p0odoba ,spróbójcie sami zorganizować taką imprezkę żeby
                    była lepsza.Tylko ciekawe jak sami później zareagujecie na podobne
                    krytyki jakie teraz umieszczacie.Ja niestety nie mogłem być na
                    żadnej imprezie zachorowałem ale kiedyś grałem w pewnej kapeli i
                    robiliśmy takie imprezy jak Wasz bal.Słyszało się róóżne wypowiedzi
                    na temat imprez na których byliśmy ale nikt nigdy nie wieszał psów
                    na organizatorach tak ja Wy to robicie.Zazwyczaj to uczestnicy sami
                    sobie są winni że coś się nie podobaŁo.Najlepiej zmienić samych
                    siebie albo obyć się bez alkoholu wtedy napeweno zabawa będzie
                    przednia.Z poważaniem Czytelnik z drugiego końca kraju
                    • Gość: xxx Re: Sylwester w Sońsku IP: *.aster.pl 08.01.09, 13:03
                      "cZYTELNIKU" - nie pierwszy raz ci sami organizatorzy organizują tam
                      sylwestra - w ubiegłych latach było super - na każdej z tych imperz
                      byliśmy razem zawsze z tą samą paczką (w tym roku wszystko najtańsze
                      i mało jedzenia na stołach - a cena wyższa niż w poprzednich
                      latach). Organizatorzy postawili na ilośc zaproszonych gości a nie
                      na jakość. Napewno stracili już dużo klientów przez to co odstawili
                      w tym roku.
      • Gość: czytelnik Re: Sylwester w Sońsku IP: 79.191.9.* 08.01.09, 12:30
        Brawo Kasia!Najlepiej bawić się bez alkoholu!!!Który jest dla ludzi
        a nie dla głąbów u których tylko wywołuje agresję.
    • Gość: czytelnik Re: Sylwester w Sońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 18:53
      Witam, nie byłam ani w Sońsku, ani w Gołotczyźnie ale jaka tu
      mieszka wyrafinowana ludność, kto by pomyslał........:)
      • Gość: Sylwka Re: Sylwester w Sońsku IP: *.aster.pl 07.01.09, 23:40
        Ta ludność to nie była tylko z tąd ale i z innych miast.
    • Gość: czytelnik Re: Sylwester w Sońsku IP: 79.191.9.* 08.01.09, 12:26
      Ciekawi mnie dlaczego,skoro tak się nie podobał ten bal w
      Sońsku,wytrwałeś-łaś na nim do końca?!Móże to o czym piszesz to był
      Twój sen?
      Najlepiej przed skrytykowaniem kogoś przyjrzeć się sobie sprubuj sam-
      a zorganizować taką imprezę a jak już to zrobisz wtedy krrytykój
      innych organizatorów i nie rozpowszechniaj nieprawdy.Bo większość z
      Twojej wypowiedzi jest wyssana z palca.
      • Gość: ktoś Re: Sylwester w Sońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 12:36
        Jak nie jestem przygotowany, to się nie biorę.
        Do słownika proszę.
      • Gość: kowalo00 Re: Sylwester w Sońsku IP: *.aster.pl 08.01.09, 12:39
        Będę krytykował (bo mam takie prawo), wszystko co napisałem jest
        prawdą i są osoby które mogą to poświadczyć(nie mówię tu o moich
        znajomych - bo są osoby mi nie znajome, które potwierdzają to i
        widziały ten incydent).
        Jeżeli płacę to chcę się pobawić do końca - przy zespole który
        bardzo fajnie grał (jedynie to mogę pochwalić).
        Widzę, że to Ty chyba nie byłeś(aś) do końca (przecież Ci się tak
        podobało) - w związku z tym nie zabieraj głosu w tej sprawie.
        • Gość: oko Re: Sylwester w Sońsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 18:17
          Jak zawsze do powiedzenia maja najwięcej Ci, którzy coś odwalają na takich imprezach.Ja tez byłam na tym sylwestrze ze swoją paczką i jeśli mam cos do powiedzenia w tej sprawie to to, że połowa z was wygaduje brednie. Piszecie, że lipa, klapa itp.a co robiliście? bawiliście się,jedliście, piliście I Z CHECIĄ POKAZAŁABYM FILMIKI, które by to udowodniły.
          Mi też nie wszystko się podobało na tym sylwestrze, ale nie siedzę i nie leję wody jak niektórzy z was.
          P.s. bal miał się rozpocząć o 20:00, a nie o 20:20 - kto się spóźnił? goście!!!!!!!!!ale co tam , gościom wolno wszystko.
          Do kowaloOO:ja zapłaciłam i bawiłam się do końca,mimoże zespół POK.. grał okropnie w tym roku, a stać ich na wiele wiele więcej /11 wesel i 4 sylwestry z ich udziałem - dlatego krytykuje/i pomimo bójki, wokoło której tak krążycie.
          P.s. z chęcią przyjadę na kolejnego sylwestra, chociażby po to żeby zobaczyć te same osoby co w tym roku i usłyszeć to samo puste gadanie co 2 lata temu, rok temu i w tym roku.
          Pozdrowienia dla tych, którzy tylko gadają
          • Gość: kowalo00 Re: Sylwester w Sońsku IP: *.aster.pl 09.01.09, 11:05
            Ja byłem rok temu i dwa lata temu i było super ale w tym roku klapa
            na całej linii. Nie polecam.
            • Gość: Śpioch. Re: Sylwester w Sońsku IP: *.centertel.pl 09.01.09, 12:41
              DO OKO.Widocznie takie spęndy jak w tym roku w Sońsku podobają ci
              się,ja byłem dwa poprzednie lata i było super nie mam zastrzeżeń do
              niczego,dlatego dołączam się do tych którzy uwarzają że to co
              pokazali w tym roku organizatorzy i niektórzy z uczestników tej
              imprezy było kary godne,i napewno już nie skorzystam.
              • Gość: kasia Re: Sylwester w Sońsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 12:50
                jeśli macie zastrzeżenia do ilości osób na tegorocznym sylwestrze i
                ogólnie do całej imprezy, wieć jest szansa, jak sami deklarujecie,
                że w przyszłym roku was nie będzie, a co za tym idzie bedzie mniej
                osób i będzie jeszcze lepsza zabawa
                • Gość: kamilka Re: Sylwester w Sońsku IP: *.aster.pl 09.01.09, 13:01
                  Tylko ciekawe czy za rok będzie sylwester, bo z tego co słychać to z
                  powodu tej imprezy został już odwołany bal karnawałowy w styczniu.
                  • Gość: Hela. Re: Sylwester w Sońsku IP: *.centertel.pl 09.01.09, 13:10
                    Oczywiście że został odwołany z powodu bójki o której nikt z was
                    rzekomo nie słyszał.Nie wiadomo jeszcze czy sylwester też będzie a
                    jeśli tak to życzę miłej zabawy i uważajcie żeby wam albo waszym
                    znajomym za dormo nie obili gęby.
                    • Gość: xxx Re: Sylwester w Sońsku IP: 213.199.253.* 09.01.09, 23:59
                      Zgadzam się.
                      • Gość: gość Re: Sylwester w Sońsku IP: *.gprs.plus.pl 10.01.09, 14:52
                        a ja słyszałem że bal ma być ponoć ma być wynajęta ochrona ;D
                    • Gość: mmmm Re: Sylwester w Sońsku IP: 79.191.39.* 14.01.09, 19:35
                      moze nie do konca za darmo, w koncu prawie 300 zl za wejscie to nie malo :)
                      widze ze byla to "wspaniala" impreza :)
    • Gość: stasiek Re: Sylwester w Sońsku IP: *.xdsl.centertel.pl 10.01.09, 21:16
      kowaloo .Porażką to TY byłeś.A nie goście i organizacja,kuchnia oraz
      sprzątający strażacy.SYLWESTER był SUPER.
    • Gość: gargamel. Re: Sylwester w Sońsku IP: *.centertel.pl 10.01.09, 22:27
      DO STASIEK.W dupie byłeś,gó... widzaiłeś ciulu.
      • Gość: stasiek Re: Sylwester w Sońsku IP: *.xdsl.centertel.pl 10.01.09, 22:51
        Do gargamela: jestes zbyt młody i bardzo nie mądry.Ja tam byłem i na
        własne oczy widziałem zabawę i tych małolatów co się pobili o żonę.
        • Gość: kowalo00 Re: Sylwester w Sońsku IP: *.aster.pl 11.01.09, 20:59
          Do Stasiek
          Człowieku jeżeli chodzi o tą bójkę to napewno nie widziałeś jak to
          się zaczęło i nie chodziło o żadną żonę. Jeden gość po alkoholu
          traci resztki rozumu a zaprzyjaźniona z nim obsługa staje po jego
          stronie (z ich strony jest to nie w porządku - nie znając sprawy
          oskarżają niewinnego).
    • Gość: UCZESTNICZKA. Re: Sylwester w Sońsku IP: *.centertel.pl 14.01.09, 16:31
      DO STASIEK.A skąd ty wiesz takie informacje bo z tego co wiem to
      przy całym zajściu były tylko 4-ery osoby,może jesteś jednym ze
      strożaków którzy nie znając sytuacji wkroczyli i obwiniali
      niewinnych.Tak naprawde tylko poszkodowani mogą wypowiadać się na
      ten temat.
      • Gość: majk Re: Sylwester sie nie podobał karwasz twarz IP: *.xdsl.centertel.pl 29.01.09, 19:45
        Nie wiem o co wam chodzi?
        Ktoś się pobił, komuś jedzenie nie odpowiadało, ktoś rzygał, żona niewinna,
        strażacy pijani, cuchnęło jak z prosiarni...
        Jak chcę się zabawić to wystarczy mi kawałek podłogi, w każdym miejscu o każdej
        porze.
        A lubię dobrą zabawę bo umiem tańczyć...
        A te mamuty co wybrzydzają Sońsk?
        Proponuję Sułkowo bardziej wykwintne.
        Jesteście bardziej buraczani niż najgorszy z Sońska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka