kalasa 11.01.09, 15:42 Czy łatwo znaleźć pracę jako asystent w Biurze rachunkowym w Ciechanowie?? Jak szukać takiej pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amanda Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 09:09 myślę ze ciężko będzie Ci znaleźć taka pracę, ale najlepszym sposobem jest po prostu składanie CV bezpośrednio do biur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 09:58 A ja Ci powiem ze jezeli nikt Cie nie poleci to ciezko CI bedzie. W pracy stykasz sie z wieloma poufnymi informacjami i oczywiscie dochodami roznych firm z okolicy i kazdy kto ma biuro wymaga aby takie informacje nie przedostawaly sie na zewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 18:11 Ja szukam pracy w Biurze Rachunkowym, w księgowości od czerwca i...nadal jestem osobą bezrobotną ;( Mimo, że interesuję się księgowością, ukończyłam studia licencjackie (dzienne) na tym kierunku, obecnie kontunuuje naukę na studiach magisterskich - rachunkowość, to pracy nie znalazłam;( A może ktoś z czytających forum, ma jakieś propozycje pracy? Proszę o kontakt mailowy: praca.ania@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalasa Re: Praca w Biurze Rachunkowym 13.01.09, 11:01 A w jaki sposób szukałaś pracy w biurach, składałaś osobiście CV czy wysłałaś pocztą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:38 Gość portalu: any napisał(a): > Ja szukam pracy w Biurze Rachunkowym, w księgowości od czerwca > i...nadal jestem osobą bezrobotną ;( > Mimo, że interesuję się księgowością, ukończyłam studia licencjackie > (dzienne) na tym kierunku, obecnie kontunuuje naukę na studiach > magisterskich - rachunkowość, to pracy nie znalazłam;( > A może ktoś z czytających forum, ma jakieś propozycje pracy? Proszę o > kontakt mailowy: praca.ania@wp.pl to masz dziewczyno za duże kwalifikacje jak na biuro rachunkowe, niestety, Odpowiedz Link Zgłoś
kalasa Re: Praca w Biurze Rachunkowym 13.01.09, 09:40 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Ogólnie myślałam, że jest bardzo ciężko z taką pracą w Ciechanowie - niestety nie znam żadnej osoby która mogła by mnie polecić wiec chyba będę musiała się pożegnać z kariera w biurze rachunkowym :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 14:53 Myślę, że jeśli kilka osób ma jeden cel i rozbija głowę o mur, to można postarać się zrobić coś razem. Jeśli macie potrzebną wiedzę to naprawdę małym nakładem można stworzyć spółdzielnię a pracować początkowo nawet w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 15:33 Ja pracuje w biurze rachunkowym od jakis 3 lat i zdarzyl sie tylko jeden przypadek ze dzwonila jakas Pani dowiedziec sie o prace.... Jakos nie widzialem innego zainteresowania. Co do prowadzenia wlasnego biura trzeba miec na to odpowiedni "papierek" ktory kosztuje duzo nauki i otrzymuje sie go po zdaniu egzaminu panstwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasa Re: Praca w Biurze Rachunkowym 13.01.09, 22:26 więc są nadzieje na znalezienie takiej pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.09, 16:16 nadzieje zawsze można mieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księgowa Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.gprs.plus.pl 21.01.09, 09:18 Ja uważam, że najważniejsze w znalezieniu pracy jest doświadczenie. Ja miałam to szczęście, że zaraz po szkole udało mi sie znależć pracę jako księgowa w warszawie(nie miałam wtedy żadnego doświadczenia. Bardzo dużo się nauczyłam, w miedzy czasie studiowałam. Jednak po urodzeniu dziecka musiałam zrezygnować pracy. Rok temu zaczęłam szukać pracy w Ciechanowie, rozsyłałam wszędzie swoje CV, odpowiadalam na każde ogłoszenie. jednak nie było zadnej odpowiedzi. I postanowiłam, że muszę poszukać czegos w warszawie. Powysylałam mailem CV i już następnego dnia zadzwoniło do mnie kilka osób. W sumie prawie 80% firm, do których wysłałam CV chcialo mnie zatrudnić, wprost nie mogłam w to uwierzyć. Zależało mi na tym, żeby pracowac na 1/2 etatu i znalazłam idealna pracę. Mogę pracować w niej 2 dni w tygodniu, przy czym nie musze byc w pracy iles tam godzin, tylko jeśli zrobię to co mam do zrobienia to idę do domu. Wiem, że dojazdy do warszawy sa trochę męczące, ale można to jakos zorganizować, tylko osób dojeżdża codziennie do warszawy do pracy, można się z kimś ymówić na wspólne dojazdy. W ciechanowie znależć dobra prace jest na pradę ciężko, bo w małym stopniu liczy sie doświadczenie, wiedza, wykształcenie, tylko znajomości. W warszawie, mam tą satysfakcję, że pracuję dlatego, że coś potrafię, jestem doceniana i to ja mogę dyktowac warunki, bo jest dużo ofert pracy. Pozdrawiam i życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2221 Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.chello.pl 21.01.09, 16:59 super.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 10:50 Uważam że podstawowym kryterium zdobywania pracy w Ciechanowie to właśnie znajomości to jest przerażające ale niestety prawdziwe:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 14:01 Ja radzę poszukać takiej pracy w innej miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abab Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 14:18 obecnie poszukuję jakiejkolwiek pracy niestety cisza na rynku ciechanowskim - w biurze rachunkowym też z przyjemnością bym podjęła pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.centertel.pl 28.04.09, 15:46 słyszalam ze na 17go stycznia 13 , powstalo jakies nowe biuro rachunkowe , podobno mile Panie tam są , wiec moze tam sproboj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franc Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.09, 14:56 wszędzie jest teraz ciężko o pracę więc i w biurze tez nie będzie łatwo Ci coś znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księgowa Re: Praca w Biurze Rachunkowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:36 trzeba dużo umiec Odpowiedz Link Zgłoś