Dodaj do ulubionych

Akcja "Patrz na ręce kasjerce"

IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 20:52
Dużo się mówi o oszukańczych praktykach kasjerek w ciechanowskich
supermarketach. Sam zostałem kilkakrotnie oszukany (pewnie było takich
przypadków dużo więcej - ale kto sprawdza co nabiła kasjerka?) Proponuję
rozpocząć akcję "Patrz na ręce kasjerce". Patrzmy na operacje jakie wykonuje
kasjerka, a następnie czytajmy otrzymany paragon. Wiem, że ten ciągły
pośpiech, ale może... Kto jest za?
Obserwuj wątek
    • Gość: jackpot Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: 79.191.159.* 27.01.09, 13:32
      ormo czuwa !!!
      • Gość: Dziadek Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 14:50
        Z patrzenia na ręce nic się nie dowiesz chyba, że znasz perfekcyjnie obsługę
        tego modelu kasy. Ja zawsze sprawdzam paragon i często porównuje czy cena na
        pulce jest taka sama jak przy kasie. Przykładowo wczoraj wróciłem do kasy bo
        kasjerka nie nabiła mi 2 bułek po 35 groszy :). bardzo wątpię żeby to było
        celowe działanie kasjerek ale masz prawo pilnować swoich pieniędzy.
        • Gość: gosc Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.chello.pl 27.01.09, 15:35
          Akcja "Patrz na ręce kasjerce" , "nauczycielu nie idź na studniówke"...
          Słonce chyba za mocno grzeje
          • Gość: gosc2 Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:49
            ja obie goraco poperam!!!!trzy razy tak!!!!
            • Gość: kasjerka Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.chello.pl 29.01.09, 22:09
              istnieje nieumysle spowodowanie smierci ,wiec nieumyslnie Cie oszukano ,na
              kasach fiskalnych sprzedawca nie jest w stanie Ciebie umyslnie oszukac ,czy
              wiesz ze moze miec tylko do 1zł sł jeden złotych manka lub superaty ,wszystko
              ponad to nagana ,pozdrawiam
              • Gość: Ciechanowianin Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.09, 11:21
                Przepraszam, ale jakie nieumyślne..., nie mówię tylko o wydawaniu reszty, ale
                przy nabijaniu wielokrotności towarów, np. pieczywa, złe ręczne wpisywanie
                kodów, każda ręczna ingerencja kasjerki powinna być podejrzana. Nie mówię już o
                niewłaściwych cenach na półkach... Ile niebezpieczeństw czyha na uczciwego
                klienta sklepu? Co do superaty, chyba zawsze można zarobioną kasę wziąć do
                kieszeni, towar nabity wziąć z półki, itp, itd...
                • Gość: kasa Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 13:20
                  Gość portalu: Ciechanowianin napisał(a):
                  > Co do superaty, chyba zawsze można zarobioną kasę wziąć do
                  > kieszeni, towar nabity wziąć z półki, itp, itd...

Człowieku o czym Ty piszesz ?! Jeśli uważasz, że tak "łatwo" kasjerki sobie "dorabiają" to nie masz nawet bladego pojęcia o tej pracy. Nie wypisuj bzdur i nie siej wrogości. Nie myli się tylko ten kto nic nie robi!
                  • szaro.buro Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" 30.01.09, 14:56
                    ceny w kasach fiskalnych zaprogramowane są więc kasjerka nic z tego nie ma dla
                    siebie.trzeba sprawdzać ceny na półkach.
    • Gość: Klient Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 21:48
      Mnie oszukano ostatnio w MARCPOLU, pisałem, ale admin usunął...
      Popieram - sprawdzajmy paragony.
      • Gość: Po prostu Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.cnow.pl 29.01.09, 13:33
        Należy zawsze sprawdzić paragon i tyle. Kto nie sprawdzi to już jego wina.
        • Gość: kons Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.cnow.pl 29.01.09, 13:59
          Ja uważam że to dziwny post,patrz jak wbija ktoś na kasę ,jaka suma ,i ile ci
          wydają.Jeśli zauważysz jakąś nieprawidłowość to powiedz od razu .A to lepiej
          zbierać takie informacje i ......upolować czarownicę hehehhe.Pewnie tobie tak
          zbierają minusy i dostajesz benny hila hahaha
          i odgrywasz się zakładając durny post .Ciechanów to miasto obsrywaczy na forum
          samych siebie.
          • Gość: SSSSSSSSS Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 23:01
            no to i ja sie wypowiem. Nie bede pisac gdzie oszukują(a może
            powinnam, ale to chyba wszyscy wiedzą). Ale jest sklep w ktorym
            nigdy mnie nie oszukali - Przy Farze - mila obsluga, szczegolnie na
            warzywach - lubie tam zakupy ... A i w bIEDRONCE :)
      • szaro.buro Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" 28.04.09, 15:06
        myślę ,że i w naszym mieście tacy mogą kable się zdarzyć.
        wieszałbym gnojka za jaja na drzewie

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6547847,Emerytke_do_sadu_za_2_grosze.html
    • Gość: jaktor Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" w biedronce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 12:13
      w Biedronce oszukali mnie i moją znajomą kilka razy źle wydają
      reszte i mylą sie ale zawsze sie myla na swoja korzysc to ciekawe
      • Gość: klient Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 13:38
        uwaga do wszystkich zakupowiczow.patrzcie na rece w warzywniaku na
        broniewskiego wlascicelka lubi sie mylic przy wydawaniu.a jak
        zwrocisz uwage to geba szczeka.radze omijac ten sklep
        • Gość: gosc Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 18:48
          a jak to jest możliwe, że na warzywniakach -Warszawska
          nie mają kas fiskalnych?
          pani coś tam, cos tam liczy w kącie na kalkulatorze i podaje wynik.
          • Gość: kid Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.05.09, 12:20
            :) no nieźle po oknem skarbówki heheh
    • Gość: byczek 68 Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.cnow.pl 30.04.09, 21:16
      nie wińmy kasjerek!!!dziś robiłam zakupy w Marc Polu i co zauważyłam,że inne
      ceny są na półkach ,a inne mają panie w kasie.Uważam ,że to nie wina kasjerek a
      p.KIEROWNIKA,który dla pracowników tego sklepu jest,,BARDZO MIŁY"
      • Gość: reutta Re: Akcja "Patrz na ręce kasjerce" IP: *.ibd.gtsenergis.pl 06.05.09, 08:02
        uwaga na tzw. pawilon na reutta tam też często się mylą przy
        wydawaniu reszty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka