Dodaj do ulubionych

Przyciemnianie szyb samochodowych..

IP: *.chello.pl 28.01.09, 16:17
Kto w Ciechanowie zajmuje sie przyciemnianiem szyb w samochodzie osobowym np.
ford focus, oczywiscie mam na mysli takze wszelkie atesty itd. jaki jest koszt
takiej inwestycji jezeli chodzi o caly samochod?

Slyszalem, ze bardziej praktyczne jest przyciemnianie szyb za pomoca
"okopcenia" ich?(o wiele lepiej widac z wewnatrz alta niz uzywajac folii)
ponoc w Mlawie jest warsztat zajmujacy sie tego typu zabiegami, macie moze
jakies doswiadczenia, namiary, adresy, adresy www dotyczace tego tematu???
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Przyciemnianie szyb samochodowych.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 22:50
      w ciechu przyciemniają np w tym warsztacie na skrzyżowaniu ulic 17Stycznia z
      spółdzielczą i kraszewskiego. lecz oni tylko folią się zajmują i atest dadzą Ci
      tylko na tył a tam on nie jest potrzebny. na przód nie dadzą bo seryjnie auta
      mają już w 30% przyciemnione szyby - podobno. mi za całego civica krzyknęli z
      tego co pamiętam 600złotych - kolosalna cena. a mławską robotę widziałem w dwóch
      autach. bardzo ładnie zrobili. za mercedesa w210 chłopaczek zapłacił 350złotych.
      niby ma atesty ale co one są warte to nie wiem... a ca przypalane laserem w
      mławie podobno 200zł od szyby sobie liczą. nie orientowałem się jeszcze kto i na
      jakiej ulicy to robi bo czekam do wiosny...
      • Gość: tomek Re: Przyciemnianie szyb samochodowych.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 23:05
        Witam dokładnie Jarek z Mławy najlepiej okleja i przyciemnia szyby zrobił moje 2
        auta na 6 i Około 100 albo 200 samochodów z mojego polecenia.Jutro podam wam
        nr:telefonu do Niego bo mam w drugiej komórce która została na daczy.Pozdrawiam
    • wiki-net Re: Przyciemnianie szyb samochodowych.. 30.01.09, 18:15
      polecam przyciemnianie szyb w Mławie na ul. Padlewskiego 42b(za PKS-ami)
      tel.502288622
      Przyciemniałam tam szybki pół roku temu i są nadal bez zarzutu (za tył i boki
      zapłaciłam 350zł)oczywiście mam na nie certyfikat i atest
    • Gość: leo Re: Przyciemnianie szyb samochodowych.. IP: *.cust.tele2.pl 08.02.09, 12:43
      W Mławie fajnie przyciemniają
    • Gość: fuji Re: Przyciemnianie szyb samochodowych.. IP: 79.191.42.* 08.02.09, 21:23
      Na Padlewskiego to wlasnie Jarek przyciemnia. Chlopak juz kilka
      ladnych lat sie tym zajmuje. W pozadku gosc. Takze go polecam.
      • Gość: ... Re: Przyciemnianie szyb samochodowych.. IP: 79.191.50.* 08.02.09, 21:54
        piecowe przyciemianie szyb robi tylko jedna firma w Polsce i koniec
        kropka
      • Gość: xx Re: Przyciemnianie szyb samochodowych.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:36
        tez przyciemniałem w Mławie na ul. Padlewskiego juz trzecie auto
        wiec polecam bo chlopak ma pojecie no i ceny bardzo przystepne w
        porownaniu do innych zakladow specjalizujacych sie przyciemnianiem
        • Gość: Minson11 Re: Przyciemnianie szyb samochodowych.. IP: *.icpnet.pl 26.08.13, 11:35
          Ja polecam firmę z okolic Poznania. Naprawdę warto:
          www.blackservice.pl/Kontakt/
    • Gość: rafcio Re: Przyciemnianie szyb samochodowych.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 00:06
      mi rowniez przyciemial jarek z mławy. zrobil ok i tez zaplacilem 350
      zl. tyo jest jego nr..609311513
      • Gość: jarek Re: Przyciemnianie szyb samochodowych.. IP: *.centertel.pl 26.05.14, 08:26
        502288622 to jest aktualny numer polecam
    • muc-za przyciemnianie szyb 10.04.14, 17:43
      Dzisiaj przyciemniałem u Jarka z Mławy,profesjonalista jednym słowem i w porządku gościu polecam wszystkim.
      • Gość: Mariusz Re: przyciemnianie szyb IP: *.centertel.pl 10.04.14, 18:19
        Przyciemnia chłopak szybki w ciechanowie na Parkowej nie mnij profesjonalnie ( mam porównanie bo przyciemniałem w mławie teraz w Ciechanowie) a plus - w Ciechanowie znacznie krócej się czeka, dwa- na miejscu, trzy- znacznie taniej. co ro samej roboty- chłopak na parkowej znacznie dokładniej to robi.....no i cena - w Ciechanowie za znacznie więcej roboty i teraz zapłaciłem 250 zł porównując do mławy- szyby robione dwa lata temu- znacznie mniej roboty i zapłaciłem wtedy 350 zł. Także Mława i ul. Padlewskiego ma spokojnie w Ciechanowie konkurencję- tańszą i nie gorszą a może nawet dokładniejszą....
        • Gość: Pan Zielonka Re: przyciemnianie szyb IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.04.14, 21:42
          Zdecydowanie polecam kolegę z Parkowej,bardzo dokładnia i profesjonalia robota, w zeszłym roku miałem okazję się przekonać..
          • Gość: mario Re: przyciemnianie szyb IP: 46.77.124.* 14.04.14, 21:31
            Nie przyciemiajcie szyb w mlawievna padlewskiego u Jarka tzw Szymana, zaczal partoczyc robote i to juz dawno bral za caly samochod 500zl a niedociagniecia zamalowywal czarnym markerem no smiech na sali, teraz gdy powstaly dwa konkurencyjne profesjonalne warsztaty musial szybko zejsc do cen rzedu 300zl za samochod. W Mlawie polecam warsztaty na ul wojtostwo i swierkowa przyciemiaja szyby, lampy i cala karoserie nie mam namiarow ale mozna ich prace znalezc na fejsie i ogolnie na necie. Co do atestow to zaden nie pozwala aby przednie boczne szyby mogly byc przyciemione folia wiec na wlasna odpowiedzialnosc
            • Gość: .. Re: przyciemnianie szyb IP: *.play-internet.pl 14.04.14, 22:33
              jeśli przyciemniasz tył to żadne atesty Ci nie potrzebne bo tam można i karton wstawić. Co do szyby czołowej i bocznych przednich to żaden atest Ci nie pomoże a wszelkie `zaświadczenia` czy jak je zwał to informacja o tym w jakim stopniu są ciemne same folie a nie w połączeniu z szybą. Może te świstki sobie powiesić w prysznicu :P a jedyny dokument, który jest ważny to wydają w Krakowie - bodajże instytut jakiegoś szkła czy coś w tym stylu :P
              • Gość: Pira Re: przyciemnianie szyb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.14, 15:13
                ja ostatnio jak przyciemnialem swojego Passat to goście doradzili mi folie marki Lumar, Jestem pozytywnie zaskoczony tym co chłopaki zrobili wygląda naprawde profesjonalnie kolor trzyma się nie blaknie zero bąbli i pęcherzyków. To nie pierwsze auto które robili mi tą folią i polecam w 100 %
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka