Gość: zibi IP: 79.191.162.* 02.02.09, 18:23 poszukuję osoby z ciechanowa lub okolicy mogącej pomóc przy zmianie lub uzupełnieniu oprogramowania - jeśli potrafisz odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: addhoc Re: iphone 2g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 19:58 Nie daj sie zrobić na szaro przez jednego z Ciechanowskich cfaniaków. Jeżeli pytasz o jailbreak'a jest to dziecinnie proste. Polecam myapple.pl Jeżeli masz pytania pisz na forum postaram się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: iphone 2g IP: 79.191.162.* 02.02.09, 21:29 miałem wersję 1.1.4 i skusiło mnie do uaktualnienia na 2.2, wiele potu wylałem zanim doprowadziłem tel do stanu użytkowego /QuickPWN/. W wersji 1.1.4 korzystałem z bardzo dla mnie użytecznych słowników np pol-ang, encyklopedii itp. W wersji 2.2 nie mogę zainstalować / nie potrafię/ weDict a tym samym i słowników. Mam też pytanko - czy można by wgrać w to urządzonko mapę polski. Mam wgrane - Cydia, instaler 4, działa wi-fi ale moje możliwości intelektualne już sie wyczerpały. Bedę wdzięczny za każdą formę pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: iphone 2g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 17:02 Po KAŻDEJ aktualizacji oprogramowania trzeba zrobić jailbreak'a raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: iphone 2g IP: 79.191.156.* 03.02.09, 20:49 według tego co jest napisane na myapple.pl zarówno weDict jak i słowniki można wgrać 'ręcznie' ale ja tego nie potrafię. Jak pisalem wyżej po aktualizacji tel został odblokowany i wszyskie podstawowe funkcje działają. Czy w tym temacie możesz pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: iphone 2g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 16:28 Co oznacza zablokowany? Postaraj się powrócić do ustawień fabrycznych (kombinacja przycisku Home i Power) lub za pomocą iTunes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: iphone 2g IP: 79.191.145.* 04.02.09, 20:51 widzę, że nie bardzo wiesz o co chodzi. Telefon nie jest zablokowany, dzwonię i odbieram połączenia i SMS robię zdjęcia. Jedynym mankamentem jest brak mozliwości automatycznego wgrania słowników i encyklopedii z dostępnych źródeł w Instalerze 4. Funkcja ta była dostępna w wersji oprogramowania 1.1.4. Na forum myapple jest napisane, ze mozna te czynności wykonać 'ręcznie' ale pisalem ci że tego nie portafię. Dzieki za szczere chęci, może jest ktos bardziej znajacy zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś