Dodaj do ulubionych

Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszkiewicz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 15:46
Zwracam się do naszych mediów lokalnych o udostępnienie swoich łamów i eteru
dla debaty Wardziński kontra Tyszkiewicz.
Obserwuj wątek
    • Gość: POlityk Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:44
      Cosik ta moja prośba nie odbija się echem.
      • Gość: ronald Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:51
        Tyszkiewicz to może już niech da spokój temu miastu, niech się
        zajmie jakąs robotą. O czym on mógłby debatować z prezydentem
        Wardzińskim? Co on dobrego zrobił dla tego miasta lub nawet złego?
        Kto on w ogóle jest?
        • Gość: POlityk Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:53
          Chcę się właśnie w tej debacie o tym dowiedzieć. Przecież nie musisz tego
          czytać i słuchać.
      • Gość: skl Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:53
        Bo okazało się, że te zarzuty to o kant d... można potłuc. Tyszkiewicz teraz nie
        wie, jak się z tego wycofać, bidulek.
        • Gość: rok Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:56
          Tak mówisz? Bo ja to co innego słyszałem. Dobry pomysł, każdy będzie mógł
          posłuchać dwóch stron.
          • Gość: ekolog Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:58
            ja też chętnie o przekrętach prezia posłucham i poczytam
    • Gość: Gość Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:27
      Jak taka debata miała by wyglądać? Na łamach lokalnej prasy czy w radio? Jeśli
      miało by to być słowo pisane, to trochę mija się z celem. Dlaczego? Brak
      elementu zaskoczenia. Pan T lub Pan W dostają pytania i mają czas na odpowiedź,
      przemyślaną, bez emocji. Nasze lokalne radio też raczej odpada z prostego powodu
      - brak osoby, która taka debatę by poprowadziła. A może otwarte spotkanie przy
      audytorium złożonym z mieszkańców? Jednak tu znowu pojawia się problem osoby
      prowadzącej debatę. I jeszcze jedna sprawa - jeśli Prezydent ewentualnie
      zgodziłby się na udział w takiej debacie, to za chwilę pojawi się 10 kolejnych
      chętnych na publiczną z Nim dyskusję i nie będzie robił nic innego jak tylko
      dyskutował. Reasumując - pozostaje jednak liczyć na jakąś dyskusję w prasie.
      Jeśli Pan T ma konkretne pytania niech zgłosi się z nimi do którejś z lokalnych
      gazet. Niech je wydrukują i poczekamy na odpowiedź Prezydenta. Jak nie będzie
      zainteresowania ze strony wydawców to zawsze można wykupić miejsce jak zwykłą
      reklamę. Może któryś z miejskich portali zainteresuje się tematem?
      • Gość: kiss Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:32
        to zostaje magiczne miejsce kawiarnia artystyczna i tomasz lis ;-)
      • Gość: Zed Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:40
        Myślę, że to nie ma sensu. Debata musi być poważna. Wyobrażacie to
        sobie? Tyszkiewicz powtarza te same zarzuty co zawsze. Wardziński
        wyjaśnia, jak wyjaśnia od miesięcy. Nic nowego to by nie wniosło.
        • Gość: aqqu Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:45
          Ja chcę wysłuchać jednego i drugiego na żywo bez cenzury.
          • Gość: serso Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:52
            czyżby zarzut do naszych dziennikarzy?
    • Gość: Felek Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:44
      Pana Tyszkiewicza spytajcie się o likwidację POM Sońsk.
      • Gość: jo Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 22:09
        No, czekam, czekam na taką debatę. Ma Prezydent kilka rzeczy do wyjaśnienia.
      • Gość: a? Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:28
        A co to było z tą likwidacją POM?
        • Gość: POlityk Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:47
          Wardziński będzie mógł o to zapytać Tyszkiewicza.
          • Gość: POwiec Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 11:31
            Jutro jest zjazd PO w Warszawie. Większa ilość ludzi się wybiera z Ciechanowa i
            będą się pytać Pana Prezydenta w obecności Ministra Czumy o jego przekręt.
            Będzie jazda na ostro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka