Gość: POlityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 15:46 Zwracam się do naszych mediów lokalnych o udostępnienie swoich łamów i eteru dla debaty Wardziński kontra Tyszkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POlityk Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:44 Cosik ta moja prośba nie odbija się echem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronald Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:51 Tyszkiewicz to może już niech da spokój temu miastu, niech się zajmie jakąs robotą. O czym on mógłby debatować z prezydentem Wardzińskim? Co on dobrego zrobił dla tego miasta lub nawet złego? Kto on w ogóle jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlityk Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:53 Chcę się właśnie w tej debacie o tym dowiedzieć. Przecież nie musisz tego czytać i słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skl Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:53 Bo okazało się, że te zarzuty to o kant d... można potłuc. Tyszkiewicz teraz nie wie, jak się z tego wycofać, bidulek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:56 Tak mówisz? Bo ja to co innego słyszałem. Dobry pomysł, każdy będzie mógł posłuchać dwóch stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 18:58 ja też chętnie o przekrętach prezia posłucham i poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:27 Jak taka debata miała by wyglądać? Na łamach lokalnej prasy czy w radio? Jeśli miało by to być słowo pisane, to trochę mija się z celem. Dlaczego? Brak elementu zaskoczenia. Pan T lub Pan W dostają pytania i mają czas na odpowiedź, przemyślaną, bez emocji. Nasze lokalne radio też raczej odpada z prostego powodu - brak osoby, która taka debatę by poprowadziła. A może otwarte spotkanie przy audytorium złożonym z mieszkańców? Jednak tu znowu pojawia się problem osoby prowadzącej debatę. I jeszcze jedna sprawa - jeśli Prezydent ewentualnie zgodziłby się na udział w takiej debacie, to za chwilę pojawi się 10 kolejnych chętnych na publiczną z Nim dyskusję i nie będzie robił nic innego jak tylko dyskutował. Reasumując - pozostaje jednak liczyć na jakąś dyskusję w prasie. Jeśli Pan T ma konkretne pytania niech zgłosi się z nimi do którejś z lokalnych gazet. Niech je wydrukują i poczekamy na odpowiedź Prezydenta. Jak nie będzie zainteresowania ze strony wydawców to zawsze można wykupić miejsce jak zwykłą reklamę. Może któryś z miejskich portali zainteresuje się tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:32 to zostaje magiczne miejsce kawiarnia artystyczna i tomasz lis ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:40 Myślę, że to nie ma sensu. Debata musi być poważna. Wyobrażacie to sobie? Tyszkiewicz powtarza te same zarzuty co zawsze. Wardziński wyjaśnia, jak wyjaśnia od miesięcy. Nic nowego to by nie wniosło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqqu Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:45 Ja chcę wysłuchać jednego i drugiego na żywo bez cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serso Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:52 czyżby zarzut do naszych dziennikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:44 Pana Tyszkiewicza spytajcie się o likwidację POM Sońsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 22:09 No, czekam, czekam na taką debatę. Ma Prezydent kilka rzeczy do wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a? Re: Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:28 A co to było z tą likwidacją POM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlityk Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:47 Wardziński będzie mógł o to zapytać Tyszkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwiec Prośba do mediów o debatę Wardziński - Tyszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 11:31 Jutro jest zjazd PO w Warszawie. Większa ilość ludzi się wybiera z Ciechanowa i będą się pytać Pana Prezydenta w obecności Ministra Czumy o jego przekręt. Będzie jazda na ostro. Odpowiedz Link Zgłoś