Dodaj do ulubionych

Stłuczka na giełdzie

IP: 213.199.253.* 18.05.09, 07:14
Czy ktoś to widział? Czy ten facet jest mądry żeby sobie jechac na skróty pod
prąd na rondzie,to jest dopiero pojęcie kierowcy.
Obserwuj wątek
    • Gość: lewą stroną Re: Stłuczka na giełdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 08:27
      Englishmen?
      • Gość: ktos Re: Stłuczka na giełdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 10:14
        idiotman
        • Gość: gosc Re: Stłuczka na giełdzie IP: *.chello.pl 18.05.09, 10:23
          Widziałem identyczną sytuację ze dwa miesiące temu. Ale policjanci chyba wtedy z
          daleka zdazyli numery spisać.
          • Gość: gosc Re: Stłuczka na giełdzie IP: 213.199.253.* 18.05.09, 13:59
            A możecie napisac co się stało ja byłem na giełdzie w sobotę ale nic nie
            widziałem.Naprawdę jechał pod zakaz i walnął w drugi samochód.He he dobre
            • Gość: shiza Re: Stłuczka na giełdzie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.05.09, 21:02
              w każdą sobotę między 5.30 a 6.30 jak tworzy się kolejka od miasta to takich
              idiotów jest z 10 na godzinę widziałem to na własne oczy pracuję na giełdzie i
              obserwuję takich pajacy co tydzień....jada lewym pasem omijając wszystkich i
              potem bach...od lewej na rondko mi już jest pierwszy....hahah
              • Gość: gość Re: Stłuczka na giełdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:21
                Mój przyjaciel, który tamtędy jeżdzi co dzień do domu, mówił mi o
                częstych takich przypadkach. Drobne cwaniaczki-debile albo dla
                zabawy albo z chęci olania innych, w ich pojęciu frajerów, nagminnie
                to robią. Aż któryś spowoduje tragedię.
                Aż się prosi ukryta kamera i co najmniej 1000 PLN mandatu.
                No ale Polacy lubią podobno cwaniaków jak twierdzi Rafał Ziemkiewicz
                i tylko czekać na grożny wypadek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka