Gość: michał IP: 213.199.253.* 18.05.09, 07:14 Czy ktoś to widział? Czy ten facet jest mądry żeby sobie jechac na skróty pod prąd na rondzie,to jest dopiero pojęcie kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lewą stroną Re: Stłuczka na giełdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 08:27 Englishmen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Stłuczka na giełdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 10:14 idiotman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stłuczka na giełdzie IP: *.chello.pl 18.05.09, 10:23 Widziałem identyczną sytuację ze dwa miesiące temu. Ale policjanci chyba wtedy z daleka zdazyli numery spisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stłuczka na giełdzie IP: 213.199.253.* 18.05.09, 13:59 A możecie napisac co się stało ja byłem na giełdzie w sobotę ale nic nie widziałem.Naprawdę jechał pod zakaz i walnął w drugi samochód.He he dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shiza Re: Stłuczka na giełdzie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.05.09, 21:02 w każdą sobotę między 5.30 a 6.30 jak tworzy się kolejka od miasta to takich idiotów jest z 10 na godzinę widziałem to na własne oczy pracuję na giełdzie i obserwuję takich pajacy co tydzień....jada lewym pasem omijając wszystkich i potem bach...od lewej na rondko mi już jest pierwszy....hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stłuczka na giełdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:21 Mój przyjaciel, który tamtędy jeżdzi co dzień do domu, mówił mi o częstych takich przypadkach. Drobne cwaniaczki-debile albo dla zabawy albo z chęci olania innych, w ich pojęciu frajerów, nagminnie to robią. Aż któryś spowoduje tragedię. Aż się prosi ukryta kamera i co najmniej 1000 PLN mandatu. No ale Polacy lubią podobno cwaniaków jak twierdzi Rafał Ziemkiewicz i tylko czekać na grożny wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś