Dodaj do ulubionych

Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 15:58
j.w
Obserwuj wątek
    • magik1985 Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? 06.06.09, 16:06
      jakoś mi się gryzie "POLSKIE MORZE" i "KURORT" ;)
    • Gość: piaski Piaski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.09, 19:35
      Ja wybrałam Piaski - pusto, głucho pod granicą. Po plaży biegają
      dziki:)) Pokój znalazłam na www.mieszkania-24.pl/
      • Gość: qwert Re: Piaski IP: *.chello.pl 06.06.09, 19:42
        tylko Władysławowo, Krynica Morska sie nie nadaje..
        • Gość: gosc Re: Piaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 08:57
          zależy co kto lubi.
          byłam tu i tu.
          w Krynicy jest większy spokój.
          we władysławowie jest ruch, życie, tłumy wszędzie.
          jest gdzie spacerować.
    • magik1985 Re: Piaski 07.06.09, 00:40
      nie żebym brał do siebie Twój wpis zz, ale dla Ciebie doskonałym kurortem, żeby
      dać upust frustracjom i wylewaniu żółci byłaby "WYGÓDKA".
    • Gość: marta Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.chello.pl 07.06.09, 11:52
      Nauczyły się dzieci tekstu typu : "wylewanie żółci" i piszę....
      Nauczcie się czegoś nowego. Prostota waszego języka nie zna granic.
      • krokodyl272 Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? 07.06.09, 12:00
        Gość portalu: marta napisał(a):

> Nauczyły się dzieci tekstu typu : "wylewanie żółci" i piszę....
        > Nauczcie się czegoś nowego. Prostota waszego języka nie zna granic.

Posty, jak ten powyższy, nie na temat, należy kasować.

A ja w temacie:

Krynica Morska. Byłem tam ze 20 razy. Polecam. Dla każdego coś miłego. Chcesz
        morze, masz morze. Chcesz zalew, masz zalew. Polecam Camping nr 71 ul. Marynarzy
        2 82-120 Krynica Morska tel. +48 /55/ 247-61-26 www.camp71.mierzeja.pl
        GPS: 54°22'46"N, 19°25'26"E
        • Gość: andrzej Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 12:24
          W Krynicy M. byłem 3-krotnie na wczasach. To chyba o czymś świadczy. Co zaś do Władka to byłem tam 2 razy na wypadach poczas spędzania urlopów w Karwii i Jastarni. Moim zdaniem nie ma żadnego porównania. Krynica bije na głowę Władka pod każdym względem.We Władku po prostu nie ma tzw. klimatu. Zwykłe, zatłoczone w sezonie miasto i tyle. To o czym słyszałem odnośnie tej miejscowości potwierdziło się w 100%. Ale jak kto woli.
    • Gość: jeremi Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.tktelekom.pl 07.06.09, 20:40
      wszędzie jest pięknie nad naszym morzem pod warunkiem,że jest pogoda!
      • Gość: serdeczny Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.chello.pl 07.06.09, 23:02
        a w Pucku za to jest najcieplejsza woda..
        • Gość: gosc Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.cust.tele2.pl 08.06.09, 21:18
          ja już od kilku lat jeżdżę do Krynicy, wynajmuję prywatną kwaterę ok. 1km od morza..., jest cudownie..
          • Gość: kruffka Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.cnow.pl 09.06.09, 14:14
            jeśli macie jakieś namiary na miłe i dość tanie miejsce to moze podajcie
            strony...albo numery..
            zróbcie reklamę ;)
    • Gość: zainteresowana Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.ip.netia.com.pl 09.06.09, 15:32
      ja tez zainteresowana jestem więc prosze o namiary :-)
      • Gość: ... Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:29
        Stegna. Miejsce: Saraceńska Chata. Cisza, piękna droga na plażę
        przez las
    • Gość: kasia Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: 213.199.253.* 09.06.09, 17:49
      jeśli ktoś lubi, żeby się dużo działo ( tak jak ja) to polecam Łebę
      • krokodyl272 Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? 09.06.09, 22:59
        A jak ktoś lubi święty spokój, to polecam też Mikoszewo ul. Łąkowa 5 tel.
        0552478811. Dwa domy z pokojami na wynajem, bar na miejscu, mili właściciele,
        komfortowo (takie hotelowe ***+).
        • Gość: Miłośnik morza Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.centertel.pl 11.06.09, 01:03
          Tylko Jurata, lub Sopot. Reszta - może z wyjątkiem okolic Karwieńskich błot to
          lipa. I przestrzegam przed ohydą Władysławowa - to dopiero syf nad syfy - dla
          wiochmenów. O godzinie 9,30 jeśli najmłodszy w grupie nie znajdzie miejsca na
          rozłożenie ręcznika pozostaje Państwu uroczy spacer do Chłapowa lub Jastrzębiej
          Góry.
          • Gość: yoyo Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 00:26
            taniej wychodzą wczasy za granicą. Dla przykładu 2 tygodnie spędziłam na Majorce
            w lipcu za 3 tysiaki, z opcją All inclusive. W Polsce to nawet na pogodę nie
            można liczyć.
        • Gość: potwierdam Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 10:15
          A jak ktoś lubi święty spokój, to polecam też Mikoszewo ul.
          Łąkowa 5 tel.
          > 0552478811. Dwa domy z pokojami na wynajem, bar na miejscu, mili
          właściciele,
          > komfortowo (takie hotelowe ***+).

Potwierdzam, cisza, spokój, czysto. Problem odległość do morza - 2km!
    • Gość: ss Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 13:08
      a ja polecam Mielno ;)
    • Gość: kredys Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 22:30
      To ja moze napisze który ośrodek jest najlpeszy (pisze tylko i
      wyłacznie w oparciu o własne doświadczenia) Pojechałęm z dziecmi nad
      moze 5 i 6 latkiem i długo bładzilismy,az przypadkiem natknelismy si
      ena przystanek-pogorzelnica i wlasnie tam spedzilismy całe wczasy.
      Polozone bardzo niedaleko morza,duze i ładne pokoje,miła obsluga.
      Polecam włąsnei to miejsce.
      • Gość: w Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.152.155.56.dsl.dynamic.eranet.pl 01.07.09, 11:06
        Ja polecam Jastarnie. Miło, czysto, do morza blisko. W tamtym roku
        byliśmy tam z psem. Na plaże jeżdziliśmy do Kuźnicy, bo mniej
        psów.. Praktycznie bezludne plaże. Pies się wybiegał do woli,
        dziecko wybiegało się do woli.
        Natomiast jeśli z małym dzieckiem to proponuję Puck. Zatoka czysta i
        płytka. Plaze też czyste. Do wody można śmiało wchodzić daleko,
        daleko, bo jest na prawdę płytko i ciepło.
        • Gość: gość Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:58
          zdecydowanie polecam Jastrzębią Górę !!! tam jest cudownie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka