Gość: tyro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 15:58 j.w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magik1985 Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? 06.06.09, 16:06 jakoś mi się gryzie "POLSKIE MORZE" i "KURORT" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaski Piaski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.09, 19:35 Ja wybrałam Piaski - pusto, głucho pod granicą. Po plaży biegają dziki:)) Pokój znalazłam na www.mieszkania-24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Piaski IP: *.chello.pl 06.06.09, 19:42 tylko Władysławowo, Krynica Morska sie nie nadaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Piaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 08:57 zależy co kto lubi. byłam tu i tu. w Krynicy jest większy spokój. we władysławowie jest ruch, życie, tłumy wszędzie. jest gdzie spacerować. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Piaski 07.06.09, 00:40 nie żebym brał do siebie Twój wpis zz, ale dla Ciebie doskonałym kurortem, żeby dać upust frustracjom i wylewaniu żółci byłaby "WYGÓDKA". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.chello.pl 07.06.09, 11:52 Nauczyły się dzieci tekstu typu : "wylewanie żółci" i piszę.... Nauczcie się czegoś nowego. Prostota waszego języka nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? 07.06.09, 12:00 Gość portalu: marta napisał(a): > Nauczyły się dzieci tekstu typu : "wylewanie żółci" i piszę.... > Nauczcie się czegoś nowego. Prostota waszego języka nie zna granic. Posty, jak ten powyższy, nie na temat, należy kasować. A ja w temacie: Krynica Morska. Byłem tam ze 20 razy. Polecam. Dla każdego coś miłego. Chcesz morze, masz morze. Chcesz zalew, masz zalew. Polecam Camping nr 71 ul. Marynarzy 2 82-120 Krynica Morska tel. +48 /55/ 247-61-26 www.camp71.mierzeja.pl GPS: 54°22'46"N, 19°25'26"E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 12:24 W Krynicy M. byłem 3-krotnie na wczasach. To chyba o czymś świadczy. Co zaś do Władka to byłem tam 2 razy na wypadach poczas spędzania urlopów w Karwii i Jastarni. Moim zdaniem nie ma żadnego porównania. Krynica bije na głowę Władka pod każdym względem.We Władku po prostu nie ma tzw. klimatu. Zwykłe, zatłoczone w sezonie miasto i tyle. To o czym słyszałem odnośnie tej miejscowości potwierdziło się w 100%. Ale jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.tktelekom.pl 07.06.09, 20:40 wszędzie jest pięknie nad naszym morzem pod warunkiem,że jest pogoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdeczny Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.chello.pl 07.06.09, 23:02 a w Pucku za to jest najcieplejsza woda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.cust.tele2.pl 08.06.09, 21:18 ja już od kilku lat jeżdżę do Krynicy, wynajmuję prywatną kwaterę ok. 1km od morza..., jest cudownie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruffka Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.cnow.pl 09.06.09, 14:14 jeśli macie jakieś namiary na miłe i dość tanie miejsce to moze podajcie strony...albo numery.. zróbcie reklamę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.ip.netia.com.pl 09.06.09, 15:32 ja tez zainteresowana jestem więc prosze o namiary :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:29 Stegna. Miejsce: Saraceńska Chata. Cisza, piękna droga na plażę przez las Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: 213.199.253.* 09.06.09, 17:49 jeśli ktoś lubi, żeby się dużo działo ( tak jak ja) to polecam Łebę Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? 09.06.09, 22:59 A jak ktoś lubi święty spokój, to polecam też Mikoszewo ul. Łąkowa 5 tel. 0552478811. Dwa domy z pokojami na wynajem, bar na miejscu, mili właściciele, komfortowo (takie hotelowe ***+). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik morza Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.centertel.pl 11.06.09, 01:03 Tylko Jurata, lub Sopot. Reszta - może z wyjątkiem okolic Karwieńskich błot to lipa. I przestrzegam przed ohydą Władysławowa - to dopiero syf nad syfy - dla wiochmenów. O godzinie 9,30 jeśli najmłodszy w grupie nie znajdzie miejsca na rozłożenie ręcznika pozostaje Państwu uroczy spacer do Chłapowa lub Jastrzębiej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 00:26 taniej wychodzą wczasy za granicą. Dla przykładu 2 tygodnie spędziłam na Majorce w lipcu za 3 tysiaki, z opcją All inclusive. W Polsce to nawet na pogodę nie można liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwierdam Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 10:15 A jak ktoś lubi święty spokój, to polecam też Mikoszewo ul. Łąkowa 5 tel. > 0552478811. Dwa domy z pokojami na wynajem, bar na miejscu, mili właściciele, > komfortowo (takie hotelowe ***+). Potwierdzam, cisza, spokój, czysto. Problem odległość do morza - 2km! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 13:08 a ja polecam Mielno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredys Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 22:30 To ja moze napisze który ośrodek jest najlpeszy (pisze tylko i wyłacznie w oparciu o własne doświadczenia) Pojechałęm z dziecmi nad moze 5 i 6 latkiem i długo bładzilismy,az przypadkiem natknelismy si ena przystanek-pogorzelnica i wlasnie tam spedzilismy całe wczasy. Polozone bardzo niedaleko morza,duze i ładne pokoje,miła obsluga. Polecam włąsnei to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.152.155.56.dsl.dynamic.eranet.pl 01.07.09, 11:06 Ja polecam Jastarnie. Miło, czysto, do morza blisko. W tamtym roku byliśmy tam z psem. Na plaże jeżdziliśmy do Kuźnicy, bo mniej psów.. Praktycznie bezludne plaże. Pies się wybiegał do woli, dziecko wybiegało się do woli. Natomiast jeśli z małym dzieckiem to proponuję Puck. Zatoka czysta i płytka. Plaze też czyste. Do wody można śmiało wchodzić daleko, daleko, bo jest na prawdę płytko i ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wczasy nad polskim morzem,jaki kurort wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:58 zdecydowanie polecam Jastrzębią Górę !!! tam jest cudownie Odpowiedz Link Zgłoś