magik1985 12.06.09, 12:01 Czy to prawda, że Ciechanów "wycofał się" z ubiegania o centrum pobytowe dla jednej z ekip podczas Euro 2012?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Ciechanów a Euro 2012 IP: *.centertel.pl 12.06.09, 13:31 Bo z czym do ludzi :( Pamiętacie migawki gdzie nasze "asy" ostatnio spały/trenwały ? Raczej nie przypominało to Hotelu "Olimpjskiego" i Stadionu "Miejskiego" :(( Trzeba być realistą! Nie mamy obiektów dla kadr narodowych!! Choć niektórzy w naszym miasteczku mają podejście "Ciechanów jest jedwabisty bo JA tu mieszkam a JA jestem jedwabisty!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Ciechanów a Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:41 boisko ze sztuczną murawą już jest. Dodatkowo jest oświetlone. Ale czy jest wystarczajacych wymiarów dla drużyny Euro 2012? Hotel to faktycznie taka komuna ;), ale jest projekt rozbudowy/modernizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Ciechanów a Euro 2012 12.06.09, 16:49 "z czym do ludzi?" No jakbyśmy mieli Ciebie Paweł na rogatki wystawić z tym Twoim optymizmem, to nikt by przyjechać nie chciał do Ciechanowa. Stałbyś z transparentem "TUTAJ JEST DO D***" i zawracał wjeżdżających do Ciechanowa. zadałem konkretne pytanie. To, że baza jest rozbudowywana to ok. ale ciekaw jestem, czy czy Urząd Miasta zrezygnował z szansy, o którą sam wcześniej walczył? Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: Ciechanów a Euro 2012 12.06.09, 16:54 Jak rok temu rozmawiałem z J. Szymańczykiem z MOSiRu, to była mowa o rozbudowie hotelu (dodatkowe skrzydło w stronę tych obskurnych garaży i chyba nadbudowa jednego piętra), ale jakoś nic nie widać i nie słychać o realizacji pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam_Ciechanów Re: Ciechanów a Euro 2012 IP: *.chello.pl 12.06.09, 17:19 Boisko ma wymiary 105x68 czyli standard europejski. A co do hotelu to podobno jest już wybrany wykonawca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzonyciszą Re: Ciechanów , a Euro, a baza noclegowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 17:32 warto zebrać dane czy baza hotelowa jest wykorzystana i czy hotele przynoszą zyski właścicielom ? jeśli w okresie prosperity było jako tako to porywanie się na nowe miejsca hotelowe jest głupotą biznesową. można podnieść standard ,ale po co ilość miejsc hotelowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Ciechanów , a Euro, a baza noclegowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 21:19 I tak Ciechanów ma małe szanse na bazę treningowo - pobytową. O przetargu na robudowę Hotelu nic nie słychać. A na Mazowszu są znacznie lepsze ośrodki niż nasze miasto. Zobacz artykuł Myślę, że Miasto powinno skupić się na mniejszej ilości inwestycji, a nie łapać się wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ciechanów a Euro 2012 IP: *.centertel.pl 12.06.09, 22:06 Uważam siebie za optymistę, ale jednocześnie realistę i perfekcjonistę i dobrze sobie dzięki temu myślę radzę w życiu! Urząd miasta musi natomiast często walczyć o takie sprawy nawet jeśli wie że szans nie ma ... Za to im płacimy!!! > "z czym do ludzi?" > > No jakbyśmy mieli Ciebie Paweł na rogatki wystawić z tym Twoim optymizmem, to > nikt by przyjechać nie chciał do Ciechanowa. Stałbyś z transparentem "TUTAJ JES > T > DO D***" i zawracał wjeżdżających do Ciechanowa. > zadałem konkretne pytanie. To, że baza jest rozbudowywana to ok. ale ciekaw > jestem, czy czy Urząd Miasta zrezygnował z szansy, o którą sam wcześniej walczy > ł? Odpowiedz Link Zgłoś