Gość: Sylwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:47 Kogo polecacie z fryzjerów, żeby ładnie uczesał na wesele pannę młodą, zrobił makijaż ślubny. I jak kształtują się ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: umw Re: Fryzjerka na wesele IP: *.chello.pl 14.06.09, 22:05 Zdecydowanie polecam panią Martynę Rogowską ul. Bat. Chłopskich na przeciwko poczty, ślicznie uczesze, wcześniej przygotuje włosy a ma też pracownicę bardzo ładnie robiącą makijaż o ile dobrze pamiętam to panią Monikę. Polecam. Ja tam byłam czesana + makijaż. Fryzura trzymała się do poniedziałku (tzn. sama już ją rozczesałam) dodatki były gratis. Makijaż również wytrzymały. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Fryzjerka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 23:23 a jaka długosc włosow krótkie czu długie. Jakie są koszty makijażu i uczesania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Fryzjerka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 11:30 Nikt tak nie uczesze jak Barbara Cienkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Fryzjerka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 12:56 dowanie Pani Basia Cienkowska ja byłam bardzo zadowlona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Fryzjerka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 14:28 Pani Jola w blaszaku i tak droga Sylwio mnóstwo osób będzie Ci odpowiadało. Przecież co człowiek to inny gust. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fryzjerka na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 11:31 Co prawda to prawda. Ja bym polecała Salon Miss na Pułtuskiej. Na miejscu i wizazystka i manikiurzystka a fryzury zgodnie z zyczeniem klientki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3434 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 11:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umw Re: Fryzjerka na wesele IP: *.chello.pl 17.06.09, 12:19 rzeczywiście pani Jola i Małgosia bardzo ładnie czeszą ale one nie robią makijażu a czasami bywa że coś się przeciągnie i wtedy można wypaść z kolejki na makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś