IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 22:39
Mam w planach otwarcie pubu, będę bardzo wdzięczna za wasze opinie
dotyczące „klimatu” w jakim dobrze byście się czuli.
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec C-nowa Re: jaki pub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 23:19
      przydałby się klub z muzyką rockową, ew metal, punk bo czegoś takiego nie ma w
      naszym mieście, a wiele osób lubi sobie posłuchac właśnie takiej muzyki
      • Gość: can Re: jaki pub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 00:14
        Niema tyle pubów żeby się ściśle specjalizować więc najlepiej muza codziennie
        inna nic co może odstraszać ludzi. Co do klimatu to powietrze 18 stopni a piwo
        10 i styknie. Kiedyś miałem taki pomysł, żeby pociąć stare auta i wstawić do
        pubu mniejsze lub większe fragmenty z kanapą. Oczywiście takie mało cenne te
        cenniejsze niech zostaną w jednym kawałku
    • Gość: Piotr Re: jaki pub? IP: 213.199.253.* 23.06.09, 06:46
      Moim zdaniem również rock-punk, może nawet blues, wypalilby u nas.
      A gdzie miałby być zlokalizowany ten pub ?
      • Gość: bk Re: jaki pub? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.06.09, 09:09
        w centrum, okolice Ratusza
      • Gość: jez Re: jaki pub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:14
        Też jestem tego zdania, że punk rock/rock&roll, blues, rock, stary hard rock i
        reggae to dobry pomysł na klimat w pubie. Jest ogólnie dużo ludzi, nie tylko
        młodzieży lubiących taki klimat. Fajna sprawa by była, gdyby w takim pubie było
        miejsce, gdzie mogłaby się rozstawić kapela i zagrać kameralnie dla 50-60 osób w
        pubie, tj. to dzieje się od czasu do czasu w Ciechanie, tylko, żeby miejsca było
        ciut więcej dla ludzi:)
    • bruum Re: jaki pub? 23.06.09, 09:13
      Stwórz pierwszy w Ciechanowie pub dla motocyklistów, z miejscami parkingowymi
      "Choppers only" i wystrojem dającym podwaliny pod dobry klimat.
      • Gość: men Re: jaki pub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:17
        Co ci z tego motocyklisto, ze pojdziesz do pubu i nie napijesz sie nawet piwa;)
        • Gość: jez Re: jaki pub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:29
          Hehe, fakt, policja zacierałaby ręce i czaiła się za rogiem widząc pijanego
          gościa wsiadającego na motocykl:) Kopalnia złota:D
        • bruum Re: jaki pub? 23.06.09, 12:40
          To mi z tego, że jak wracam z trasy to chętnie wypił bym w dobrym towarzystwie
          cole czy sok, pogadał o tym i owym. A jak będę chciał się napić piwka to przyjdę
          pieszo. Wielu motocyklistów kręci się po mieście, było by fajnie mieć miejsce
          gdzie zawsze można spotkać kumpli od 2 kółek.
      • Gość: Piotr Re: jaki pub? IP: 213.199.253.* 24.06.09, 06:29
        Oo..pub dla motocyklistów to by była fajna sprawa ;]
      • Gość: Piotr Re: jaki pub? IP: 213.199.253.* 24.06.09, 06:31
        Niestety jest jeszcze w naszym mieście sporo drechów i pseudo hip-hopowcow,
        którzy albo niszczyliby stojące pod pubem motocykle albo próbowali urządzać
        jakieś rozróby, ale może nie byłoby tak źle ;)
    • Gość: student Re: jaki pub? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:17
      Klimat będzie fajny jak nie będzie dresów, debili co szukają
      zaczepki i dzieciarni z gimnazjum. Coś kulturalnego i oryginlanego
      jednocześnie..
    • Gość: Najkon Re: jaki pub? IP: *.tktelekom.pl 23.06.09, 09:38
      Muzycznie zdecydowanie klimat rockowy, nie koniecznie od razu metal. Niech jakaś
      gitarka sączy się z głośników. Klimat całego pubu, morze okres prohibicji, nie
      za bardzo wiem ale jakie to były lata, chyba 30te. Jeśli Pub ma mieć klimat, to
      koniecznie dużo ciemnego drewna, sam bar, wykończenia. Fajne kanapy, jakiś
      stolik do pokera. Lekki pół mrok, wygodne siedzenia i oby ilość nie przerosła
      treści.
      Powodzonka
      • Gość: d Re: jaki pub? IP: 94.254.163.* 23.06.09, 10:22
        ciechanowski hard rock cafe? dobry pomysl :)
        fajnie by bylo jakby byla szafa grajaca z jakimis klasykami :D
        • Gość: pik Re: jaki pub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 10:44
          O tak! również jestem za.
          Największym "udogodnieniem" będzie brak dresów i gimnazjalistów;)
    • Gość: rd Re: jaki pub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:11
      Trochę w brak wszelkiej maści napakowanych pokemonów w dresach i innych
      bezmózgich yeti sam osobiście bym nie wierzył. Nasze miasto to niestety jedna
      duża dzielnica, gdzie każdemu wszędzie po drodze i każdy może być wszędzie.
      Jeśli natomiast zatrudnić chciałoby się ochronę, która to miałaby eliminować
      przy wejściu wyżej wymieniony element, to z góry założę że przedsięwzięcie to
      nie miałoby powodzenia.
      Czemu? Ponieważ całe ciechanowskie struktury "ochroniarskie" przesiąknięte są
      powiązaniami z wyżej wymienionymi. A zatrudnienie ochrony z innego miasta super
      "sprawdziło" się chociażby w Śp. Qflu.
      Najlepiej pewnie byłoby wyeliminować niepożądanych gości nieodpowiednim dla nich
      klimatem.

Wszakże z całego serca życzę powodzenia.
      • Gość: mnięsińaq Re: jaki pub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:44
        Moim zdaniem nieodpowiedni klimat to musiało by być Disco Polo nic innego :).
        Zrobić po prostu zakaz wstępu w strojach sportowych i butach ortopedycznych :P.
        A dlaczego nie zrobić PUBu specjalnie dla bezmózgowców. Kanapy od bemek a jeśli
        idzie o muzę prasę mimośrodową odpalić i muza by im pasowała ;D. Jeszce do tego
        wynająć dzieci z podstawówki, żeby mogli pokazać jacy są silni i parę blondynek
        IQ poniżej 50 żeby podziwiały umięśnienie ;D.
        • t_rex Re: jaki pub? 23.06.09, 18:48
          jedli jest jeszcze czas to można pomyśleć o odpowiedniej akustyce. Właśnie to
          tworzy dobry klimat. Wielkie płyty z terakoty powodują ciągły szumek, nie
          słychać muzyki, jeśli mają być koncerty dobra akustyka będzie dobrym atutem,
          pozdrawiam
          • Gość: skov Re: jaki pub? IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 19:47
            ja bym szukał dobrych wzorców. Popatrz co się działo niegdyś z Borutą. Ten lokal
            nie miał dosłownie nic poza klimatem, nie było nawet papieru toaletowego w kiblu
            ale byli ludzie. Teraz może jest papier a nie ma klimatu są za to automaty i
            duży wielki telewizor.
            • Gość: KRONOS Re: jaki pub? IP: *.chello.pl 23.06.09, 21:06
              hehe łatwo powiedzieć trudno zrobić

mam biznesplan
              mam plan wystroju
              miałem upatrzone miejsce teraz nie mam
              nie mam kasy a z zatrudniaka te 11000 to sobie mogę wsadzić w buty niestety

nie martwcie się są w tym mieście ludzie z pomysłami tylko kasy nie mają :) może
              coś kiedyś się uda ale teraz niestety nic z tego nie będzie przynajmniej u mie :(
              • dz1ad3k Re: jaki pub? 23.06.09, 21:23
                Puściłem totka jak wygram starczy nawet na na coś sieciowego <krzywi się z
                niesmakiem> :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka