Dodaj do ulubionych

Fryzjerstwo

23.06.09, 18:57
Witam. W sierpniu mam wesele i zastanawiam się nad wyborem
fryzjerki,która ładnie upnie mi włoski. Zastanawiam się nad zakładem
fryzjerskim Aleksandra,który mieści się na ulicy płońskiej,czy ktoś
już może korzystał z usług układania włosków z was tam,jakie
efekty ?:) Z góry dziękuje za wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 19:18
      na głowie to masz raczej włosy.
      a włoskow to sobie poszukaj.
      • Gość: xxx Re: Fryzjerstwo IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 21:38
        odradzam, może i ładnie upięte ale nie wytrzymają długo :(
        Na ślub proponuje zdecydowanie uczesanie w wykonaniu Pani Ninki. Fryzurka rano
        po weselu będzie jak dopiero co byłaby zrobiona.
        • ja26x Re: Fryzjerstwo 24.06.09, 12:43
          A w którym zakładzie ta pani czesze ?
    • Gość: julia Re: Fryzjerstwo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.06.09, 13:21
      Ja miałam wesele miesiąc temu i czesałam się u pani Asi w New Stylu )dawny
      visage)i byłam zachwycona a fryzura trzymała się i na poprawinach.pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 13:47
        Jak można komuś doradzać gdzie ma sie uczesać i jak długo fryzura
        wytrzyma?. To zależy nie tylko od umiejetności fryzjera ale tez od
        włosów , ich długości, gęstości itp. Może lepiej juz teraz iść do
        fryzjera i wybrać fryzurę. Na pewno coś doradzi każdy fryzjer.
        • Gość: gość Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:37
          a może Awangarda tez na ul. plońskiej. Ładnie robią i solidnie i na pewno nie
          zdzierają jak Baśka lub Ninka.
        • Gość: do gościa Re: Fryzjerstwo IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 19:11
          Uwierz, że można doradzać każdemu. Nie ma tu wcale znaczenia jaki kto ma włos.
          Wszystko zależy od umiejętności fryzjera. Idź do Pani Ninki to się przekonasz.
          Pełen profesjonalizm!
          A jeżeli się nie znasz - to lepiej psię nie wypowiadaj.
          • Gość: zadowolona Re: Fryzjerstwo IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 19:57
            zgadza sie pani Nina jest super w tym co robi ja czesałam sie u niej
            10lat temu i byłam zadowolona ale z tego co wiem to trzeba sie
            zapisac pare miesiecy wczesniej
            • Gość: lllol Re: Fryzjerstwo IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.09, 20:29
              jednak faktycznie wysłużone Panie Nina, Baśka czy Czyżykowska zdzierają ze
              swoich klientek potworne pieniądze i myślę ze stereotypowe i schematyczne jest
              myślenie ze tylko one coś potrafią. teraz są tak dobre szkoły/szkolenia
              fryzjerskie ze wiele młodych salonów również oferuje wysoki poziom za
              odpowiednie pieniądze. Odwiedź klika salonów zobacz ich katalogi zdjęć (na pewno
              każdy posiada zdjęcia fryzur, które w przeszłości zrobił) i wybierz taki styl
              jaki Tobie odpowiada. Idź i rozmawiaj o tym czego oczekujesz, sprawdź czy poziom
              jaki proponują w salonie Ci odpowiada, masz do tego prawo!!! Acha, jeszcze jedna
              rada - dobre fryzjerskie oko podpowie Ci czy dana fryzura będzie do Twojej
              twarzy pasowała - więc raczej nie decyduj się na fryzurę próbną, ponieważ nigdy
              nie wyjdzie ona dokładnie tak samo 2 razy, więc pieniądze z góry niepotrzebnie
              wydane. decyzja należy do Ciebie - rozumiem ze ważna i trudna:) powodzenia
              • Gość: ??? Re: Fryzjerstwo IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 20:36
                Przepraszam Cię bardzo, chodzę do pani Niniki ponad 10 lat. Na każdą okazję
                jestem uczesana inaczej i tak jak chcę. A jeżeli chodzi o pieniądze to
                przepraszam, ale płacę normalnie i w soboty gdy są dziewczyny czesane do ślubu
                jakoś też płacą normalnie.
                Więc nie wiem o co Tobie chodzie???
                • ja26x Re: Fryzjerstwo 24.06.09, 20:45
                  Dziękuję serdecznie za rady i chciałam ponownie zapytać gdzie pani
                  Nina ma zakład bo się nie orientuję.
                  • Gość: xxx Re: Fryzjerstwo IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 20:52
                    ul. 11-go Pułku Ułanów Legionowych (ze szczytu budynku jest sklep Żabka)
                    Pozdrawiam
            • Gość: maturzystka Re: Fryzjerstwo IP: 213.199.253.* 30.01.10, 10:59
              No właśnie dziś się będę tam czesać na studniówkę, ciekawe, co wymyśli z moimi
              włoskami:-)
          • Gość: gość Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 09:38
            No tak widać od razu że wypowiada się "zawodowiec" i to pracujący
            pewnie w salonie p. Ninki. Kazda reklama jest dobra.
            • Gość: gosc Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:52
              a co sądzicie o fryzjerkach w Laurencie?
    • Gość: xxx Re: Fryzjerstwo IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 08:52
      Nie jestem pracownikiem zakładu fryzjerskiego.
      Po prostu lubię mieć zawsze ładne włosy, ładne fryzurki i Pani Ninka ma o tym
      pojęcie.
      A żałosne jest jak ktoś się rwie do czegoś mając "dwie lewe ręce."
      • Gość: asia Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 15:20
        A ja polecam zakład fryzjersko-kosmetyczny w hali pułtuskiej na przeciwko domu
        rzemiosła u P. Olszewskiej. Tanio i za każdym razem jestem zadowolona.
        • ja26x Re: Fryzjerstwo 26.06.09, 18:35
          Taki mały ten nasz Ciechanów,a tyle zakładów fryzjerskich,że aż
          trudno się zdecydować
          • Gość: klient Re: Fryzjerstwo IP: 94.254.215.* 01.07.09, 22:25
            Z tymi fryzjerami to jest podobnie jak z kierowcami,mozna sobie wyobrazić panią
            po 60 za kierownicą,może by i chciała ale oko już nie te nawyki stare o
            refleksie nie wspominając,najlepsze są młode i zdolne fryzjerki wtedy i fryzura
            jak trzeba.
          • Gość: ola Re: Fryzjerstwo IP: 94.254.215.* 01.07.09, 22:32
            Fryzjerów w naszym mieście jest sporo ja np.chodzę do salonu Awangarda na
            płońskiej,o zakładzie dowiedziałam się od koleżanki która strzyże się tam już
            jakiś czas i zawsze jesteśmy zadowolone z fryzur.Jak chcesz się przekonać
            polecam stronkę www.salonawangarda.neostrada.pl Zawsze można pooglądać i coś
            sobie wybrać.
            • Gość: syla77 Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 12:49
              Basia Rutkowska-najlepsza !!!NIEZAWODNA na kazda okazje. Fryzry i
              makijaże starannie dobrane i wykonane!!!Wlosy niezniszczone!!!
              POLECAM!!!
              • alicja180463 Re: Fryzjerstwo 08.07.09, 17:24
                A jakie są ceny u pani Basi? Mam na myśli makijaż i uczesanie.
                • Gość: zaszokowana Re: Fryzjerstwo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.07.09, 18:37
                  Myślę, że cała ta dyskusja niema sensu, bo każdy ma swojego
                  ulubionego fryzjera i obstaje za nim. Ja osobiście korzystałam
                  zarówno z usług pani Basi, Ninki oraz pani Asi i Magdy które mają
                  zakład na ul. Małgorzackiej i chyba je bym poleciła, bo na miejscu
                  można sobie zrobić paznokcie, depilacje, makijaż itd. - młode i
                  bardzo profesjonalne fryzjerki, a ceny także nie są wygórowane, ale
                  też zależy dla kogo. Na pewno jest także wiele innych równie
                  dobrych, a może nawet lepszych fryzjerów i fryzjerek, ale po prostu
                  u nich nie byłam.

P.S. myślę, że na fryzurze na ślub niema co oszczędzać, bo przecież
                  to wyjątkowa okazja która może się więcej nie powtórzyć
                  • Gość: ania Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 22:43
                    Ja osobiście byłam w Awangardzie bo poleciłam mi ją koleżanka i
                    przyznam szczerze że miałam obawy. jednak bardzo mile się
                    zaskoczyłam fryzura i makijaż był super. Teraz postanowiłam wybrać
                    się na paznokcie bo słyszałm że też fajnie robią i niedrogo.

• Gość: ola Re: Fryzjerstwo IP: *.chello.pl 20.10.09, 16:27
                      na małgorzackiaj jak mi pani odwaliła makijarz to wygladałam jak
                      zombi albo gorzej
                      • Gość: KOra Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 22:24
                        Odradzam na Małgorzackiej panie czeszą mizernie.
                        • Gość: Basia Re: Fryzjerstwo IP: *.centertel.pl 08.11.09, 12:11
                          Byłam w nowym salonie RITZ na Jesionowej 13 w Ciechanowie -są tam 3
                          fryzjerki mnie czesała Kasia choć jest tam super fryzjerka Renatka
                          co pracowała u NINY jestem bardzo zadowolona z fryzury czesania i
                          atmosfery w salonie jestem pod wrażeniem przepychu salonu.Piekny
                          salon wszystko ocieka luxusem i przepychem i złotem.Ceny mają
                          bardzo fajne-byłam zaskoczona za koloryzacje Z CZESANIEM zapłaciłam
                          85 zł A U BEATY CZYŻYKOWSKIEJ wcześniej za taką samą usługę
                          zapłaciłam 230 zł A włosy po oczepinach już się rozleciały.Napewno
                          będę chodzić tylko do RITZA i nigdzie indziej.Pozdrawiam Basia K.
                          • Gość: ANIA Re: Fryzjerstwo IP: *.centertel.pl 10.01.10, 21:30
                            BARDZO POLECAM SALON URODY ,,MARIE@SOPHIE,,NAD DESERADOSEM TRAFIŁAM
                            TAM PRZYPADKOWO OBSŁUGA WYJATKOWO FACHOWA CENA WARTA TEJ USŁUGI.
                            • Gość: pola Re: Fryzjerstwo IP: 213.199.253.* 11.01.10, 09:17
                              Super jest Telimena na ul.Ranieckiej.Chodzę do niej od WYZWOLENIA. Mój piesek jest wręcz zachwycony !!!
                              • Gość: niezadowolona Re: Fryzjerstwo IP: *.xdsl.centertel.pl 12.01.10, 12:12
                                Pani Nina jak mi włosy odwaliła to wyglądałam jak marchewka. Byłam u
                                niej na rozjaśnianiu, to zrobiła mi pomarańczowe odrosty. Później
                                chodziłam do niej z reklamacją, co prawda poprawiła, ale odrosty i
                                tak miały inny odcień niż reszta włosów, nie wspominając o tym, że
                                zdarła ze mnie kasę. Do Niny chodzą tylko starsze panie, które tną
                                się na krótko i ze wszystkiego są zadowolone. Nie polecam!!!
                          • Gość: malinka Re: Fryzjerstwo IP: *.cdma.centertel.pl 17.01.10, 12:05
                            A ja polecam Panią fryzjerkę z krytej pływalni. Ma przystępne ceny, a używa
                            świetnych kosmetyków. Moja fryzura ślubna trzymała się jeszcze na poprawinach.
                            Byłam chyba u wszystkich fryzjerów w Ciechanowie, ale ona jest najlepsza.
                            • Gość: Boska Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 12:57
                              Żadna z ciechanowskich fryzjerek nie posiada tego czegoś co trzeba
                              mieć w palcach, zero pomysłu, fantazji, kiepściuchno wszystkie
                              wyglądają.Potrafia brać tylko wygórowane pieniądze ale nic w zamian
                              nie potrafią robią wszystko na odp....trzeba jeździć na szkolenia i
                              klursy dokształcać się, no nóż Ciechanów to tylko miasto powiatowe
                              więc czego wymagać, a tym bardziej profesjonalizmu? od kogo?
                              • Gość: gosc Re: Fryzjerstwo IP: *.chello.pl 17.01.10, 13:50
                                salon awangarda. ma stronę www. i piękną galerię fryzur.
                                czy one sa trwałe nie testowałam.
                                • Gość: kłopotek Re: Fryzjerstwo IP: *.cdma.centertel.pl 17.01.10, 15:12
                                  Z tego co wiem P. Viola z salonu z krytej pływalni jeździ na szkolenia i kursy
                                  nawet za granicę. Zresztą szkolenia nic nie dadzą, jeśli fryzjer nie ma polotu,
                                  a ona go ma. To niejedyny odwiedzany przeze mnie fryzjer, ale do tej pory najlepszy.
                                  • Gość: FRYZJER Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 11:36
                                    MOŻE JUŻ DOŚĆ TEJ AUTOREKLAMY PANI WIOLU.
                                    PANI JEST JAKA JEST.TYLKO CO ? ŚWIAT PANI NIE ODKRYŁ?
                                    • Gość: Kasia Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 20:32
                                      Nie wiem, czy w Ciechanowie jest dobry fryzjer, ale mogę powiedzieć,
                                      kto na pewno nie jest dobry- pani Czyżykowska, która nie potrafi ani
                                      dobrze obciąć włosów ani ładnie uczesać na jakąś okazję. Ja prawie
                                      zawsze jeżdzę do salonu fryzjerskiego do Sońska, właścicielką jest
                                      Pani Asia, która kiedyś pracowała w rynku "u Sylwii", teraz ma
                                      własny zakład i jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym wyszła stamtąd
                                      niezadowolona. Naprawdę polecam :)
                                      • Gość: kowal Re: Fryzjerstwo IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.10, 14:02
                                        dla potrzebujących podaję numer do Pani Ninki z ul. 11 Pułku Ułanów Legionowych:
                                        23 674 38 49
                                        PS. Sam nr ten niełatwo zdobyłem ;)
                                        Pozdrawiam
                                        • Gość: nowa Re: Fryzjerstwo IP: 195.116.169.* 06.03.10, 15:52
                                          a co sądzicie o fryzjerkach u pani barbary cienkowskiej przy gabinecie
                                          kosmetycznym barbary malanowskiej. na 11 pułku ułanów? BARDZO PROSZĘ O OPINIE.
    • Gość: x1x3x Re: Fryzjerstwo IP: 213.199.253.* 06.03.10, 21:07
      Witam polecam Panią Anie na pkp super czesała mnie do ślubu fryzurka trzymała
      się na ślubie oczepinach i jeszcze w niej spałam a ona jak nowa polecam naprawdę
      i nie drogo
      • Gość: róda Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 14:19
        Polecam pana Tomsza, ma złte ręce ten młody chłopak. salon chyba
        jest na ulicy mickiewicza
        • Gość: gosc Re: Fryzjerstwo IP: *.chello.pl 08.03.10, 16:17
          na Mickiewicza nie ma żadnego zakładu fryzjerskiego.
          chyba, że jakiś tajny.

a co się stało z zakładem Awangarda z ul,Płońskiej?
          przenieśli się czy zlikwidowali.
          • Gość: :/ Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 21:36
            Nie polecam Niny i Barbary z Pułku Ułanów. Strzyżą tylko stare rumpy i
            obdzierają z kasy. Salon Sylwia, salon awangarda jest OK. Nie polecam też
            wizażu. Strzyże tam stażystka, która może włosy spieprzyć tylko. A w laurencie
            przypalili mi kiedyś ucho prostownicą :/ Fryzjerzy schodzą na psy :/
            • chemistry-24 Re: Fryzjerstwo 09.03.10, 11:01
              A co powiecie o nowym salonie na sierakowskiego(mała boczna uliczka
              odchodząca od warszawskiej koło san marino. Czesze tam pani Asia
              (właścicielka). Poleciła mi go koleżanka więc zapisałam się tam na
              czesanie ślubne, ale szczerze mówiąc boję się;/
              A jeśli chodzi o tego chłopaka z Mickiewicza, to on co 2-3 tygodnie
              ma zjazdy w weekendy i wtedy nie czesze wogólw. Pech chciał że w mój
              ślub ma akurat szkołe i go nie ma.
              • Gość: an Re: Fryzjerstwo IP: 213.25.91.* 07.06.10, 10:21
                Nie polecam Pani Asi (właścicielki salonu fryzjerskiego przy młynie,
                niedaleko warszawskiej)- byłam tam na koloryzacji w zeszły piątek,
                efekt mizerny a cena kosmiczna. Żałuję, że skorzystałam z jej usług.
                • Gość: kalina Re: Fryzjerstwo IP: *.chello.pl 24.06.10, 17:24
                  Ja również nie polecam pani Asi, to jak mnie uczesała to zupełna porażka, chciałam prostą fryzurę ale nie dała się przekonać i zrobiła mi takie niewiadomo co. Poszłam do domu i przed weselem umyłam włosy. Z moją znajomą było tak samo- czesanie i po powrocie do domu mycie. Już trudno ze te 80 zł poszło w błoto ale na wesele trzeba iść przecież...
          • Gość: ja Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 17:04
            coż jak mieszkasz na wsi to nie zabieraj głosu, jeszcze wiem gdzie
            chodZE do fryzjera
        • Gość: Lola Re: Fryzjerstwo IP: *.jmdi.pl 20.11.13, 11:29
          Dla mnie Pan Tomasz ma wyłącznie wielkie ego ale talent mierny.
      • Gość: sss Re: Fryzjerstwo IP: *.polcard.com.pl 24.06.10, 15:04
        A czy mogłabym dostać od kogoś numer telefonu do Pani Ani z salonu obok PKP?
    • Gość: Patrycja Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 14:52
      polecam panią violę na krytej pływalni;)
      • Gość: ania Re: Fryzjerstwo IP: *.cdma.centertel.pl 12.05.10, 16:59
        i ja też :)
    • Gość: ewa Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 12:51
      Profesjonalizm,byłam zadowolona.
      • Gość: gość Re: Fryzjerstwo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.10, 16:52
        witam ..mieszkam w Ciechanowie od niedawna, trafiłam całkiem
        przypadkiem do zakładu Fryzjerskiego "Awangarda" jestem mile
        zaskoczona jakościa wykonanej usługi ,ceną jak i podejściem do
        klienta. W piatek pójde tam do pani kosmetyczki mam nadzieje że będe
        również mile zaskoczona
        • Gość: CIEKAWA Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 17:17
          a czym chcesz być mile zaskoczona? Każdy idąc do salonu urody zakłada
          profesjonalne wykonanie usługi? Czy w Twoim mniemaniu na pewno zrobią
          źle, a jak zrobią dobrze to będziesz mile zaskoczona? No cóż. Każdy ma
          prawo się mile zaskakiwać.
          • Gość: gość Re: Fryzjerstwo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.10, 18:54
            Czytaj ze zrozumieniem ..miałam wątpliwą przyjemnośc w pewnym
            Ciechanowskim salonie fryzjersko-kosmetycznym, gdzie jakośc
            niestety nie szła w parze z wygorowaną ceną!!! z usług salonu
            Awangarda napewno nie raz jeszcze skorzystam pozdrawiam
            • Gość: CIEKAWA Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 09:00
              Niestety, ja czytam ze zrozumieniem, a Gość w dalszym ciągu chce być
              mile zaskakiwany. Bo w zakładzie fryzjersko-kosmetycznym "cena nie szła
              w parze z wygórowaną ceną".
              • Gość: chochlik Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 20:02
                Co do Avangardy fantastyczna kosmetyczka, super i tanio regulacja brwi i henna.
                Na prawde polecam
                • Gość: Zadowolona Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 18:39
                  Osobście polecam panią Alinkę, doskonała jakość wykonanej fryzury. Furyura potrafi trzymać się nawet kilka dni choć jest leciutka. Fantastyczna fryzjerka i bardzo miła.
                  • Gość: Me Re: Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 19:11
                    Zgadzam się z panią powyżej. Salon fryzjerski Alina jest najlepszy !!!!!
                    • Gość: gosc Re: Fryzjerstwo IP: *.chello.pl 26.09.10, 19:33
                      gdzie się mieści salon Alina??
    • Gość: Iwa Fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 14:49
      Polecam Fryzjerstwo GOGU - odnalazłam tam mojego dobrego fryzjera Grześka K. - fajna atmosfera i świetny efekt końcowy :-) mieści się on na Ściegiennego 10 lokal 69 - wejście od strony parkingu (to ten blok gdzie jest Neonet, dawna Gawra).
      • Gość: ktosia Re: Fryzjerstwo IP: *.inetia.pl 12.11.10, 23:06
        skorzystajcie z nowego salonu na ul. zacisze 4. Nikt mi tak dobrze nie wykonał strzyżenia. szefowa ma talent w rączkach. strzyże wszystkim, mnie np specjalną maszynką jak w j.l.david w wawce. ceny normalne. zresztą popytajcie w okolicy, ja do kalamisa trafilam z polecenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka