Gość: Ania IP: *.centertel.pl 11.07.09, 12:37 Poszukuję namiarów na jakąś firmę lub kogoś kto zajmuje się robieniem tanio luster ściennych na wymiar. Proszę o namiary. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_e_r_o_n_i_k_a Re: lustra na wymiar 29.10.14, 12:42 Obiło mi się o uszy, że lustral jest dobry, ale niestety nie miałam okazji go sprawdzić sama. Czy ktoś zamawiał lustra na wymiar bądź jakieś inne usługi szklarskie? I może Nam podpowiedzieć? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lustra na wymiar IP: *.183.6.241.pronet.static.t-mobile.pl 29.10.14, 15:03 MatGlass ul. Niechodzka 14 tel 608299970 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: lustra na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 21:42 Potwierdzam. Matglass naprzeciwko stacji paliw Delta. Odpowiedz Link Zgłoś
ciech332 Re: lustra na wymiar 17.06.15, 19:43 nie polecam szkoda czasu i kasy PARTACZE Odpowiedz Link Zgłoś
adamus-adek Re: lustra na wymiar 23.06.15, 13:26 Polecam firmę Olglass na Małgorzackiej. Wykonali mi lustra na kilku ścianach. Szybko i całkiem tanio. Z tego co wiem robią też lustra 3 d. Czy ktoś może już to u nich zamawiał? Odpowiedz Link Zgłoś
gosciowa_ksa Re: lustra na wymiar 24.06.15, 08:06 ja szczerze mogę polecić firmę szklarką z Małgorzackiej, zakład przy kładce. Kompleksowo wykończyłam dom z ich pomocą, szafy lustrzane, lustra ścienne, kabina, teraz czekam na balustrady. Na prawdę pełna profeska. Nie wiem czy robią 3d ale słyszałam że mają nowoczesny sprzęt wiec możliwe. Podbijam pytanie o lustra 3d? Gdzie w ciechanowie ewentualnie można zamówić, jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś