kkasienka1199 13.07.09, 16:16 WITAM WSZYSTKICH, CZY WIECIE GDZIE MOŻNA WYKONAĆ OPALANIE NATRYSKOWE W CIECHANOWIE ORAZ CZY KTOŚ JUŻ MIAŁ I JAKIE MA ZDANIE NA TEN TEMAT Z GÓRY DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Opalanie natryskowe??? IP: *.cust.tele2.pl 13.07.09, 16:59 Z tego, co wiem, to nigdzie..., ja robiłem opalanie natryskowe w warszawie i nie żałuje, jest duzo lepsze niż tradycyjne solarium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Opalanie natryskowe??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 18:47 Mozna robic na warszawskiej w Beauty pod STS-ami.Ja robiłam kilka razy i byłam bardzo zadowolona!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiulka19867 Re: Opalanie natryskowe??? 13.07.09, 18:59 a możesz podać koszt takiego opalania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Opalanie natryskowe??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 21:34 50-80 zł. najlepiej 2-3 dni przed imprezą Odpowiedz Link Zgłoś
ania2261 Re: Opalanie natryskowe??? 13.07.09, 23:07 2-3 dni przed imprezą?!Czyli 3 dni bez mycia? Nie wiem czy się da.Ja zrobiłam kilka godzin przed imprezą.Efekt jak dla mnie rewelacyjny ale pod prysznicem wszystko się zmywa.Mimo iż pani która mi to robiła zapewniała, że jak będę dbała o tą opaleniznę to będę się nią cieszyła około 2 tygodni.Zależało mi tylko na jednej nocy więc nie żałuję i napewno nie raz jeszcze zrobię.Ale nie wierzę że komukolwiek może się to trzymać kilka dni. Chyba że bywają lepsze i gorsze barwniki i ja miałam ten gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Opalanie natryskowe??? IP: *.115.c65.petrotel.pl 14.07.09, 12:12 ja korzystałam z opalania natryskowego kilka razy i naprawdę polecam, ale pamiętaj że po opalaniu musisz dobrze wyschnąć (pomimo że niby osuszają skórę po tym), żeby nie zrobiły ci się jakieś białe linie np. na szyi. Pod prysznicem schodzi cześć opalenizny (jeśli robisz wcześniej poproś o mocniejszą opaleniznę) ale utrzymuje się jakieś max 3 dni. Jak na jedna noc super sprawa:)polecam Odpowiedz Link Zgłoś