Dodaj do ulubionych

Gdańsk STUDIA!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 21:33
Poszukuje ludzi z Ciechanowa bądź okolic, które będą studiować bądź studiują
już w Gdańsku i poszukują lokum bądź mają coś do wynajęcia.
Ja dostałem się na UG i poszukuje kogoś z kim będzie można wynająć jakieś
mieszkanko bądź pokój.

Moje gg 4472373
Obserwuj wątek
    • Gość: ha Re: Gdańsk STUDIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 23:04
      Nie chwal się człowieku gdzie Ci sie udało dostac na studia, nikogo to na tym
      forum nie obchodzi...Poza tym, jeżeli piszesz, że poszukujesz ludzi, to poprawna
      forma byłoby "ludzi...którzy", a nie "ludzi...które". Ze wsi jestes, czy co?
      (nie ublizając wsi)
      • Gość: we Re: Gdańsk STUDIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 23:29
        on/ona raczej nie miał na myśli się chwalić ;p na ale widać że Ciebie coś w oczy
        kole.. czyżby czekał Cie PWSZ albo coś podobnego? ;p
        • Gość: ha Re: Gdańsk STUDIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 15:22
          Pisząc z "emotkami" wystawiasz sobie świadectwo. Poza tym podpisuj się jednym
          nickiem, po co wprowadzać nieścisłości.
          Studiuję w Gdańsku, jest tam bardzo dobra komunikacja miejska, więc nie trzeba
          szukac mieszkań przy uczelni, na którą się idzie. Wniosek? Ów przyszłu student
          chciał się po prostu pochwalić. Ale niech uważa, bo się jeszcze tam zagubi
          biedaczyna.
          P.S. Ludzie, piszcie zdania w miare poprawnie, bo aż zęby bolą, jak się czyta
          takie coś.
          • Gość: qer Re: Gdańsk STUDIA! IP: *.chello.pl 25.07.09, 16:45
            Po czym wnioskujesz, że to jedna i ta sama osoba pisała? Po IP neostrady?
            Stosując emotki wystawiasz świadectwo samemu sobie - Ty pisałeś bez emotek a wyrobiłeś sobie gorszą opinię niż 'z'. Napinacz i tyle;-)
            • Gość: Jo Re: Gdańsk STUDIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 17:09
              Pewna osoba zadała pytanie licząc na pomoc a ciechanowiacy już plują jadem ..
              tak naprawdę zobaczysz jak to jest jak będziesz już studiował/a w Gdańsku i
              pewnego dnia czy to na uczelni czy to będąc gdzieś indziej zobaczysz osobę którą
              znasz z widzenia z Ciecha i wtedy spojrzy się na Ciebie wzrokiem jakbyś zabił
              jej kogoś z rodziny :/

spotykając się ze znajomymi niedawno po roku studiowania w różnych miastach
              wszyscy mają takie same zdanie :) śmieszne to ale też przykre ;p no cóż..
              zazdrość? obawa przed konkurencją? nie mam pojęcia ;) powodzenia na studiach ;]

a co do tych emotek, jakie niby świadectwo wystawia sobie osoba która ich używa?
              ja bym raczej powiedziała że osoba która się wielce burzy na to że się ich używa
              wystawia sobie opinie gbura ;] bo nie wyobrażam sobie pisząc ze znajomymi ich
              nie używać
              • Gość: ha Re: Gdańsk STUDIA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 22:35
                Rozmowa ze znajomymi różni się od wypowiedzi na forum publicznym. Ale przeciez
                teraz nie ma żadnych reguł. Już się czytać nawet nie chce o tej pseudo zawiści
                forumowiczów itp. Nuda moi drodzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka