Gość: dares IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 14:15 Gdzie w Ciechanowie mogę uprac tapicerkę samochodową i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iinna Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 14:34 moge polecic bo sama korzystalam z uslugi i bylam bardzo zadowolona jest to za urzedem miasta(ten duzy nibieski budynek) kosztowalo 100 zl ale wszystko bylo super czyste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 16:10 Za Urzędem Miasta duży niebieski budynek ??? Czy mowa o Ciechanowie bo mieszkam blisko UM i nic takiego tam nie ma a niebieski budynek kojarzy mi się tylko z siedzibą Starostwa itp (dawny Urząd Wojewódzki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 15:20 tak chodzilo mi o tyly urzedu wojewodzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.cnow.pl 11.08.09, 14:43 Na ulicy Jesionowej( obok MACROPECU). Polecam, efekt super a i ceny przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: pranie tapicerki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:51 Ja podsufitkę prałem na na starej myjni (ul. Mleczarska). zapłaciłem 30 zł a jakość usługi ciężko powiedzieć, bo nigdzie indziej nie korzystałem... podsufitka jest czysta i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś