Gość: wiola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 17:29 Czy ktoś wie może co się stało z tym panem którego maszyna na polu wciągnęła i kręciła przez dłuższy czas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert Re: wypadek na polu w okolicach Modły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 19:08 www.ciechanowonline.pl/news/view/947.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: wypadek na polu w okolicach Modły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 18:02 Tak, to był mój kolega. Byłem na pogrzebie i znam okoliczności wypadku ale przez szacunek do tej osoby i jego rodziny proszę Cię - nie podnoś tego wątku na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: wypadek na polu w okolicach Modły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 20:37 Sam go podniosłeś po 6 dniach leżenia odłogiem wiec pewno z 2 strony listy. Czyżby Ciebie nie obowiązywały zasady które narzucasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiulka19867 Re: wypadek na polu w okolicach Modły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 15:23 kilka słów do wioli.dziewczyno zastanów się co mogło się stać z człowiekiem którego maszyna mieliła przez 3 czy 4 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: wypadek na polu w okolicach Modły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 16:03 DOKLADNIE popieram mojego przedmowce ... przeciez odpowiedz jest oczywista choc smutna w odpowiedzi dla pytajacego: Tak wiem co sie stalo krecil sie dluzszy czas w maszynie ... zlamal reke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wypadek na polu w okolicach Modły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 14:01 witam byłem kolegą tej osoby która zginęła wtedy wieczorem, mieszkam blisko jego rodzinnego domu także proszę o nieporuszanie tego wątku na forum dyskusyjnego, nadal łączę się w bólu z rodziną a będąc na pogrzebie mogę jedynie zapewnić że niech każdy weżmie sobie głeboko słowa ks. Twardowskiego ,, Spieszmy się kochać ludzi....'' Odpowiedz Link Zgłoś