aducha06 11.05.10, 21:11 Jadł ktos kurczaki z hotkind? warto , czy w smaku podobne do kfc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smakosz Re: hotking IP: *.146.175.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 00:46 jadłem i faktycznie sa dobre,a czy w smaku podobne do kfc? nieistotne po prostu sa dobre.gratuluje pomyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passionplace Re: hotking IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 09:59 W mojej opinii zbliżone smakiem do KFC. -- fryzjer szczecin |projekty domów | działki mazury | radzymin nieruchomości | radzymin | domy łódź | doniczki | działki radzymin Odpowiedz Link Zgłoś
the_jazz Re: hotking 14.05.10, 01:37 Zamówiłem kubełek (4 pałki, 4 skrzydełka, 2 piersi, do tego frytki i cola). Dostawca przyjechał dość szybko, bo po ok. 30 min. Na początku dobre wrażenie, bo przyjechał ze sporą torbą. Niestety, okazało się, że w 3/4 była pusta. Kubełek wielkości najmniejszego popcornu w Multikinie. Jedzenie? Słabe i mało. Zarówno piersi, udka jak i skrzydełka rozmiaru lilipuciego. Myślałem, że chociaż panierką nadrobią, albo sosem. Niestety nie. Sos (wybrałem czosnkowy) był beznadziejny. Smakował jak jakiś gotowiec, na który też czasem można się natknąć w słabych pizzeriach. Panierka skąpa i do tego nie chrupiąca. Kurczak nie doprawiony i niedogotowany. Podsumowując, wydałem 30 zł. i 2 osoby (na tyle jest przewidziany zestaw) się nie najadły. Jedyny plus to szybkość zamówienia. Jakość? Słabiutko. Liczyłem choćby na namiastkę KFC, ale mocno się rozczarowałem. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurak Re: hotking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 11:10 Zdecydowanie odradzam. Za te pieniądze można zdecydowanie najeść się gdzie indziej. Malusieńkie kurczaczki i w ogóle nie powalające smakiem. Samemu można o wiele lepsze, większe i tańsze zrobić. Reasumując: - panierka w miarę - porcje straasznie małe - smak - niektóre były niedogotowane - generalnie 0 szału! - sos - woda z farbką - cena w ogóle nie adekwatna Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
zbikuel Re: hotking 15.05.10, 09:21 ja jadłam - kawałki kurczaka wydaja mi się bardziej soczyste niż w kfc i mniej naprute chemią. Fakt- porcyjki malutkie. ale i tak smakowało-no i jakaś odmiana niż ciągły kebab i pizza Odpowiedz Link Zgłoś
1lazio Re: hotking 16.05.10, 16:13 kolejny prowokujacy wpis ale czego tu oczekiwac od generallo Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: hotking 24.06.10, 20:40 Śmieciowe żarcie nie, sushi nie, ale pierogi z mikrofali już tak. To się nazywa znawca kuchni wszelakiej!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnoldUPR drogo i bezndziejnie IP: *.euh-e.edu.pl 29.06.10, 12:57 upadna szybciej niz zaczeli Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: hotking 29.06.10, 15:59 Ja nie jadam pierogów z mikrofalówy, ale skoro tobie smakują to proszę bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torro Re: hotking IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.10, 20:02 Lipa. Smazone chyba na przepracowanym oleju ( chodzi o kolor ). Nijak to się ma w 10% do tego z KFC. W KFC jadam przynajmniej 2 razy w tygodniu i porównując Hotking i KFC w temacie pieniądze/ilość to za te same pieniądze o wiele lepiej zjem w KFC. Co do świeżości qrczaka to zastrzeżeń nie mam. Sos czosnkowy dno , sosy to woda.... Zapakowanie - po 10 minutach wszystko kleiło się przez kubełek do torebki... NIE POLECAM , SZKODA KASY - taniej zjesz obojętnie gdzie pizzę , chińszczyzną bądź kebaba. Jak masz ochotę na kurczaka to kup sobie z rożna albo zrób w domu ( panierkę robi się naprawde prosto ) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: hotking 29.06.10, 22:11 Wielka szkoda że Elbląg nie ma żadnego punktu KFC, za to 2 Mc Donaldy się jakoś trzymają, chociaż jedonko mają chyba gorsze od KFC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torro Re: hotking IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.10, 22:56 Święta prawda generallo. Kiedyś słyszałem , że miał być koło Grunwaldzkiej i 3-go maja. Rozmawiałem nawet z cczłowiekiem który miał to otworzyć, jednak za licencję KFC liczą 3x więcej niż McDonald. Jedyna szansa że ktoś otworzy KFC i PizzaHut razem w jednym lokalu, tak jak jest to w trójmieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KFC Re: hotking IP: *.centertel.pl 30.06.10, 08:16 KFC nie otwiera się w systemie franczyzowym- więc nie wiem skąd i od kogo miałeś takie dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torro Re: hotking IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 12:38 Tak jak napisałem Gościu KFC - od znajemoge , który był tym zainteresowany. Ja nie znam zasad KFC - wiem jednak że McDonald jest duzo tańszy w otwarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: hotking IP: 89.174.178.* 06.07.10, 17:20 A to zaskoczka... Wpiszcie "tattoo pizza" w googlu... Co macie na 1 miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: hotking IP: *.elblag.vectranet.pl 06.07.10, 19:33 No i gdzie tu zaskoczka? bo nie czaje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Re: hotking IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 19:41 Już tego nie ma, ale jeszcze wczoraj jak wpisałem "tattoo pizza", to na pierwszym miejscu google pokazało właśnie hotkinga... Czyżby hotking używał cudzych nazw jako słów kluczowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotking IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 21:11 To straszne co ludzie potrafią wypisywać. Chcielibyście,aby hotking poległ prawda? żal Wam,ze ktoś coś próbuje i wychodzi tak? to typowe !!!! Hotking nie jest konkurencją dla KFC. to tylko podobne dania(PODOBNE), JEŻELI KOMUŚ NIE PASUJE NIECH ZAJADA W INNYM MIEJSCU !!!! I jeszcze jedno KFC nie prowadzi lokali frnczyzowych o czym zostałam poinformowna w rozmowie z jednym z dyr. market. nie ma takiej możliwości,aby osoba prywatna otworzyła w naszym mieście jak i w Polsce taki lokal. To są lokale tylko i wyłącznie tej sieci !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KFC Re: hotking IP: *.play-internet.pl 30.05.11, 22:10 KFC otwiera się w systemie franczyzowym - sprawdź na stronie American Restaurant. KFC ma być podobno w Porto 55 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: hotking IP: 159.245.16.* 03.06.11, 12:01 AmRest nie prowadzi FRANCZYZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: hotking IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.11, 02:21 AmRest jest franczyzoBIORCĄ na terenie RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: hotking IP: 78.9.126.* 07.05.16, 16:24 Zamówiłem i zaniemówilem... na pewno nie z zachwytu. Zestaw dla dwojga i do wyboru albo surówka albo picie... surówka to był błąd... kwaśna. Sosy jak na lekarstwo i bardzo rzadkie. Sama panierka pozostawia wiele do życzenia i ponad to było jej wiele za dużo. Reasumując...jeśli ktoś bardzo chce zobaczyć bramy najwyższego po zjedzeniu tego czegoś to gorąco polecam. B.Szwedowski Odpowiedz Link Zgłoś