Gość: Michał IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 14:03 W tym dniu nie zapomnijscie zapalić znicza na grobie województwa elbląskiego. Dla tych któzy nie wiedzą: Grób ten znajduje się na Placu Słowiańskim, visa vi poczty głównej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: 1 listopada IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 13:11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: 1 listopada IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 30.10.02, 19:40 niestety nie w tym roku :(( Mistrzem Polski jest Legia! Legia najlepsza jest! Legia to jest potega! Legia CWKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Sytuacja na Dębicy 01.11.02, 15:28 To co się dzieje dzisiaj w autobusach przy Dębicy to tragedia, nawet nie dadzą ludziom wysiąść, pchają się tylko, żeby wejść. To bydło nie ludzie!!!!! Na szczęście miałem własny transport:))))) Mimo tego, że autobusy (puszki)odjeżdzają praktycznie co 10 sekund ścisk jest w nich ogromny. Ludzie popakowani jak sardynki:))))) Tak sobie myslę, że co roku przybywa na cmentarzu kilkaset nowych grobowców, więc na cmentarz dojeżdza coraz więcej ludzi, może władze naszego miasta pomyślą o wybudowaniu jakiejś nowej drogi na Dębicę, albo poszerzą o dwa pasy Łęczycką, mozna również pociągnąc tory tramwajowe od Grunwaldzkiej na Dębicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Sytuacja na Dębicy IP: *.24-151.libero.it 02.11.02, 01:12 ten z tramwajem to bylby doskonaly pomysl. linii z petli na saperow nie mozna przedluzac, bo gora na ul. bema i leczyckiej jest zbyt forsowna, poza tym i tak nie ma tam miejsca na tory. ale z grunwaldzkiej? to byloby swietne! tym bardziej, ze tramwaj (opinia osobista!) daje mi poczucie pewnosci, ze w koncu przyjedzie i zabierze mnie z przystanku, bo przeciez nie moze przejechac ulica obok, nawet jesli motorniczy bardzo by sie staral.. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na Dębicy 02.11.02, 10:13 Gość portalu: apv napisał(a): tramwaj (opinia osobista!) daje mi poczucie pewnosci, ze w koncu > przyjedzie i zabierze mnie z przystanku, bo przeciez nie moze przejechac ulica > obok, nawet jesli motorniczy bardzo by sie staral.. ;-)))) Pewnie czekałeś na pętli dolnej na Dębicy i patrzałeś jak przejeżdzają autobusy zkmu obok:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na Dębicy 02.11.02, 10:14 Gość portalu: apv napisał(a): > ten z tramwajem to bylby doskonaly pomysl. linii z petli na saperow nie mozna > przedluzac, bo gora na ul. bema i leczyckiej jest zbyt forsowna, poza tym i tak > > nie ma tam miejsca na tory. Wszytsko mozna zrobić, wymagałoby to tylko dużych nakładów finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Sytuacja na Dębicy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 02.11.02, 18:59 !?! i to wszystko dla dwoch dni w roku ????????? (1 i 2 listopada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Sytuacja na Dębicy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 02.11.02, 19:01 !?! i to wszystko dla dwoch dni w roku ????????? (1 i 2 listopada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Sytuacja na Dębicy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 02.11.02, 19:02 !?! i to wszystko dla dwoch dni w roku ????????? (1 i 2 listopada) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na Dębicy 02.11.02, 10:18 Gość portalu: apv napisał(a): tory. ale z grunwaldzkiej? to byloby swietne! Myślę, że jedyne miejsce na przeprowadzenie torowiska jest pomiędzy osiedlem za politechiką, a domkami na Kolejowej i dalej wzdłuż ogrodzenia jednostki wojskowej, tylko "poleciałoby" parę działek. Ulica Grottgera i Rawska mają za mało miejsca na tory, chyba , że po ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Sytuacja na Dębicy IP: *.24-151.libero.it 02.11.02, 01:15 michal_el napisał: > Tak sobie myslę, że co roku przybywa na cmentarzu kilkaset nowych grobowców, czy zauwazyles, ze debica to jeden z bardziej "ozywionych" rejonow elblaga? rozwijac sie w takim tempie... ;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na Dębicy 02.11.02, 10:19 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Tak sobie myslę, że co roku przybywa na cmentarzu kilkaset nowych grobowcó > w, > > czy zauwazyles, ze debica to jeden z bardziej "ozywionych" rejonow elblaga? > rozwijac sie w takim tempie... ;-)))))))))))))))))) Może kiedyś się tam przeprowadzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Sytuacja na Dębicy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 02.11.02, 18:44 czteropasmowa jezdnia, nowe linie autob. tramw. i to wszystko dla 1 gora 2 - ch dni w roku ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Sytuacja na Dębicy IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 02.11.02, 18:46 czteropasmowa jezdnia, nowe linie autob. tramw. i to wszystko dla 1 gora 2 - ch dni w roku ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Jeszcze o cmentarzach 02.11.02, 10:55 Większośc ludzi mówi, że w Elblągu są dwa cmentarze, nawet w tv elblaskiej to powiedziano (wstyd), czy nikt nie pamięta, że jest jeszcze jeden za Zawadzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Jeszcze o cmentarzach 02.11.02, 16:38 Cmentarzy w Elblagu jest o wiele wiecej,ale tak sie zlozylo,ze czesc z nich zostala zniszczona w wyniku budowy drog (np. Grota Rowieckiego),albo zapomniane (cmentarz na Sadowej...chyba ewangelicko-augsburski)... Gdyby sie uprzec to moznaby pociagnac linie tramwajowa z Saperow...wystarczy puscic tory razem z droga pomiedzy domkami (ulica Czolgistow przez Wyzynna do planowanej obwodnicy polnocnej) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Jeszcze o cmentarzach 02.11.02, 16:39 Cmentarzy w Elblagu jest o wiele wiecej,ale tak sie zlozylo,ze czesc z nich zostala zniszczona w wyniku budowy drog (np. Grota Rowieckiego),albo zapomniane (cmentarz na Sadowej...chyba ewangelicko-augsburski)... Gdyby sie uprzec to moznaby pociagnac linie tramwajowa z Saperow...wystarczy puscic tory razem z droga pomiedzy domkami (ulica Czolgistow przez Wyzynna do planowanej obwodnicy polnocnej) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Jeszcze o cmentarzach 02.11.02, 16:40 Cmentarzy w Elblagu jest o wiele wiecej,ale tak sie zlozylo,ze czesc z nich zostala zniszczona w wyniku budowy drog (np. Grota Rowieckiego),albo zapomniane (cmentarz na Sadowej...chyba ewangelicko-augsburski)... Gdyby sie uprzec to moznaby pociagnac linie tramwajowa z Saperow...wystarczy puscic tory razem z droga pomiedzy domkami (ulica Czolgistow przez Wyzynna do planowanej obwodnicy polnocnej) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Jeszcze o cmentarzach 02.11.02, 16:41 Cmentarzy w Elblagu jest o wiele wiecej,ale tak sie zlozylo,ze czesc z nich zostala zniszczona w wyniku budowy drog (np. Grota Rowieckiego),albo zapomniane (cmentarz na Sadowej...chyba ewangelicko-augsburski)... Gdyby sie uprzec to moznaby pociagnac linie tramwajowa z Saperow...wystarczy puscic tory razem z droga pomiedzy domkami (ulica Czolgistow przez Wyzynna do planowanej obwodnicy polnocnej) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Jeszcze o cmentarzach 02.11.02, 20:13 francuz_el napisał: > Cmentarzy w Elblagu jest o wiele wiecej,ale tak sie zlozylo,ze czesc z nich > zostala zniszczona w wyniku budowy drog (np. Grota Rowieckiego),albo zapomniane > > (cmentarz na Sadowej...chyba ewangelicko-augsburski)... > > Gdyby sie uprzec to moznaby pociagnac linie tramwajowa z Saperow...wystarczy > puscic tory razem z droga pomiedzy domkami (ulica Czolgistow przez Wyzynna do > planowanej obwodnicy polnocnej) Francuz dlaczego powtarzasz się??? Jeśli o cmentarze to mówiłem o czynnych , te są trzy. A kto wie gdzie pochowali Schichaua? Komnicka? Nitschmana? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Jeszcze o cmentarzach 03.11.02, 10:40 Wszyscy leza na cmentarzu pruskim (teraz park im.Traugutta) www.wm.pl/Index.php?ct=elblag&id=375721 Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Jeszcze o cmentarzach 03.11.02, 11:10 francuz_el napisał: > Wszyscy leza na cmentarzu pruskim (teraz park im.Traugutta) > > <a href="www.wm.pl/Index.php? ct=elblag&id=375721"target="_blank">www.wm. > pl/Index.php?ct=elblag&id=375721</a> Ale nie Komnick (chyba dobrze napisalem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Jeszcze o cmentarzach IP: *.24-151.libero.it 03.11.02, 13:44 rodzina schichau'ow miala swoj grobowiec w kosciele swietej anny (wewnatrz), ktory po wojnie zostal roztrzaskany, dzielac w ten sposob los calego kosciola (ob. park trauguta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Jeszcze o cmentarzach IP: *.24-151.libero.it 03.11.02, 13:48 rodzina schichauow miala swoj grobowiec w kosciele swietej anny (wewnatrz), ktory po wojnie zostal roztrzaskany, dzielac w ten sposob los calego kosciola (ob. park traugutta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Jeszcze o cmentarzach IP: *.24-151.libero.it 03.11.02, 14:11 czynnych doliczylbym sie ze cztery: dwa komunalne (Debice, Agricola), jeden katolicki (Zawada: Sw. Wojciech), jeden prawoslawny autokefalii polskiej (przy cerkwi na ul. Sadowej, wydzielony z dawnego aug.-ew.) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Jeszcze o cmentarzach 03.11.02, 14:16 Gość portalu: apv napisał(a): > czynnych doliczylbym sie ze cztery: dwa komunalne (Debice, Agricola), jeden > katolicki (Zawada: Sw. Wojciech), jeden prawoslawny autokefalii polskiej (przy > cerkwi na ul. Sadowej, wydzielony z dawnego aug.-ew.) A jeszcze obok kościołu Św.Pawła też jest jeden grób, przeniesiony w tym roku, pamiętacie jaka afera była? Mieszkańcy okoliczni się na to nie zgadzali. Sprawę pokazali nawet w faktach na TVNie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Jeszcze o cmentarzach IP: *.24-151.libero.it 03.11.02, 14:42 jaka afera? nic nie slyszalem. czy sa do tego tematu jakiej linki? jakies elektroniczne resztki namietnych ongis klotni i sporow? i czyj to grob? przeciez franciszkanie od sw. pawla maja swoja kwatere na komunalnym! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Jeszcze o cmentarzach 03.11.02, 14:46 Gość portalu: apv napisał(a): > jaka afera? nic nie slyszalem. czy sa do tego tematu jakiej linki? jakies > elektroniczne resztki namietnych ongis klotni i sporow? i czyj to grob? > przeciez franciszkanie od sw. pawla maja swoja kwatere na komunalnym! Przenieśli szczątki Andrzeja Klimuszki. Zaraz się postaram o jakieś linki. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Jeszcze o cmentarzach 03.11.02, 14:47 Gość portalu: apv napisał(a): > jaka afera? nic nie slyszalem. czy sa do tego tematu jakiej linki? jakies > elektroniczne resztki namietnych ongis klotni i sporow? i czyj to grob? > przeciez franciszkanie od sw. pawla maja swoja kwatere na komunalnym! Oto linki: www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=3807http://www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=4186 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Jeszcze o cmentarzach IP: *.24-151.libero.it 03.11.02, 14:54 dziekuje. nie wiedzialem, ze przeniesiono szczatki o. andrzeja klimuszki. ale calosc wydaje mi sie burza w szklance wody, chodzi - jesli dobrze zrozumialem - o kwatere dla zakonnikow, ktorzy i tak nie spiesza sie z umieraniem;-) a ktos pomyslal, ze od razu stworza mu debice pod oknem. rece opadaja! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Już nie o cmentarzach 03.11.02, 15:01 podobne szumy ludzie robili z CH Ogrody. A teraz każdy widzi jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Jeszcze o cmentarzach IP: *.24-151.libero.it 03.11.02, 15:05 a propos cmentarzy w obrebie miasta: moze spojrzec na nie z innej strony? jezeli sa zadbane i pelne pieknych nagrobkow, i dobranych drzew i krzewow, staja sie automatychnie dostojnymi parkami, pelnymi zadumy i melancholii. tak jak to jest z warszawskimi powazkami. albo z elblaska agricola (ktory to cmentarz cos w sobie ma, z szumem wysokich drzew, doskonaloscia zieleni latem i ponura nagoscia galezi zima...) francuz moglby cos dodac o paryskich cimetieres du montparnasse, du pere lachaise czy du montmartre. jest tam zawsze mnostwo osob, nie tylko w swieto zmarlych. a postulat z woda i wodociagami...? przeciez woda i tak nie jest pobierana spopod swietego pawla! co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Jeszcze o cmentarzach 03.11.02, 15:15 Gość portalu: apv napisał(a): > a propos cmentarzy w obrebie miasta: moze spojrzec na nie z innej strony? > jezeli sa zadbane i pelne pieknych nagrobkow, i dobranych drzew i krzewow, > staja sie automatychnie dostojnymi parkami, pelnymi zadumy i melancholii. tak > jak to jest z warszawskimi powazkami. albo z elblaska agricola (ktory to > cmentarz cos w sobie ma, z szumem wysokich drzew, doskonaloscia zieleni latem i > > ponura nagoscia galezi zima...) francuz moglby cos dodac o paryskich cimetieres > > du montparnasse, du pere lachaise czy du montmartre. jest tam zawsze mnostwo > osob, nie tylko w swieto zmarlych. a postulat z woda i wodociagami...? przeciez > > woda i tak nie jest pobierana spopod swietego pawla! > co o tym sadzicie? Wszytsjkie stare cmentarze powinny być odrestaurowane, początek dobry widać na ulicy Sadowej. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: Jeszcze o cmentarzach 04.11.02, 11:20 michal_el napisał: > francuz_el napisał: > > > Cmentarzy w Elblagu jest o wiele wiecej,ale tak sie zlozylo,ze czesc z nic > h > > zostala zniszczona w wyniku budowy drog (np. Grota Rowieckiego),albo > zapomniane > > > > (cmentarz na Sadowej...chyba ewangelicko-augsburski)... > > > > Gdyby sie uprzec to moznaby pociagnac linie tramwajowa z Saperow...wystarc > zy > > puscic tory razem z droga pomiedzy domkami (ulica Czolgistow przez Wyzynna > > do > > planowanej obwodnicy polnocnej) > > > Francuz dlaczego powtarzasz się??? > > Jeśli o cmentarze to mówiłem o czynnych , te są trzy. > > A kto wie gdzie pochowali Schichaua? > Komnicka? > Nitschmana? czynne cmentarze 3 jeśli wliczasz w to cmentarz na zawadzie to się mylisz - już tam nie chowają z tego co wiem (chociaż dawno tam nie byłam) cmentarz na sadowej to chyba żydowski - oglądałam nagrobki i tak mi się jakoś kojarzą. poza tym kiedyś był jeszcze cmentarz na 12ego lutego (w miejscu rozłożystego platana) pochowano tam ofiary epidemii ospy (????)czy dzumy (????) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Zawada też czynna 04.11.02, 11:24 anna1000 napisała: > czynne cmentarze 3 > jeśli wliczasz w to cmentarz na zawadzie to się mylisz - już tam nie chowają Właśnie, że znowu zaczęli chować (chyba od dwóch lat), widać Aniu dawno nie byłaś w Elblągu:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Zawada też czynna IP: *.umcs.lublin.pl 04.11.02, 13:22 jeśli tak to przepraszam tak dawno to znowu nie byłam - tegoroczne wakacje spędziłam w E., ale bardzo dawno byłam w okolicy tego cmentarza i wspomnienia moje muszą zostać uakualizowane, co też niniejszym czynię Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Zawada też czynna 04.11.02, 13:32 Gość portalu: anna napisał(a): > jeśli tak to przepraszam > tak dawno to znowu nie byłam - tegoroczne wakacje spędziłam w E., ale bardzo > dawno byłam w okolicy tego cmentarza i wspomnienia moje muszą zostać > uakualizowane, co też niniejszym czynię Wakacje nie są po to żeby zwiedzać cmentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Zawada też czynna IP: *.umcs.lublin.pl 04.11.02, 13:41 > Wakacje nie są po to żeby zwiedzać cmentarz. masz rację, dlatego nie byłam w tamtej okolicy, ale zdarza mi się "zwiedzać" cmentarze w różnych miejscach i to wcale niekoniecznie podczas Wszystkich Swiętych cmentarze są miejscem dla wyciszenia, zapomnienia o terażniejszości, uświadomienia ulotności życia i miejscem powagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Zawada też czynna IP: *.24-151.libero.it 04.11.02, 13:32 cmentarz przy sadowej byl przed wojna cmentarzem gminy ew.-augs., a po wojnie umiejscowila sie tam cerkiew prawoslawna autokefalii polskiej. piszac o czynnym cmentarzu na sadowej mmialem na mysli cmentarz prawoslawny, bo od lat osiemdziesiatych przed cerkwia pojawiaja sie systematycznie nagrobki z napisami w jez. ros. i z krzyzem sw. andrzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Nie do podrobienia IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 15:05 ja uważam że co do pierwszego listopada to zdięcie jest nie do podrobienia marcy.symboliczna.net/cygan.jpg <a href="Piotr@blue-gin.com?subject=z forum gazeta">Piotr</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Nie do podrobienia IP: *.24-151.libero.it 03.11.02, 15:10 jest to namacalny przyklad na to, ze samochody maja dusze! biedne swietej pamieci WCY 4753 (bo to chyba jego pomnik, sadzac z napisu) sit tibi terra levis ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Nie do podrobienia 03.11.02, 15:13 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > ja uważam że co do pierwszego listopada > to zdięcie jest nie do podrobienia > > <a href="http://marcy.symboliczna.net/cygan.jpg"target="_blank">marcy.symbolicz > na.net/cygan.jpg</a> > <a href="<a href="mailto:Piotr@blue-gin.com?subject=z"target="_blank">Piotr@ > blue-gin.com?subject=z</a> forum gazeta">Piotr</a> Właścieciel musiał być do niego mocno przywiązany, że nie oddal go nawet na złom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Nie do podrobienia IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 16:56 michal_el napisał: > Właścieciel musiał być do niego mocno przywiązany, że nie oddal go nawet na > złom. a co powiecie na taki samochód i przywiązanie właściciela ? forum.blue-gin.com/viewtopic.php?t=178 Pozdrowienia Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Nie do podrobienia 03.11.02, 17:02 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > Właścieciel musiał być do niego mocno przywiązany, że nie oddal go nawet n > a > > złom. > > a co powiecie na taki samochód i przywiązanie właściciela ? > <a href="forum.blue-gin.com/viewtopic.php? t=178"target="_blank">forum.bl > ue-gin.com/viewtopic.php?t=178</a> > Pozdrowienia Piotr Po Babci:)) - spadek:) Ktoś miał super pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Nie do podrobienia IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 21:04 michal_el napisał: > Po Babci:)) - spadek:) Ktoś miał super pomysł. a może masz jakieś obrazki w tym temacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Nie do podrobienia 03.11.02, 21:31 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > Po Babci:)) - spadek:) Ktoś miał super pomysł. > > a może masz jakieś obrazki w tym temacie ? > Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Nie do podrobienia IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 21:37 Czasem widuje samochod patrioty - "POLAND1" ;o) Ale i tak nic nie przebije samochodu ktory kiedys widzialem w Wawie - az zal ze nie mialem przy sobie cyfry... "PIZD98"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Nie do podrobienia IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 22:41 Gość portalu: detritus napisał(a): > Czasem widuje samochod patrioty - "POLAND1" ;o) > Ale i tak nic nie przebije samochodu ktory kiedys widzialem w Wawie - az zal ze > > nie mialem przy sobie cyfry... "PIZD98"... ach to szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Nie do podrobienia IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 03.11.02, 23:19 Gość portalu: detritus napisał(a): > Czasem widuje samochod patrioty - "POLAND1" ;o) > Ale i tak nic nie przebije samochodu ktory kiedys widzialem w Wawie - az zal ze > > nie mialem przy sobie cyfry... "PIZD98"... b. dziwne - przeciez mozna wstawic tylko piec znakow a w slowie POLAND i 1 jest ich 7 - dziwni ci patrioci w olsztynie (z koneksjami i znajomosciami??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Nie do podrobienia IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 07:35 Ale jak zapiszesz P0 (zero) LAND1 to Ci sie zgodzi, prawda? :o) Poza tym, gosc nie jest z Olsztyna, numery sa poznanskie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Nie do podrobienia IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 04.11.02, 08:47 no niby tak zapomnialem o takiej kombinacji :( (ale gosciu moze miec voksa w leasingu a sam byc patriota z olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Nie do podrobienia IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 03.11.02, 23:12 nie wiedzialem ze we wrocku sa takie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Nie do podrobienia IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 23:20 Gość portalu: zeta napisał(a): > nie wiedzialem ze we wrocku sa takie ... są i to nie tylko takie ;) Odpowiedz Link Zgłoś