michal_el 01.11.02, 21:35 www.kielce.pl/ip-atlas/ To mogliby dać na elblag.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el elblag.pl 01.11.02, 21:37 Oceńmy tutaj naszą stronę elblag.pl, piszmy co na niej brakuje, co jest nie tak....itd. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: elblag.pl 01.11.02, 21:42 michal_el napisał: > Oceńmy tutaj naszą stronę elblag.pl, piszmy co na niej brakuje, co jest nie > tak....itd. Ja może zacznę od mapy Elbląga na stronie, jest niepełna, brakuje dzielnic północnych (Krasny las, Próchnik), poza tym nie ma uwzględnionej nowej komunkacji w mieście (zresztą nawet na stronie zkmu nie ma uaktualnienia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: elblag.pl IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 20:55 a ty co ? Mochał sam ze sobą piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: elblag.pl 03.11.02, 21:39 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > a ty co ? Mochał sam ze sobą piszesz ? Jakoś mnie tutaj samego zostawili, a może im wszytsko na elblag.pl odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: elblag.pl IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 21:43 michal_el napisał: > Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > > a ty co ? Mochał sam ze sobą piszesz ? > > Jakoś mnie tutaj samego zostawili, a może im wszytsko na elblag.pl odpowiada? a może poprostu sam do siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: elblag.pl 03.11.02, 21:44 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > a może poprostu sam do siebie ? Nie, nie jest ze mną aż tak źle:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś