michal_el 06.11.02, 20:12 Tępo było, teraz nie wiem co się nagle z Wami stało? Palce was bolą od niezapomnianej nocy?:) Więc kiedy 3000? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: 3000 06.11.02, 22:32 Spokojnie Michal...to nie jest jakis wyscig. Najwazniejsze zeby forum mialo swoj niepowtarzalny klimat, a nie tak ciagle isc na masowke :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3000 06.11.02, 22:37 francuz_el napisał: > Spokojnie Michal...to nie jest jakis wyscig. Najwazniejsze zeby forum mialo > swoj niepowtarzalny klimat, a nie tak ciagle isc na masowke :) 100 dziennie to jeszcze jest ilośc którą każdy strawi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 3000 IP: *.umcs.lublin.pl 07.11.02, 08:39 michal_el napisał: > Tępo było, teraz nie wiem co się nagle z Wami stało? Palce was bolą od > niezapomnianej nocy?:) > Więc kiedy 3000? jakoś po kolei od Nas odchodzą: najpierw FX, teraz coraz rzadziej jest Zeta i Piotr - który pojawia się i znika, i znika, i znika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: 3000 IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 10:28 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Tępo było, teraz nie wiem co się nagle z Wami stało? Palce was bolą od > > niezapomnianej nocy?:) > > Więc kiedy 3000? > > jakoś po kolei od Nas odchodzą: najpierw FX, teraz coraz rzadziej jest Zeta i > Piotr - który pojawia się i znika, i znika, i znika Może FXowi zwinęli komputer? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: 3000 07.11.02, 16:35 Ja nie mam zamiaru sie stad zwijac :) A moze Piotr moze sobie posiedziec na forum tylko w weekendy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: 3000 IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 18:24 francuz_el napisał: > Ja nie mam zamiaru sie stad zwijac :) A moze Piotr moze sobie posiedziec na > forum tylko w weekendy... Cos ty, ma go cały tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: 3000 IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 07.11.02, 18:29 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Tępo było, teraz nie wiem co się nagle z Wami stało? Palce was bolą od > > niezapomnianej nocy?:) > > Więc kiedy 3000? > > jakoś po kolei od Nas odchodzą: najpierw FX, teraz coraz rzadziej jest Zeta i > Piotr - który pojawia się i znika, i znika, i znika od razu odchodza - to tylko 1 dzien 24h, bylem daleko od lacza a z modemu to mnie wyleczyly skutecznie comiesieczne niebieskie rachuneczki z tpkomunii i to tylko tyle p.s. sami to Wy sie nie wysilacie, taki goracy okres chociaz mroz za oknem :)) - kampania wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: 3000 IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 18:38 witam miłych forumowiczów, zwłaszcza pare pierwszych osób co rozkręciło to forum na dobre ... :) Mam na mysli Anne , Francuza- "tego lepszego bo z el" i paru innych ludzików... komputer mam nie zabrali mi go, gorzej z pracą..... :(( tą chca zabrać W kwesti wyjasnienia mojej nieobecności mogę powiedzieć tylko tyle, że jestem chory i nie ma mnie w pracy, skąd to stukałem na tym forum. Póki co w domciu nie mam stałego łącza stąd tez moja absencja na tym forum. Mogę tylko dodać ze zawsze gdy nadarzy się okazja zerkne na forum i dopisze pare postów. nie wiem kiedy znowu nadarzy sie okazja by tu wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: 3000 IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 18:44 Gość portalu: FX napisał(a): > witam miłych forumowiczów, zwłaszcza pare pierwszych osób co rozkręciło to > forum na dobre ... :) Mam na mysli Anne , Francuza- "tego lepszego bo z el" i > paru innych ludzików... Czuję się pominięta:((((( > komputer mam nie zabrali mi go, gorzej z pracą..... :(( tą chca zabrać > W kwesti wyjasnienia mojej nieobecności mogę powiedzieć tylko tyle, że jestem > chory i nie ma mnie w pracy, Życzę powrotu do zdrowia:)))))))))))))))) >skąd to stukałem na tym forum. Póki co w domciu > nie mam stałego łącza stąd tez moja absencja na tym forum. Mogę tylko dodać ze > zawsze gdy nadarzy się okazja zerkne na forum i dopisze pare postów. > > nie wiem kiedy znowu nadarzy sie okazja by tu wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: 3000 07.11.02, 18:50 Jestes usprawiedliwiony FX :) Szybkiego powrotu do zdrowia (i pracy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 3000 IP: *.umcs.lublin.pl 08.11.02, 15:19 powrotu do zdrowia i żeby kariera Ci się nie rozsypała... dawno Cię u nas nie było, ale dobrze, że się odezwałeś Odpowiedz Link Zgłoś