michal_el 17.11.02, 13:04 A wszytsko pod tym linkiem: www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=5186&id_dz=1 Żal mi jest tej 22 letniej kobiety. Takich idiotów powinni od razu zamykać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: apv Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk IP: *.24-151.libero.it 17.11.02, 13:30 to taki "szybki bolo", tyle ze mniej sprytny... smutne. ogolnie jednak kazdy wypadek jest tragiczny i wyglada okropnie, jest to jednak nieunikniony margines kazdego rozwoju. artykul nie mowi, ze kierowcy byli pijani, to tylko zla redakcja artykulu sprawia, ze ostatnie zdanie, nie majace ciaglosci z poprzednim watkiem, wydaje sie jego konkluzja. tymczasem z artykulu nie wynika, ze kierowcy byli pijani, a kazdy moze wpasc w poslizg, czy jechac nieco szybciej niz sie powinno, zwlaszcza na drogach, ktore sa nam znane (w artykule mowi sie robotach drogowych, czyli o bezdyskusyjnym "stanie zmiany"). kto z nas jest bez..., niech pierwszy rzuci... a swoja droga, to wlasnie przez takie partactwo informacji, jakiego dowodem jest wlasnie ten artykul, bierze mnie jasna cholera za kazdym razem, gdy wchodze na portEL! (znow sie roznamietniam, tak jest zawsze, gdy idzie o SLOWO! wybaczcie!!!) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 17.11.02, 13:34 Gość portalu: apv napisał(a): > to taki "szybki bolo", tyle ze mniej sprytny... smutne. > > ogolnie jednak kazdy wypadek jest tragiczny i wyglada okropnie, jest to jednak > nieunikniony margines kazdego rozwoju. artykul nie mowi, ze kierowcy byli > pijani, to tylko zla redakcja artykulu sprawia, ze ostatnie zdanie, nie majace > ciaglosci z poprzednim watkiem, wydaje sie jego konkluzja. tymczasem z artykulu > > nie wynika, ze kierowcy byli pijani, a kazdy moze wpasc w poslizg, czy jechac > nieco szybciej niz sie powinno, zwlaszcza na drogach, ktore sa nam znane (w > artykule mowi sie robotach drogowych, czyli o bezdyskusyjnym "stanie zmiany"). > > kto z nas jest bez..., niech pierwszy rzuci... > > a swoja droga, to wlasnie przez takie partactwo informacji, jakiego dowodem > jest wlasnie ten artykul, bierze mnie jasna cholera za kazdym razem, gdy > wchodze na portEL! (znow sie roznamietniam, tak jest zawsze, gdy idzie o SLOWO! > > wybaczcie!!!) > > pzdr Ale mi tylko i wyłącznie chodzi o wypadek na Dąbka,a nie na trasie do Malborka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk IP: *.24-151.libero.it 17.11.02, 13:38 michal_el napisał: > Ale mi tylko i wyłącznie chodzi o wypadek na Dąbka,a nie na trasie do Malborka. a mnie tylko i wylacznie o ten artykul!!! (pamietaj tez, ze jestem jeszcze pod wplywem wczorajszej goraczki i nie kontroluje sie w komentarzach!) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 17.11.02, 13:51 michal_el napisał: > A wszytsko pod tym linkiem: > <a href="www.portel.pl/artykul.php3? id_akt=5186&id_dz=1"target="_blank"> > www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=5186&id_dz=1</a> > Żal mi jest tej 22 letniej kobiety. > Takich idiotów powinni od razu zamykać. > Ciekawe czy ten koleś jechał sam? Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 17.11.02, 18:57 w ktorym to bylo miejscu na Plk. Dabka ??? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 17.11.02, 19:00 bo ze zdjatka trudno okreslic a Plk. Dabka jest dluga i szeroka ???? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 17.11.02, 19:07 zeta_e napisał: > bo ze zdjatka trudno okreslic a Plk. Dabka jest dluga i szeroka ???? :((( Dal Elblążanina nawet z takiego zdjęcia łatwo jest określić te miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 17.11.02, 19:12 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > bo ze zdjatka trudno okreslic a Plk. Dabka jest dluga i szeroka ???? :((( > > Dal Elblążanina nawet z takiego zdjęcia łatwo jest określić te miejsce:) ;))) bo ja wiem ??? :)))) DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 17.11.02, 19:13 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > bo ze zdjatka trudno okreslic a Plk. Dabka jest dluga i szeroka ???? > :((( > > > > Dal Elblążanina nawet z takiego zdjęcia łatwo jest określić te miejsce:) > > ;))) bo ja wiem ??? :)))) DNS > Odp. masz w innym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 17.11.02, 19:03 zeta_e napisał: > w ktorym to bylo miejscu na Plk. Dabka ??? :((( Kawałek za ulicą Gwiezdną - dosłownie 50 metrów (jadąc w stronę centrum), tam jest taki wjazd na parking osiedlowy. I to właśnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 17.11.02, 19:14 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > w ktorym to bylo miejscu na Plk. Dabka ??? :((( > > > Kawałek za ulicą Gwiezdną - dosłownie 50 metrów (jadąc w stronę centrum), tam > jest taki wjazd na parking osiedlowy. I to właśnie tam. o.k. zlokalizowane :))) - a przy tym kiosku w kamienicy urzeduje jeszcze szewc ???? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 17.11.02, 19:17 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > w ktorym to bylo miejscu na Plk. Dabka ??? :((( > > > > > > Kawałek za ulicą Gwiezdną - dosłownie 50 metrów (jadąc w stronę centrum), > tam > > jest taki wjazd na parking osiedlowy. I to właśnie tam. > > o.k. zlokalizowane :))) - a przy tym kiosku w kamienicy urzeduje jeszcze > szewc ???? Wiesz, że nawet nie zwracam na to uwagi, ale coś tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 18.11.02, 19:21 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > w ktorym to bylo miejscu na Plk. Dabka ??? :((( > > > > > > > > > Kawałek za ulicą Gwiezdną - dosłownie 50 metrów (jadąc w stronę centr > um), > > tam > > > jest taki wjazd na parking osiedlowy. I to właśnie tam. > > > > o.k. zlokalizowane :))) - a przy tym kiosku w kamienicy urzeduje jeszcze > > szewc ???? > > > Wiesz, że nawet nie zwracam na to uwagi, ale coś tam jest. > > Tak jest tam szewc, a obok naprawa rtv:)))))))) I jeszcze cos tam jest, ale nie wiem co:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv szewc IP: *.24-151.libero.it 18.11.02, 23:43 ten szewc szyl mi buty. moj boze!, buty z obstalunku (tak to sie ongis mowilo!), to bylo cale nabozenstwo, z jakim poswiecal sie tej pracy! stary mistrz umarl w '97, jego syn nie szyl juz nowych butow, jedynie naprawial stare. mialem wrazenie, ze potem zaprzestal i tego, bo musialem sie przeniesc do szewca na zatorzu, ale skoro piszecie, ze zaklad jest jeszcze otwarty, to tylko zyczyc mu powodzenia. mam wiele milych wspomnien zwiazanych z tym zakladem, zdejmowanie miary z nogi, wybor skor i... niekonczace sie opowiesci lwowskie, ktorymi raczyl mnie przy kazdych odwiedzinach (ledwom go widzial, spowitego w tumany nikotyniowego dymu, bo trzeba wiedziec, ze palil tak namietnie, jak opowiadal, a mowil duzo... :-)! to byl prawdziwy wielki mistrz starej daty. dzis prawdziwych cyganow juz nie ma... :| pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: szewc 19.11.02, 18:39 Gość portalu: apv napisał(a): > ten szewc szyl mi buty. moj boze!, buty z obstalunku (tak to sie ongis > mowilo!), to bylo cale nabozenstwo, z jakim poswiecal sie tej pracy! stary > mistrz umarl w '97, jego syn nie szyl juz nowych butow, jedynie naprawial > stare. mialem wrazenie, ze potem zaprzestal i tego, bo musialem sie przeniesc > do szewca na zatorzu, ale skoro piszecie, ze zaklad jest jeszcze otwarty, to > tylko zyczyc mu powodzenia. mam wiele milych wspomnien zwiazanych z tym > zakladem, zdejmowanie miary z nogi, wybor skor i... niekonczace sie opowiesci > lwowskie, ktorymi raczyl mnie przy kazdych odwiedzinach (ledwom go widzial, > spowitego w tumany nikotyniowego dymu, bo trzeba wiedziec, ze palil tak > namietnie, jak opowiadal, a mowil duzo... :-)! to byl prawdziwy wielki mistrz > starej daty. > > dzis prawdziwych cyganow juz nie ma... :| > > pzdr Wczoraj widziałem jak jeden but stoi na wystawie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: szewc 20.11.02, 20:19 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > ten szewc szyl mi buty. moj boze!, buty z obstalunku (tak to sie ongis > > mowilo!), to bylo cale nabozenstwo, z jakim poswiecal sie tej pracy! stary > > > mistrz umarl w '97, jego syn nie szyl juz nowych butow, jedynie naprawial > > stare. mialem wrazenie, ze potem zaprzestal i tego, bo musialem sie > przeniesc > > do szewca na zatorzu, ale skoro piszecie, ze zaklad jest jeszcze otwarty, > to > > tylko zyczyc mu powodzenia. mam wiele milych wspomnien zwiazanych z tym > > zakladem, zdejmowanie miary z nogi, wybor skor i... niekonczace sie > opowiesci > > lwowskie, ktorymi raczyl mnie przy kazdych odwiedzinach (ledwom go widzial > , > > spowitego w tumany nikotyniowego dymu, bo trzeba wiedziec, ze palil tak > > namietnie, jak opowiadal, a mowil duzo... :-)! to byl prawdziwy wielki > mistrz > > starej daty. > > > > dzis prawdziwych cyganow juz nie ma... :| > > > > pzdr > > Wczoraj widziałem jak jeden but stoi na wystawie. No dzisiaj to już dwa stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: szewc IP: *.24-151.libero.it 20.11.02, 20:54 michal_el napisał: > > Wczoraj widziałem jak jeden but stoi na wystawie. > > > No dzisiaj to już dwa stoją. > to reakcja po twoim wczorajszym poscie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: szewc 20.11.02, 20:56 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > > Wczoraj widziałem jak jeden but stoi na wystawie. > > > > > > No dzisiaj to już dwa stoją. > > > > to reakcja po twoim wczorajszym poscie! ;-) hm..to już jutro będa trzy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 18.11.02, 20:56 na portelu wypowiedzial sie (prawdopodobnie) sam sprawca :((( - "uważam ,że to kierowcy autobusów stanowią największe zagrożenie na drodze ciągle wymuszają pierszeństwo a to co się stało to ja wiem najlepiej i nie wypisujcie bzdur na mój temat. to tyle co miałem do powiedzenia" HMM :(( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 18.11.02, 20:59 zeta_e napisał: > na portelu wypowiedzial sie (prawdopodobnie) sam sprawca :((( - "uważam ,że to > kierowcy autobusów stanowią największe zagrożenie na drodze ciągle wymuszają > pierszeństwo a to co się stało to ja wiem najlepiej i nie wypisujcie bzdur na > mój temat. to tyle co miałem do powiedzenia" HMM :(( Co za debil z tego kierowcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 18.11.02, 21:11 tylko ze debilek zapomnial ze w KD jest zdanie o umozliwieniu busowi wyjezdzajacemu z zatoczki przystankowej swobodna dalsza jazde czy jakos tak wiec kierowca autobusa wlacza kierunek i jedzie bo inaczej by kwitl na tym przystanku do usr...nej smierci patrzac na smigajacych ... we wspanialych maszynkach :(( DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 18.11.02, 21:21 zeta_e napisał: > tylko ze debilek zapomnial ze w KD jest zdanie o umozliwieniu busowi > wyjezdzajacemu z zatoczki przystankowej swobodna dalsza jazde czy jakos tak > wiec kierowca autobusa wlacza kierunek i jedzie bo inaczej by kwitl na tym > przystanku do usr...nej smierci patrzac na smigajacych ... we wspanialych > maszynkach :(( DNS I tu masz w zupełności rację, ale mu mogło chodzic także o wolna prędkośc autobusów, bo sam lubi mknąć przez maisto ponad 100. Życzę tej dziewczynie żeby udało się jej wydobyć od tego półgłówka wyskoie odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 18.11.02, 21:26 bo prawie zawsze mam racje ;-) P.S. czytalem twoj poscik na portelku (ten z odszkodowaniem) i co chcesz mu na... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 19.11.02, 12:38 zeta_e napisał: > bo prawie zawsze mam racje ;-) P.S. czytalem twoj poscik na portelku (ten z > odszkodowaniem) i co chcesz mu na... :))) Jaki mój pościk?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 19.11.02, 18:36 nie udawaj ze .... :))))) DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BRAWURA - Samochód wjechał w kiosk 19.11.02, 18:40 zeta_e napisał: > nie udawaj ze .... :))))) DNS Co ja udaję???? Jaki mój post???? Nie wiem kompletnie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 BURAK 21.11.02, 10:36 zeta_e napisał: > tylko ze debilek zapomnial ze w KD jest zdanie o umozliwieniu busowi > wyjezdzajacemu z zatoczki przystankowej swobodna dalsza jazde czy jakos tak > wiec kierowca autobusa wlacza kierunek i jedzie bo inaczej by kwitl na tym > przystanku do usr...nej smierci patrzac na smigajacych ... we wspanialych > maszynkach :(( DNS pewnie kupił swoje prawko...brakuje mi słów na takiego młota Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: BURAK 21.11.02, 10:59 anna1000 napisała: > zeta_e napisał: > > > tylko ze debilek zapomnial ze w KD jest zdanie o umozliwieniu busowi > > wyjezdzajacemu z zatoczki przystankowej swobodna dalsza jazde czy jakos ta > k > > wiec kierowca autobusa wlacza kierunek i jedzie bo inaczej by kwitl na tym > > > przystanku do usr...nej smierci patrzac na smigajacych ... we wspanialych > > maszynkach :(( DNS > > pewnie kupił swoje prawko...brakuje mi słów na takiego młota > Szkoda, że nie był pijany, bo poszedłby siedzieć. Ale sądzę, że prawka powinien już nie dostać przez np 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś