Gość: Zoe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:11 Szukam dobrego terapeuty w Elblągu. Czy możecie mi kogoś doradzić? Najlepiej gdyby prowadził także terapię małżeńską. Będę wdzięczna za wszystkie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_jazz Re: Psychoterapia 21.02.06, 15:25 Ja osobiscie nic na ten temat nie wiem. Radze skontaktowac sie z lekarzem pierwszego kontatku i zapytac go o to. Wtedy mozna jakies namiary uzyskac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUTEK Re: Psychoterapia IP: *.softel.elblag.pl 26.02.06, 05:16 Ja bym nie korzystal.Pare lat temu bylem u psychiatry dwa razy.Gdy chcialem oddac krew,pani ze stacji krwiodastwa powiedziala ze musze przynies zaswiadczenie ze jestem zdrowy na umysle.Bo od glupoli krwi nie pobiera.Oby Ciebie to nie spotkalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Psychoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:58 Do trzech razy sztuka. Nie poddawaj się GUTEK - może za trzecim razem uda Ci się zdobyć to upragnione potwierdzenie, że mimo wszystko jesteś zdrowy na umyśle :D Odpowiedz Link Zgłoś