michal_el 30.11.02, 12:56 Jak można nie poruszyć takiego tematu, bo przecież Elbląg jest stolicą dresiarstwa polskiego:) A kto wie jak na dresów mówi się w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: apv Re: Dresy IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 13:09 michal_el napisał: > Jak można nie poruszyć takiego tematu, bo przecież Elbląg jest stolicą > dresiarstwa polskiego:) ?!? [od pieciu lat bywam w egu na krotko, zazwyczaj raz, dwa razy do roku, stad nie jestem z wszystkim na biezaca! :-(] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks Re: Dresy IP: *.dip.t-dialin.net 30.11.02, 14:03 michal_el napisał: > > A kto wie jak na dresów mówi się w Warszawie? > > > elblągi? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dresy 30.11.02, 14:09 Gość portalu: feliks napisał(a): > michal_el napisał: > > > > > A kto wie jak na dresów mówi się w Warszawie? > > > > > > > elblągi? Tak, Elblągi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Dresy IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 14:18 michal_el napisał: > Gość portalu: feliks napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > > > > A kto wie jak na dresów mówi się w Warszawie? > > > > > > > > > > > elblągi? > > > Tak, Elblągi!!! nieeee...! czy to mozliwe?!? w glowie mi sie nie miesci! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Dresy 30.11.02, 15:18 Tak wlasciwie to mnie to nie obchodzi... ja z tymi ludzmi nie mam nic do czynienia i nie chce miec. Ale musisz przyznac, ze jest ich coraz mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dresy 30.11.02, 15:24 francuz_el napisał: > Tak wlasciwie to mnie to nie obchodzi... ja z tymi ludzmi nie mam nic do > czynienia i nie chce miec. Ale musisz przyznac, ze jest ich coraz mniej... Tak, coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Dresy IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 19:12 francuz_el napisał: > Tak wlasciwie to mnie to nie obchodzi... ja z tymi ludzmi nie mam nic do > czynienia i nie chce miec. Ale musisz przyznac, ze jest ich coraz mniej... kim sa ci ludzie, czym sie charakteryzuja i co robia (oprocz tego, ze - jak sie domyslam - nosza dresy)? przepraszam za moze i szokujace pytanie, ale zyje troche "na xieycu" i nic konkretnego o nich nie wiem... :-| Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dresy 30.11.02, 19:17 Gość portalu: apv napisał(a): > francuz_el napisał: > > > Tak wlasciwie to mnie to nie obchodzi... ja z tymi ludzmi nie mam nic do > > czynienia i nie chce miec. Ale musisz przyznac, ze jest ich coraz mniej... > > kim sa ci ludzie, czym sie charakteryzuja i co robia (oprocz tego, ze - jak sie > > domyslam - nosza dresy)? > > przepraszam za moze i szokujace pytanie, ale zyje troche "na xieycu" i nic > konkretnego o nich nie wiem... :-| Charakterystyka: Najczęściej większy ode mnie:), nasterydowany, łysy, nosi dres trzypaskowy, patrzy komu wpier...., na dyskotekach puszcza swoją dziewczynę na śroek sali, a gdy się ktoś do niej przybliży (nawet nie musi z nią tańczyć) to od razu dostaje, niektórzy z nich jeźdzą BMW, poza tym wiadomo , że nadużywanie sterydów szkodzi na mózg i to widać bardzo po niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Dresy 30.11.02, 19:49 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > francuz_el napisał: > > > > > Tak wlasciwie to mnie to nie obchodzi... ja z tymi ludzmi nie mam nic > do > > > czynienia i nie chce miec. Ale musisz przyznac, ze jest ich coraz mni > ej... > > > > kim sa ci ludzie, czym sie charakteryzuja i co robia (oprocz tego, ze - ja > k > sie > > > > domyslam - nosza dresy)? > > > > przepraszam za moze i szokujace pytanie, ale zyje troche "na xieycu" i nic > > > konkretnego o nich nie wiem... :-| > > Charakterystyka: > Najczęściej większy ode mnie:), nasterydowany, łysy, nosi dres trzypaskowy, > patrzy komu wpier...., na dyskotekach puszcza swoją dziewczynę na śroek sali, > a gdy się ktoś do niej przybliży (nawet nie musi z nią tańczyć) to od razu > dostaje, niektórzy z nich jeźdzą BMW, poza tym wiadomo , że nadużywanie > sterydów szkodzi na mózg i to widać bardzo po niektórych. > > Dziwne, ale dawno nie widziałem dresa z El. już prędzej łysych z olsztynkowa ;)), może siedzą u siebie (za piecem) ? może poprostu przeszła ta moda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Dresy IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 19:50 michal_el napisał: > Charakterystyka: > Najczęściej większy ode mnie:), nasterydowany, łysy, nosi dres trzypaskowy, > patrzy komu wpier...., na dyskotekach puszcza swoją dziewczynę na śroek sali, > a gdy się ktoś do niej przybliży (nawet nie musi z nią tańczyć) to od razu > dostaje, niektórzy z nich jeźdzą BMW, poza tym wiadomo , że nadużywanie > sterydów szkodzi na mózg i to widać bardzo po niektórych. nieee..., to nie brzmi prawdopodobnie. to znaczy: moze jeden, dwoch, dziesieciu, ale zeby od razu cala grupa, kasta, klasa? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dresy 30.11.02, 19:52 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Charakterystyka: > > Najczęściej większy ode mnie:), nasterydowany, łysy, nosi dres trzypaskowy > , > > patrzy komu wpier...., na dyskotekach puszcza swoją dziewczynę na śroek sa > li, > > a gdy się ktoś do niej przybliży (nawet nie musi z nią tańczyć) to od razu > > > dostaje, niektórzy z nich jeźdzą BMW, poza tym wiadomo , że nadużywanie > > sterydów szkodzi na mózg i to widać bardzo po niektórych. > > nieee..., to nie brzmi prawdopodobnie. to znaczy: moze jeden, dwoch, > dziesieciu, ale zeby od razu cala grupa, kasta, klasa? Są ich setki:) Zapomniałem dodać, że nie każdy łysy jest dresem, np ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dresy IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 20:09 michal_el napisał: > Zapomniałem dodać, że nie każdy łysy jest dresem, np ja:) ty tez? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dresy 30.11.02, 20:10 Gość portalu: ? napisał(a): > michal_el napisał: > > > Zapomniałem dodać, że nie każdy łysy jest dresem, np ja:) > > ty tez? Nie, ja jestem łysy, ale nie jestem dresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv ? (errata) IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 20:10 michal_el napisał: > Zapomniałem dodać, że nie każdy łysy jest dresem, np ja:) ty tez? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: ? (errata) 30.11.02, 20:13 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Zapomniałem dodać, że nie każdy łysy jest dresem, np ja:) > > ty tez? Nie, ja jestem łysy, ale nie jestem dresem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: ? (errata) IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 20:30 michal_el napisał: > Nie, ja jestem łysy, ale nie jestem dresem no wlasnie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: ? (errata) 30.11.02, 20:33 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Nie, ja jestem łysy, ale nie jestem dresem > > no wlasnie! :-) No to chyba dobrze, że jestem normalnym człowiekiem. Mam wrażenie, że chyba upajasz się jakimś piwkiem , bo powoli zaczynasz bredzić w wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: ? (errata) IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 20:41 a ja mysle, ze pieklisz sie na watek pt: "guru". ;-) lysina naturalna czy "pielegnowana"? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: ? (errata) 30.11.02, 20:44 Gość portalu: apv napisał(a): > a ja mysle, ze pieklisz sie na watek pt: "guru". ;-) > > lysina naturalna czy "pielegnowana"? Kilka mm włosków, po prostu ścięte u fryzjera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: ? (errata) IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 20:47 michal_el napisał: > Kilka mm włosków, po prostu ścięte u fryzjera:) a mnie pomaga natura. :-( reszta zajmuje sie fryzjer. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: ? (errata) 30.11.02, 20:54 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Kilka mm włosków, po prostu ścięte u fryzjera:) > > a mnie pomaga natura. :-( reszta zajmuje sie fryzjer. :-) Mi też natura pomoże niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: ? (errata) IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 21:01 michal_el napisał: > Mi też natura pomoże niedługo. ostatnio "zastrzelil" mnie fryzjer proponujac mi przyciecie brwi, bo - jak sie wyrazil - "zbytnio kontrastuja z tym, co znajduje sie na glowie"! :o Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: ? (errata) 30.11.02, 21:09 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Mi też natura pomoże niedługo. > > ostatnio "zastrzelil" mnie fryzjer proponujac mi przyciecie brwi, bo - jak sie > wyrazil - "zbytnio kontrastuja z tym, co znajduje sie na glowie"! :o :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: ? (errata) 01.12.02, 15:47 Podobno kiedy w mlodosci wlosy sie tnie na krotko to pozniej sa mocniejsze i rzadziej wypadaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: ? (errata) 01.12.02, 15:55 Hehe, jak to wygląda, faceci ględzą o włosach jak baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv errata IP: *.24-151.libero.it 01.12.02, 18:00 michal_el napisał: > Hehe, jak to wygląda, faceci ględzą o włosach jak baby. dla mnie włosy to już historia, a mężczyźnie przystoi zajmować się historią! ;-)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: errata 01.12.02, 18:55 Ciekawe jak Ania skomentuje nasze babskie pogaduszki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: errata 01.12.02, 21:44 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Hehe, jak to wygląda, faceci ględzą o włosach jak baby. > > dla mnie włosy to już historia, a mężczyźnie przystoi zajmować się historią! > > ;-)))))))))))))))))))))))))))))))) Sprytnie z tego wybrnąłeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: ? (errata) IP: *.umcs.lublin.pl 02.12.02, 12:25 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Mi też natura pomoże niedługo. > > ostatnio "zastrzelil" mnie fryzjer proponujac mi przyciecie brwi, bo - jak sie > wyrazil - "zbytnio kontrastuja z tym, co znajduje sie na glowie"! :o ale jaja :)))))))))))))))))))))))))) ale fryzjer :))))))))))))))))))))))) zaraz umrę :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Dresy 30.11.02, 17:08 Gość portalu: feliks napisał(a): > michal_el napisał: > > > > > A kto wie jak na dresów mówi się w Warszawie? > > > > > > > elblągi? chrzanisz facet - drechy !! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dresy 30.11.02, 17:37 zeta_e napisał: > Gość portalu: feliks napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > > > > A kto wie jak na dresów mówi się w Warszawie? > > > > > > > > > > > elblągi? > chrzanisz facet - drechy !! > Drechy też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dresy IP: *.umcs.lublin.pl 06.12.02, 17:14 w Lublinie mówi się LODZIARZE a na ich dziewczyny LODZIARY Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dresy 06.12.02, 17:16 Gość portalu: anna napisał(a): > w Lublinie mówi się LODZIARZE a na ich dziewczyny LODZIARY Ale na lublińskich dresów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dresy IP: *.umcs.lublin.pl 06.12.02, 17:21 michal_el napisał: > Gość portalu: anna napisał(a): > > > w Lublinie mówi się LODZIARZE a na ich dziewczyny LODZIARY > > > Ale na lublińskich dresów? > > > jakich "lublińskich"- muszę Cię poprawić, chociaż nie lubię tego robić- Lubelskich- tak na lubelskich, nie na elbląskich Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dresy 06.12.02, 17:29 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > w Lublinie mówi się LODZIARZE a na ich dziewczyny LODZIARY > > > > > > Ale na lublińskich dresów? > > > > > > > jakich "lublińskich"- muszę Cię poprawić, chociaż nie lubię tego robić- > Lubelskich- tak na lubelskich, nie na elbląskich Ty lubliniaczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dresy IP: *.umcs.lublin.pl 06.12.02, 17:36 michal_el napisał: > > Ty lubliniaczko:) jak chcesz dość pogardliwie (za mocne słowo, ale nie umiem znaleźć słabszego) określić mieszkańca Lublina, to najlepiej powiedzieć Lubelok, albo Lubelak, na na dziewczynę Lubelara - to na tej zasadzie Elblążanin to Elblążak za Lubliniaczkę- dziękuję, ale zawsze w sercu będę Elblążanką (tak mi dopomóż Bóg) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Dresy 06.12.02, 17:38 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > > > Ty lubliniaczko:) > > jak chcesz dość pogardliwie (za mocne słowo, ale nie umiem znaleźć słabszego) > określić mieszkańca Lublina, to najlepiej powiedzieć Lubelok, albo Lubelak, na > na dziewczynę Lubelara > - to na tej zasadzie Elblążanin to Elblążak > za Lubliniaczkę- dziękuję, ale zawsze w sercu będę Elblążanką (tak mi dopomóż > Bóg) > ;) Wróć Aniu, wróć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dresy IP: *.umcs.lublin.pl 06.12.02, 17:42 jak przyjdą lepsze czasy...czyli jak będzie dla mnie praca w E.- rozsądna za rozsądne pieniądze to przyjadę Odpowiedz Link Zgłoś