ol4 30.01.03, 12:24 To nie utopia! Elblag zostal kolejnym miastem uniwersyteckim! www.elblag.pl/eur/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takselukam Re: Uniwerek w Elblagu? 30.01.03, 13:28 POZIOM "DYSKUSJI" TWOICH ZE "STUDENTAMI" NA ELBLASKIM FORUM GW SWIADCZY O TYM, ZE NIE MA ZADNEJ ROZNICY W EFEKTACH KSZTALCENIA W OBU MIASTACH ... WIDZE, ZE WSPOMNIANA NIEGDYS MEWKA, KTORA NAPACKALA NA TWOJA GLOWKE SPOWODOWALA GLEBSZE ZMIANY I WASZE "DYSKUSJE" POZOSTANA SZOWINISTYCZNYM LICYTOWANIEM SIE O "WIELKOSCI URZEDOW I UCZELNI", "ILOSCI DZIUR W JEZDNIACH", ITP. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Uniwerek w Elblagu? 30.01.03, 15:10 ol4 po prostu sam udowadnia swoj poziom... caly czas mysli,ze ktos sie przejmie tym co napisze :( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Uniwerek w Elblagu? 30.01.03, 19:08 Chyba chce mi mi dopiec za teamt o ulciah w olsztynie jaki wstawiłem na uich forum:) I tak uniwerek będzie w Elblągu, to jest tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Uniwerek w Elblagu? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 22:31 michal_el napisał: > Chyba chce mi mi dopiec za teamt o ulciah w olsztynie jaki wstawiłem na uich > forum:) Po imprezie pisales? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Uniwerek w Elblagu? 30.01.03, 23:12 > Po imprezie pisales? ;o) Nie:) Po browarkach przy komputerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Uniwerek w Elblagu? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 07:45 Tak, to wiele tlumaczy ;o)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Uniwerek w Elblagu? 31.01.03, 18:10 jezeli mialby cos do mnie... to ja moglem cos napisac pod wplywem grzancow :P Odpowiedz Link Zgłoś