Gość: Krzysiek IP: *.crowley.pl 14.02.03, 09:19 Witam, czy w Elblągu jest jakieś miejsce zabaw dla dzieci pod dachem. Chodzi mi o coś w rodzaju KidsPlay'a. Było kiedyś ELDORADO przy Grunwaldzkiej. pozdrowienia Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tony.soprano Gdzie z dziećmi? 14.02.03, 10:10 Działa wciąż płatny plac zabaw dla dzieci pd "Meksyk" w opuszczonym przez handlowców DH "Jantar" na Zawadzie. Duszno ale spora frajda dla dzieci... W każdy weekend możesz zabrać pociechy do Kadyn i za parę złoty obwieźć je na źrebakach po terenie; pod opieką instruktorów... Za miastem, przy drodze do Braniewa działa gospodarstwo agroturystyczne gdzie mają m.in. wielbłąda (grał w filmie Jerzego Stuhra), kozy, owce, króliki, kucyki i konie do jazdy po terenie...dla mieszczuchów dobra okazja do spędzenie czasu na wsi w oparach obory i swojskich odgłosów...miła-niesamowicie obsługa!! To z rzeczy sensownych. Wszystkie inne atrakcje są już podszyte komercyjnym mieszaniem w głowie maluchom: plac zabaw w hipermarkecie, odgrzewana pasza w Mc połączona ze zwiedzaniem kuchni (sic!)i inne cuda wianki... Pozdrawiam ...godzinka w aucie i jesteś w AquaParku w Sopocie...funny Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: Gdzie z dziećmi? 14.02.03, 11:35 tony.soprano napisał: > Działa wciąż płatny plac zabaw dla dzieci pd "Meksyk" w opuszczonym przez > handlowców DH "Jantar" na Zawadzie. Duszno ale spora frajda dla dzieci... > W każdy weekend możesz zabrać pociechy do Kadyn i za parę złoty obwieźć je na > źrebakach po terenie; pod opieką instruktorów... > Za miastem, przy drodze do Braniewa działa gospodarstwo agroturystyczne gdzie > mają m.in. wielbłąda (grał w filmie Jerzego Stuhra), kozy, owce, króliki, > kucyki i konie do jazdy po terenie...dla mieszczuchów dobra okazja do spędzenie > > czasu na wsi w oparach obory i swojskich odgłosów...miła-niesamowicie obsługa!! > > To z rzeczy sensownych. Wszystkie inne atrakcje są już podszyte komercyjnym > mieszaniem w głowie maluchom: plac zabaw w hipermarkecie, odgrzewana pasza w Mc > > połączona ze zwiedzaniem kuchni (sic!)i inne cuda wianki... > > Pozdrawiam > > ...godzinka w aucie i jesteś w AquaParku w Sopocie...funny Zawsze masz jeszcze Nową Holandię na obwodnicy, ale to jest atrakcja na cieplejsze dni. Nie wiedziałem, że już Eldorado zlikwidowali;( Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Gdzie z dziećmi? 16.02.03, 10:55 Chyba nie tesknisz za Eldorado?? :P Ja nawet tego nie widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: Gdzie z dziećmi? 16.02.03, 11:31 francuz_el napisał: > Chyba nie tesknisz za Eldorado?? :P Ja nawet tego nie widzialem... Podli dlatego, że dobrej reklamy nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin Re: Gdzie z dziećmi? 20.02.03, 22:21 Meksyk jest chyba takim jedynym miejscem do zabaw dla dzieci w Elblągu obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś