francuz_el 11.04.03, 13:11 www.wm.pl/Index.php?ct=elblag&sct=elblag&id=473223 I juz wszystko niedlugo wszystko bedziemy wiedzieli :) Projekt jest i mozna go zobaczyc w Urzedzie Miejskim :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student_el Re: Czas na węzeł 11.04.03, 15:42 PortEl byl szybszy z tą wiadomością;) o kilka dni. Myślałem, że trochę inaczej będzie wyglądał, jestem mocno zdziwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czas na węzeł 11.04.03, 16:41 Moim zdaniem to bardzo dobrze pomyslany projekt, duzy jest jego rozmach i chyba najlepiej zniesie natezenie ruchu w przyszlosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: Czas na węzeł 11.04.03, 23:01 Sadzę, że Aborygen też byłby (tak jak z Aquaparkiem) pesymistą słysząc o tym rok wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czas na węzeł 12.04.03, 11:06 O wezle chyba nie wypowiadal sie pesymistycznie, o ile pamietam :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Czas na węzeł 12.04.03, 14:02 Ja się spotykam z takimi opiniami: - ok 5 lat temu - "eee tramwaj nigdy przez Dąbka jeździć nie będzie" - jeszcze w 2000 - "hipermarket nie powstanie, przecież widzisz , że już tam domy zaczynają budować" - teraz słysze - "Plaza nie powstanie" - a jeszcze nie dawno - "no i po PLAZIE Elbląg bank budują" - z cztery lata wcześniej - "most tutaj nigdy nie powstanie" - praktycznie wszytsko ktoś zawsze potrafi zanegować, a ja mu mówię, że będzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czas na węzeł 12.04.03, 15:59 Tylko trzeba poczekac odpowiedni okres czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Czas na węzeł 12.04.03, 16:57 Dokładnie, w tych wypadkach krótki okres czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Czas na węzeł IP: *.umcs.lublin.pl 14.04.03, 08:48 Twoi znajomi to straszni pesymiści, skoro z takimi opiniami się spotykałeś :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborygenmiejscowy Re: Czas na węzeł 14.04.03, 09:10 Widzę Ziomkowie, że dorobiliście mi miano pesymisty, To wszystko nie jest pesymizm ino zdziwienie jak i można od tyłka wszystko zaczynać, kontynuować dzieło ustawicznej radosnej twórczości. A nic dosłownie nic nie stoi na przeszkodzie, aby przedsięwzięcia przeprowadzić zgodnie z ogólnie (w świecie cywilizowanym)przyjętymi standardami postępowania lub ze zwykłą logistyka działań. Dzięki temu, że nasze czynniki władcze czynią to tak płacimy za to w dwójnasób i terminy wykonania czegokolwiek są nierozpoznawalne. Tylko tyle - to pesymizm???? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czas na węzeł 14.04.03, 13:50 No dobrze... to nie pesymizm, ale moze sie te nasze wladze chociaz staraja ;) Duzo rzeczy im w kazdym razie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
aborygenmiejscowy Re: Czas na węzeł 14.04.03, 15:42 To za powazna rzecz aby dokumentowac starania. Szlachectwo zobowiazuje - albo sie jest animatorem i inicjatorem przedsięwzięć zaplanowanych i dokonanych, albo się nim nie jest. Innego scenariusza nie ma. Wszystkie posrednie stany są w obecnej dobie nie do przyjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czas na węzeł 14.04.03, 18:42 Zawsze powiesz tak,ze trudno sie z Toba nie zgodzic ;P Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Czas na węzeł 14.04.03, 18:55 Trzeba się cieszyć, że wogóle budują, bo co by było gdyby nie budowali???? Odpowiedz Link Zgłoś