777jacek 28.02.07, 10:11 Gdzie w elblągu bawią się normalni ludzie ? ludzie którzy słuchają muzyki alternatywnej, ludzie posiadający własny styl. ----------- Depeche Mode Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: Gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 11:33 co jakis czas kluby organizują koncert (vide ostatnio Oddzial Zamkniety, a wkrótce Akurat, Radio Bagdad), od czasu do czasu jest tez cos w multikinie, a są też Ogrody Polityki (T.Love, Myslovitz,Lech Janerka i wiele wiele innych było) jest jeszcze kilka imprez, choc trzeba przyznać, że za dużo ich nie jest. poza tym dlaczego sie pytasz skoro w wizytowce masz napisane, ze mieszkasz w Elblągu? powinienes wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 12:21 O tutaj!!! :) Jeśli industrial, EBM, electro-gotyk, black metal itp. można nazwać alternatywą to ja jestem ym kto posiada własny styl. Szkoda tylko, że nie ma u nas pubów z muzyką rockową lub gotycką. To tylko świadczy jak daleko nam jeszcze do poziomu kultury takiego jak w Gdańsku czy Krakowie. Czasem wydaję mi się, że kultura w Elbingu skończyła się na Ymcy-bym-ymcy-bum i hiphopolo :) Odpowiedz Link Zgłoś
777jacek Re: Gdzie ? 28.02.07, 13:05 jeszcze mieszkam w elblagu..... niestety, ale nie mam pojęcia gdzie tacy ludzie przebywają w weekendy. bylem w każdym pabie i wszedzie tylko dres z dresem siedzi. Imprezy które odbywają sie raz w roku - znam wszystkie. bardziej chodzi mi o co tygodniowe wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 13:38 Dziwne, to po jakich pubach chodzilem ze masz dresa z dresem? Odpowiedz Link Zgłoś
777jacek Re: Gdzie ? 28.02.07, 13:48 koleżanko/kolego a i-club, jedynka, west side nie wspominając o bowlingach i milerach. wszedzie roi sie od półgłówków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 15:07 Jakiś czas temu odbył się w Elblągu koncert death metalowy w pubie na Starówce. Wpadły dresy i rozgoniły fanów, zdemolowały lokal i tchórzliwie uciekły!!! 777jacek, jak widać jeszcze daleko nam do tolerancji w naszym mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
777jacek Re: Gdzie ? 28.02.07, 16:11 zapytam inaczej. Do jakich pabów chodzicie w weekendy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 16:39 Do żadnych. Nie ma to jak impreza w domu :) Jeśli już to Krypta, Czarny Kot... Odpowiedz Link Zgłoś
777jacek Re: Gdzie ? 28.02.07, 17:01 no i właśnie to chciałem "usłyszeć". a co do domówek to z chęcią poszedłbym w ten weekend na jedną z nich =) Odpowiedz Link Zgłoś