student_el 05.05.03, 10:04 Wkońcu arystokrata i inni będą zadowoleni. Otwierają Wam Telepizzę pod koniec maja;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: Telepizza c.d 05.05.03, 16:14 Ja i tak bede jadl swoja pizze w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Telepizza c.d 05.05.03, 16:31 Twój wybór, który Ci się zwiększa;) A poza tym to niedawno otwarto nową Strzechę na Starym Mieście (po Sydney pizza). W zasadzie to nigdy nie jadłem w tej pizzerii nad Jarem, mówią dowóz gratis, ale czy czasem nie wliczają sobie tego w cenę pizzy? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Telepizza c.d 05.05.03, 16:24 student_el napisał: > Wkońcu arystokrata i inni będą zadowoleni. > Otwierają Wam Telepizzę pod koniec maja;) Wszyscy powinni sie cieszyc, miedzy innymi dlatego, ze zostana stworzone nowe miejsca pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Telepizza c.d 05.05.03, 16:27 Co chwilę jakies nowe miejsca pracy powstają;) A nabór do Telepizzy to już daaaaaaaawno był;) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Telepizza c.d 05.05.03, 16:34 student_el napisał: > Co chwilę jakies nowe miejsca pracy powstają;) > > A nabór do Telepizzy to już daaaaaaaawno był;) > To tymbardziej wiecej osob powinno sie z tego cieszyc a nie taki jakis ogolny pesymizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el PRACA 05.05.03, 16:42 Prawda jest taka, że jak ktos chce to pracę znajdzie i to bardzo szybko nawet. Z wieloma bezrobotnymi jest tylko taki problem, że zrobili się leniwi. Świadczy o tym frekwencja na spotkaniach w sprawie pracy gdzie przychodzi góra do 10 osób - tak jak mi kuzyn mówił. Ale i dobrze bo wtedy wszystkich co byli na zebraniu zatrudniają;) Praktycznie widząc taką sytuację Ci pracodawcy przestają wierzyć w bezrobocie. Albo wlaśnie Ci ludzie tak szukaja, że o takich spotkaniach nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: PRACA 05.05.03, 16:53 Czyli generalnie pod tym wzgledem Elblag sie niczym nie rozni od Trojmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: PRACA 05.05.03, 16:54 no może tym, że u nas więcej leniwych jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: PRACA 05.05.03, 18:57 student_el napisał: > no może tym, że u nas więcej leniwych jest;) Skoro wiecej to wspolczuje. Nie ma nic gorszego dla miasta jak leniwi mieszkancy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: PRACA 05.05.03, 19:11 ja mówię tylko o okreslonej grupie z pewnej kategorii;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń Re: Telepizza c.d IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.05.03, 19:16 no dobra, ale gdzie lokal ten sie bedzie znajdowal, czyzby w Ogrodach?? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Telepizza c.d 05.05.03, 19:40 niestety nie wiem;) wiem tylko,że będzie pod koniec maja ale sądze, że w Ogrodach, pomiędzy CUBE CAFE, a CRAZY CHICKENEM (tam postawili ściankę i cos tam się robi;) Food court miał być na 5 restauracji tylko, a tu już 6 powstaje, a jeszcze jest miejsce na 7. Tylko gdzie ci ludzie się wtedy zmieszczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: Telepizza c.d 06.05.03, 23:15 ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś