Dodaj do ulubionych

Co robicie w aptece?

28.05.03, 13:02
Co robicie, kiedy czekacie w kolejce w aptece?
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: Co robicie w aptece? IP: *.umcs.lublin.pl 28.05.03, 13:19
      robię to samo co czekając w kolejce w innych miejscach- hipermarket- tego
      nienawidzę, poczta-obrzydliwa nuda, bank- ekstranuda, sklep spożywczy-
      umiarkowana nuda - myślę o "niebieskich migdałach" (czytam ulotki- jeśli jest
      taka możliwość)
      • student_el Re: Co robicie w aptece? 28.05.03, 17:12
        W aptekach kolejki????? Na pewno nie w Elblągu, jak przychodzę do apteki to
        zazwyczaj nie ma nikogo lub góra dwie osoby.

Gość portalu: anna napisał(a):

> robię to samo co czekając w kolejce w innych miejscach- hipermarket- tego
        > nienawidzę,

Proste - nie rób zakupów w weekend i popołudniami.

>poczta-obrzydliwa nuda,

Najlepiej na poczte chodzic w nocy, szybko i bez problemu.

>bank- ekstranuda,

W Elblągu to chyba tylko w PKO BP jest tak, w Zachodnim nigdy prawie zawsze
        mam wolne stanowisko;)

> sklep spożywczy-
        > umiarkowana nuda - myślę o "niebieskich migdałach"

Tyle tych sklepów spozywczych jest, że i kolejek w nich zbytnio nie ma;)

Dwa miesiące temu próbowałem coś kupować w sklepie w jednej ze wsi żuławskiej,
        ale po 15 minutach zrezygnowałem. Kolejka wogóle się nie ruszała, a każdy kto
        stał to robił chyba miesięczne zakupy.

>(czytam ulotki- jeśli jest
        > taka możliwość)
        • Gość: koń Re: Co robicie w aptece? IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.05.03, 22:39
          > Dwa miesiące temu próbowałem coś kupować w sklepie w jednej ze wsi
          żuławskiej,
          > ale po 15 minutach zrezygnowałem. Kolejka wogóle się nie ruszała, a każdy kto
          > stał to robił chyba miesięczne zakupy.
          >
          moze akurat 15 min przed Toba byl listonosz z renta i zasilkiem :)
      • kilroy_was_here Re: Co robicie w aptece? 27.06.03, 11:26
        Gość portalu: anna napisał(a):

> robię to samo co czekając w kolejce w innych miejscach- hipermarket- tego
        > nienawidzę, poczta-obrzydliwa nuda, bank- ekstranuda, sklep spożywczy-
        > umiarkowana nuda - myślę o "niebieskich migdałach" (czytam ulotki- jeśli jest
        > taka możliwość)

To nie jest to samo, bo w tych wszystkich innych miejscach nie trzeba być cicho.
        Apteki to jakoś tak sobie poustawiały. Poczty i banki to coś pośredniego, a
        hipermarkety to stanie-balowanie.
        • Gość: anna Re: Co robicie w aptece? IP: *.umcs.lublin.pl 27.06.03, 14:14
          kilroy_was_here napisał:

> To nie jest to samo, bo w tych wszystkich innych miejscach nie trzeba być
          cicho

a Ty śpiewasz piosenki w kolejkach, że ta aptekarska cisza Ci przeszkadza????
          :)))))))
    • umk__historia Re: Co robicie w aptece? 28.05.03, 20:24
      nie choruję = nie chodze do aptek :-)
    • Gość: Alicja Re: Co robicie w aptece? IP: *.proxy.aol.com 01.06.03, 10:42
      Dlaczego takie pytanie? Czyzbys chcial sprowokowac dyskusje o dystrybutorach
      prezerwatyw?
      • elbingensis Re: Co robicie w aptece? 18.07.03, 17:20
        Gość portalu: Alicja napisał(a):

> Dlaczego takie pytanie? Czyzbys chcial sprowokowac dyskusje o dystrybutorach
        > prezerwatyw?

albo o leki na wstydliwe przypadłości? ponoć aptekarze zaśmiewają się
        opowiadając sobie, czego ludzie nie wymyślą, by uniknąć zaczerwienienia pytając
        się o maści zwalczające grzybicę, wszawicę i tego tego typu tam... niby ludzka
        rzecz i wstydzić się tego nie powinno (zwłaszcza gdy kąpane trzy razy dziennie
        dziecko znów przyniesie z przedszkola do domu miłe stworzonka we włosach,
        przecież to nie wina rodziców!) ale zawsze ta cisza - w aptece wyjątkowa -
        oszałamia i - przynajmniej na początku - onieśmiela. czy mieliście i wy tego
        typu przypadki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka