kilroy_was_here 28.05.03, 13:02 Co robicie, kiedy czekacie w kolejce w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Co robicie w aptece? IP: *.umcs.lublin.pl 28.05.03, 13:19 robię to samo co czekając w kolejce w innych miejscach- hipermarket- tego nienawidzę, poczta-obrzydliwa nuda, bank- ekstranuda, sklep spożywczy- umiarkowana nuda - myślę o "niebieskich migdałach" (czytam ulotki- jeśli jest taka możliwość) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Co robicie w aptece? 28.05.03, 17:12 W aptekach kolejki????? Na pewno nie w Elblągu, jak przychodzę do apteki to zazwyczaj nie ma nikogo lub góra dwie osoby. Gość portalu: anna napisał(a): > robię to samo co czekając w kolejce w innych miejscach- hipermarket- tego > nienawidzę, Proste - nie rób zakupów w weekend i popołudniami. >poczta-obrzydliwa nuda, Najlepiej na poczte chodzic w nocy, szybko i bez problemu. >bank- ekstranuda, W Elblągu to chyba tylko w PKO BP jest tak, w Zachodnim nigdy prawie zawsze mam wolne stanowisko;) > sklep spożywczy- > umiarkowana nuda - myślę o "niebieskich migdałach" Tyle tych sklepów spozywczych jest, że i kolejek w nich zbytnio nie ma;) Dwa miesiące temu próbowałem coś kupować w sklepie w jednej ze wsi żuławskiej, ale po 15 minutach zrezygnowałem. Kolejka wogóle się nie ruszała, a każdy kto stał to robił chyba miesięczne zakupy. >(czytam ulotki- jeśli jest > taka możliwość) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń Re: Co robicie w aptece? IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.05.03, 22:39 > Dwa miesiące temu próbowałem coś kupować w sklepie w jednej ze wsi żuławskiej, > ale po 15 minutach zrezygnowałem. Kolejka wogóle się nie ruszała, a każdy kto > stał to robił chyba miesięczne zakupy. > moze akurat 15 min przed Toba byl listonosz z renta i zasilkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Co robicie w aptece? 27.06.03, 11:26 Gość portalu: anna napisał(a): > robię to samo co czekając w kolejce w innych miejscach- hipermarket- tego > nienawidzę, poczta-obrzydliwa nuda, bank- ekstranuda, sklep spożywczy- > umiarkowana nuda - myślę o "niebieskich migdałach" (czytam ulotki- jeśli jest > taka możliwość) To nie jest to samo, bo w tych wszystkich innych miejscach nie trzeba być cicho. Apteki to jakoś tak sobie poustawiały. Poczty i banki to coś pośredniego, a hipermarkety to stanie-balowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Co robicie w aptece? IP: *.umcs.lublin.pl 27.06.03, 14:14 kilroy_was_here napisał: > To nie jest to samo, bo w tych wszystkich innych miejscach nie trzeba być cicho a Ty śpiewasz piosenki w kolejkach, że ta aptekarska cisza Ci przeszkadza???? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Co robicie w aptece? 28.05.03, 20:24 nie choruję = nie chodze do aptek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Co robicie w aptece? IP: *.proxy.aol.com 01.06.03, 10:42 Dlaczego takie pytanie? Czyzbys chcial sprowokowac dyskusje o dystrybutorach prezerwatyw? Odpowiedz Link Zgłoś
elbingensis Re: Co robicie w aptece? 18.07.03, 17:20 Gość portalu: Alicja napisał(a): > Dlaczego takie pytanie? Czyzbys chcial sprowokowac dyskusje o dystrybutorach > prezerwatyw? albo o leki na wstydliwe przypadłości? ponoć aptekarze zaśmiewają się opowiadając sobie, czego ludzie nie wymyślą, by uniknąć zaczerwienienia pytając się o maści zwalczające grzybicę, wszawicę i tego tego typu tam... niby ludzka rzecz i wstydzić się tego nie powinno (zwłaszcza gdy kąpane trzy razy dziennie dziecko znów przyniesie z przedszkola do domu miłe stworzonka we włosach, przecież to nie wina rodziców!) ale zawsze ta cisza - w aptece wyjątkowa - oszałamia i - przynajmniej na początku - onieśmiela. czy mieliście i wy tego typu przypadki? Odpowiedz Link Zgłoś