Dodaj do ulubionych

Swiatowy - inspiracja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 07:23
Inspiruje mnie tak idiotyzm tego czlowieka, ze postanowilem stworzyc o nim watek:P
Dla mnie swiatowy to
- matol
- tepak
- debil
- cham
- prostak
- olsztynianin
Czyli jak widac powyzej ma same najgorsze cechy. W dodatku nie widzi tego co jest napisane, lecz wybiorczo wybiera rzeczy ktore mu pasuja z wypowiedzi innych. Niestety takie osoby ksztalci UWM!
Obserwuj wątek
    • Gość: Elbinger Re: Swiatowy - inspiracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:28
      Nie przejmujmy się takimi niespełnionymi nadgorliwcami jak światowy-ciemnogród :)
    • Gość: Elbląg Re: Swiatowy - inspiracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:36
      Przedewszystkim gó..arz.
      • Gość: Leon Re: Swiatowy - inspiracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 09:17
        A ja będę bronił światowego, gdyż jest:
        - inteligentny
        - błyskotliwy
        - opanowany
        - nie udaje że pada deszcz, gdy plują mu w oczy
        - trafny i skuteczny w prowadzeniu działań obronnych opluwaczy elbląskich
        - pisze bez błędów ortograficznych - co na tym forum jest ewenementem
        - i oczywiście jest z Olsztyna - najpiękniejszego miasta w kraju. Miasta
        pełnego miłych życzliwych i uprzejmych ludzi.. :) :) :)

A co do UWM to Wasz Alfik kończył ART (protoplastę UWM) i jakoś ma się dobrze :)
        podobnie jak większość Waszych inżynierów, technologów, księży i
        nauczycieli... :) :) :) Więcej szacunku dla miasta, które Was
        wykształciło :) :) :)
        • Gość: asa Re: Swiatowy - inspiracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 13:57
          Alfik nie jest nasz, lecz z Nowego Dworu Gdańskiego.
    • Gość: swiatowy Re: Swiatowy - inspiracja IP: 91.104.125.* 23.06.07, 18:55
      Dzieki Leos za plecy!Nie ma nawet co tego komentowac bo gosciu sam wystawil
      sobie laurke Co do alfika to nie interesuje mnie to indywiduum ale z tego co
      kiedys pisal to zwykly robol ,ktory pracuje w jakis tam wodociagach czy cos w
      tym stylu ale jak wczesniej napisalem nie interesuje mnie jego osoba ani zycie
      prywatne Co do samych elblazan poznalem ostatnio kilku ktorzy chwala sobie
      studia w Kortowie i ktorzy wybrali sobie Olsztyn jako miejsce zamieszkania a
      motloch niech sie gryzie
      • Gość: Światowy z Elbląga skoro o studentach mowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:25
        Ja znam natomiast kilku Olsztynian którzy chwalą sobie studia na PWSZ w Elblągu:) I koło się kręci...
        • Gość: Leon Re: skoro o studentach mowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:24
          Kilku zapewne tak :) :) :) I niech się uczą grzecznie :)
          • Gość: Światowy z Elbląga Re: skoro o studentach mowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 08:36
            Trudno żebym znał wszystkich...
            Ale to chyba ty tu jestes głupio-mądry?:>
        • Gość: swiatowy Re: skoro o studentach mowa IP: 91.104.84.* 27.06.07, 17:19
          "studia na PWSZ"Dobre! Moze ktos bez ambicji i po giertychowskiej maturze
          wybierze ta jak ona PWSZ czy jak ona tam
    • Gość: Elbinger Elbląg was potrzebuje, a wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 11:07
      przejmujecie się jakimiś kmiotami z Olsztyna
    • Gość: Erni Re: Swiatowy - inspiracja IP: *.proxy.aol.com 26.06.07, 19:37
      co kilka miesiecy wracam na te forum z nadzieje ze znormalnieje, ale niestety
      zawsze jestem rozczarowany poziomem tego forum
      • Gość: e Re: Swiatowy - inspiracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 07:09
        jeden watek nie eliminuje calego forum, nikt nie ocenia Olsztyna po swiatowym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka