Gość: monia Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 109.243.189.* 12.09.10, 22:34 ja polecam school car, super poprowadzona teoria i super instruktor, za to jak najdalej od uniwersytetu robotniczego!! w sumie po skończonym kursie nie umiałam jeżdzić "uczyło" mnie dwóch instruktorów i obydwaj okropni, jeden gorszy od drugiego, tylko krzyczeli i fochy stroili?? jak bym wiedziała za darmo bym tam nie poszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 46.112.97.* 04.01.11, 23:24 monia-zgadzam się w obydwu kwestiach,SCHOOL CAR fajnie przygotowuje, super instruktor i mają nie 30tylko 40 godzin teorii a cena jak wszędzie, samochody sie rozkraczają w trakcie jazdy jak u kujawy, teściowa mojej siostry tam robiła-koszmar, za to w uniwersytecie rob. instruktorzy tak jak mówisz-fochmistrze,zwłaszcza p. Artur zlewka na kursanta totalna, spóźnial sie i nie jeżdziałm juz pełnej godziny, instuktor nawrzeszczał na mnie, zestresował i stworzył groźna sytuacje na drodze nie wiem czemu albo tak go wkurzyłam albo zeby zrobic mi na złość-załuje tylko ze nie poszłam na skarge do WORDU......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka-raz jeszcze Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 46.112.97.* 04.01.11, 23:28 monia-zgadzam się w obydwu kwestiach,SCHOOL CAR fajnie przygotowuje, super instruktor i mają nie 30tylko 40 godzin teorii a cena jak wszędzie, samochody sie NIE rozkraczają w trakcie jazdy jak u kujawy, teściowa mojej siostry tam robiła-koszmar, za to w uniwersytecie rob. instruktorzy tak jak mówisz-fochmistrze,zwłaszcza p. Artur zlewka na kursanta totalna, spóźnial sie i nie jeżdziałm juz pełnej godziny, instuktor nawrzeszczał na mnie, zestresował i stworzył groźna sytuacje na drodze nie wiem czemu albo tak go wkurzyłam albo zeby zrobic mi na złość-załuje tylko ze nie poszłam na skarge do WORDU......... Polecam School car za to nie polecam kujawy a przed Uniwersytetem robotniczym PRZESTRZEGAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akto Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.10, 16:46 Jak najbardziej OSCAR. Wykłady ciekawe, szkolenie medyczne też. Kilku instruktorów, zero problemu przy umawianiu się na jazdy. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.10, 22:45 Joltex. Super uczą , miła atmosfera. Zdałem za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikuś Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.10, 21:07 Potwierdzam. Joltex pełna profeska - POLECAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aA Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 14.10.11, 00:09 Polecam OSK "ZEBRA" naprawdę miła atmosfera i dużo cierpliwości dla początkującego czego nie można powiedzieć o "wadeckim", który jest ubrany ciągle w to samo czyli pereloski sweterek i pali papierosa za papierosem w samochodzie. Dodatkowo wścieka się z byle powodu powodując niechęć do jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.10.11, 13:49 Nigdy Zebra . Ta firma to porażka. Niczego tam nie nauczą. Może i cierpliwi ale nauczyciele z nich żadni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 80.51.238.* 21.01.12, 21:44 polecam bardzo Lidera z ul.Skrzydlatej,,,nie pożałujecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.14, 11:24 taaa.. te dwa komentarze o Joltexie są z tego samego IP więc chyba właściciel czy instruktor pisał. brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: youko Re: prawo jazdy w egu - Joltex IP: *.elblag.vectranet.pl 13.10.10, 19:40 Polecam. Zdałam za pierwszym razem. Dwóch panów o różnych osobowościach, na początku się bałam, ale to nauczyło mnie dobrze jeździć. I tak jeżdżę od prawie 2 lat, jak dotąd żadnej kolizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolla Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.10, 22:46 Tylko nie Kujawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.centertel.pl 09.10.10, 13:59 a słyszeliście o tej szkole JUNIOR, kurs maja tani i na dodatek jest tam instruktorka która słynie z tego ze oprócz nauki jazdy lubi jeszcze sie zabawic z kursantami czyli kurs tani i instruktorka łatwa do zrobienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antytaniocha Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.10, 11:45 Jak kurs tani tak jak w juniorze to strach , że prawo jazdy przepadnie lub cię skręcą na kasę tak jak w michaelu - też mieli tanio.. Niektórzy do dziś chodzą na policję, a instruktorka która przekręcała ludzi na kasę jeździ teraz w oscarze. Strzeżcie się oscara Odpowiedz Link Zgłoś
natalia151190 Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? 13.10.10, 14:51 jak najbardziej KUJAWA zrobiłam kurs w 3mies. i zdałam za pierwszym razem. super atmosfera i instruktorzy. a z jazdami niema problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 23:42 Jak najbardziej P.Andrzej Kujawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.10, 09:43 Bo??? Kujawa, bo co? Dlaczego ten Ośrodek? Macie jakieś opinie o instruktorach? Bo słyszałem, że nie jeździ się z jednym przez cały kurs tylko z kilkoma i to trochę utrudnia naukę. A... i który jest najlepszy... a kogo zdecydowanie odradzacie??? Czekam na Wasze opinie, bo już za tydzień zapisuję się na kurs i nie chce się rozczarować :/ Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.xdsl.centertel.pl 30.10.10, 10:35 Kujawa, bo interesuje się kursantami. Analizuje ze swoimi instruktorami każdego kursanta tzn. wie kto jakie błędy robi i co trzeba u niego poprawić. Bardzo ciekawie prowadzi wykłady, zwraca uwagę na szczegóły. Dla tych co już jeżdżą robi osobne spotkania, na których każdy może zapytać jak rozwiązać dany problem. Co kilka jazd kontroluje znajomość przepisów przez kursantów robiąc testy. Instruktorzy są sympatyczni i wymagający, ale dobrze tłumaczą. Jest ich kilku i dobrze, bo każdy na coś innego zwracał mi uwagę. Kurs robiłam 3 mies i zdałam za 1 razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.10, 15:14 Dzięki wielkie za wyczerpującą odpowiedź! Dowiedziałem się dziś, ze sąsiad też robił prawko u Kujawy i był zadowolony. Mówił, żeby prosić o jazdy albo z samym Kujawą albo z Dawidem, bo najlepiej uczą. Prawda to?? Kujawa potrafi wrzasnąć podobno....?? I jeszcze jakis pan Olek dobrze uczy, tak mówią.. a ile w tym prawdy to kto wie. :/ Dajcie znać jak to wygląda. Czekam na odpowiedzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia151190 Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? 02.11.10, 17:35 jak najbardziej polecam Kujawę, skończyłam tam kurs w sierpniu i zdałam na pierwszym razem. co do instruktorów to jeździłam prawie ze wszystkimi, bo nie chciałam jeździć z jednym. Pan Andrzej uczy bardzo dobrze ale jest wymagający, co do Dawida to osobiście nie polecam. Z Olkiem zaczynałam kurs i zdawałam u niego wewnętrzny egzamin jest opanowany i fajnie tłumaczy, jak jest potrzeba to kilka razy to samo aż w końcu się zrozumie, z Bogdanem też jest dobrze, ale nie wymaga za dużo. a jeszcze dobrze mi się jeździło z Jarkiem (policjant) jego jak najbardziej polecam, super uczy. powodzenia i wybierz kujawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingram Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 22:55 Ktoś ma stare informacje bo Kujawa od dawna nie jeździ z kursantami. On bez przerwy tylko siedzi w biurze niż uczyć ludzi jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP JOL-TEX!!! Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.opera-mini.net 20.09.11, 23:29 JOL-TEX na Hetmańskiej- straszna szkoła !!!! Polecam Framar :):):)i pana Włodka :)ale to wasz wybór - róbcie co chcecie, ale warto czasem posłuchać kogoś kto już zdał. A egzamin mam zdany dzięki framar :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!STOP JOL-TEX!!! Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.opera-mini.net 20.09.11, 23:30 UWAGA!!! JOL-TEX na Hetmańskiej- straszna szkoła !!!! Polecam Framar :):):)i pana Włodka :)ale to wasz wybór - róbcie co chcecie, ale warto czasem posłuchać kogoś kto już zdał. A egzamin mam zdany dzięki framar :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzxz Tylko nie Kujawa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 13:58 Ja robiłam tam kurs pół roku bo ciągle jazdy odwoływali, bez sensu się ciągnęło juz dawno miałabym zdane .Wg mnie juz maja taka reputacje ze nie dbaja o kursantów tak jak powinni z tym odwowływaniem jazd, im częściej tym lepiej a nie 1h w tyg.teorii nauczyli dobrze, ale to ze sie tak ciagneło było ogromnym minusem wiadomo ze człowiek wolniej bd ogarniał z takimi odstepami. Po 2 niezdanych egz poszłam do juniora na 2 h i zdałam bez problemu za 3cim. Tam to nawet mi nie powiedzieli o czyms takim jak zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury po prawej stronie ze tyłem trzeba wjezdzać , ze po parkowaniu luz i ręczny.Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: Tylko Kujawa. IP: 46.112.20.* 26.11.10, 22:39 Coś Ty Dziewczyno robiła przez te pół roku, że się nie nauczyłaś podstaw? Ja też tam chodziłam tak długo i jestem zachwycona! Moi znajomi też. Wszyscy zdaliśmy za 1 razem! To że jazdy w różnych odstępach to wychodzi na plus - ale tylko tym co chcą się naprawdę nauczyć a nie przechodzić i przejeździć.Proszę nie porównuj Juniora z Kujawą bo to obraza okropna!!! Zdałaś, bo Cię Kujawa nauczył ,a te kilka godzin w Juniorze to tylko przypomnienie umiejętności. Pozdrawiam p.A.Kujawę i wszystkich jego instruktorów.Jesteście najlepsi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingram Re: Tylko Kujawa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 22:53 Ja też chodziłam pół roku na kurs do niego. Nie polecam robienia prawka u niego. On w wakacje non stop zabierał jazdy, nie zrobił mi egzaminu wewnętrznego praktycznego. Poza tym tylko obiecuje, że coś ważnego powie na wykładzie a nie mówi. Do tego nie nauczył mnie zawracań z wykorzystaniem wjazdów ani infrastruktury. Skraca jazdy bo oczywiście następnego kursanta trzeba zabrać z nie wiadomo skąd. Polecam Joltex bo tam naprawdę więcej się nauczyłam praktyki niż u Kujawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oscar Re: Tylko Kujawa. IP: *.elblag.vectranet.pl 28.01.11, 19:20 www.biuletynelblaga.pl/firma/551,nauka-jazdy-oscar-nauka-jazdy-elblag.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oscar Re: Tylko Kujawa. IP: *.elblag.vectranet.pl 04.02.11, 10:34 www.biuletynelblaga.pl/firma/551,nauka-jazdy-oscar-nauka-jazdy-elblag.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skyram Re: Tylko Kujawa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 23:03 Do megg: Tyś się z choinki urwała. Powiem ci jak to było ze mną Kujawa mnie nie przygotował w ogóle do egzaminu. Nie nauczył mnie zawracań wszystkich ani parkowań. Poza tym wiecznie tylko problemy z przekładaniem jazd. Do tego w wakacje bez przerwy mi zabierał jazdy. Nie zrobił mi egzaminu wewnętrznego praktycznego. Jedynie tylko teorię i koniec. Oraz piekli się na to dlaczego ktoś nie chodzi na wykłady. Odradzam Kujawę!!! Polecam Joltex, bo tam mnie tak naprawdę nauczyli więcej niż u p. Kujawy i tu w Joltexie są świetni instruktorzy którzy umieją podejść do osoby, która się dość szybko denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: Tylko Kujawa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 20:52 A ja polecam szkołę jazdy BOSS. Kurs szybki i intensywny, fajni instruktorzy i generalnie bardzo ok. Ja zdałam za pierwszym razem po ich kursie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminator Re: Tylko Kujawa. IP: *.elblag.vectranet.pl 05.01.11, 19:02 Śmiać mi się chce jak was czytam, wszyscy zdali za pierwszym razem(od razu widać kto promuje swoją szkołę) a tak naprawdę to większość za pierwszym razem nie wyjeżdża na miasto ale czytając te wasze wpisy to chyba statystyki są zakłamane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia JUNIOR IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.11, 17:08 Witam! W środę zdałam za pierwszym razem było nerwowo bo trafiłam na p.Kruka.Uczył mnie p.Mariusz polecam tą szkołę i tego pana.Traktował mnie tak jak by mu zależało na tym żebym zdała za pierwszym razem wytłumaczył mi krok po kroku wszystko po prostu dusza nie człowiek. Na jazdy umawiałam się w te dni i godz. w które mi pasowało.Nigdy nie miałam odwołanej jazdy bardzo mili ludzie i nie drogo mają. Cały kurs trwał miesiąć. POLECAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: JUNIOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 17:40 Ja też polecam OSK JUNIOR bardzo dobra szkoła, uczył mnie pan Mariusz bardzo dobrze tłumaczył co i jak. Zawsze było miło i sympatycznie, punktualnie, nie odwoływali jazd, umawiałam się na te dni i godziny, które mi pasowały. Zdałam za drugim razem. POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tylko Kujawa. IP: *.elblag.vectranet.pl 27.01.11, 20:34 a może ktoś powinien się wypowiedzieć o panu instruktorze od Kujawy, który na żywca rwie panny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słowo Re: Tylko Kujawa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 18:35 Ja się chętnie wypowiem. Nie będę mówiła po imieniu ale jest tam taki jeden pan, który ma paskudną reputację, bawidamek, po rozwodzie i lata za pannami jak pies! Wstyd! Obmacuje dziewczyny w trakcie jazd i romansuje jak mu jakaś wpadnie w oko. Pomyłka totalna wiec uważajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 125 Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 16:30 Polecam szkołę BOSS Wg mnie bardzo dobrze przygotowują do egzaminu, zrozumiale wszystko tłumaczą, panuje tam miła atmosfera oraz nie ma problemów z zapisaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tylko Kujawa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.11, 00:21 Ja też jestem za Kujawą!! Za trzy dni mam egzamin i bez znaczenia czy zdam czy nie dla mnie to bardzo dobra szkoła, znajomi którzy tam chodzili wszyscy zdali za pierwszym razem jedna osoba z drugim ale chyba w sumie sama jest lekko "ograniczona". Atmosfera super na wykładach dużo śmiechu i poważne zagadnienia a nie puszczanie filmów! Jazdy fakt się przeciągają ale chyba chodzi o nauczenie się a nie wyjeżdżenie 30 h!! Ja jestem zadowolona a Pan Andrzej przynajmniej w stosunku do mnie bardzo miły i pomocny i mam godzinę gratis - więc odwalcie się od szkoły Kujawy i popatrzcie na statystyki! jak poszłam się zapisać na egzamin to przy zapisywaniu Pani powiedział - no wybrała Pani najlepszą szkołę! To chyba o czymś świadczy, że w Wordzie o tym mówią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.bas502.dsl.esat.net 03.02.11, 20:15 Polecam OSCAR tu znajdziesz jego wizytowke www.elblag-ogloszenia.pl/wizytowki.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oscar Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 18:07 instruktorzy fajni (wiedzą o co chodzi w tym zawodzie) inaczej ze sprzętem, a raczej samochodami. W każdym występują usterki, które są bardzo uciążliwe podczas nauki jazdy. Zresztą kto się tam uczył to wie w czym rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 13:02 nie wolno w godzinie jazdy zrobić więcej niż 15 km bo niby właściciel kazał.dla oszczędności przed każdymi jazdami każą sprawdzać wszystkie światła i płyny bo niby właściciel tak kazał do tego ja zdałam za 3 razem. Naprawdę pogadajcie z ludźmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.11, 08:30 Ale Magda, o co Ci chodzi? Gdzie tak jest??? Bo aż jestem ciekaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.11, 23:24 Gorąco polecam Joltex. Uczą super i nie zdzierają . Zdałam za drugim razem i byłam dobrze przygotowana.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 18.12.11, 19:10 Wszędzie smyku tak jest wszędzie a ciekawość to pierwszy stopień do piekła zapamiętaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.146.223.84.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.11, 15:21 Polecam Andzeja kujawe:) posiada on kilku instruktorów którzy poptafia dobrze uczyc. Dają wiele rad które naprawde są potrzebne. Dzięki temu że zmieniają sie na kursie osoby uczące nie przyzwyczaja sie człowiek. Zawsze jest mały stersik przed nową osobą, więc mniej sie stresuje na egzaminie. pozdro i powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.146.223.84.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.11, 15:27 Zaliczyłam prawko za 8 razem. robiłam prawko gdzie indziej, a po 6 razie jak oblałam wziełam 5 godzin u kujawy i jestem zadowolona bardzo. Instruktorzy bardzo fajni, i nie sluchajcie innych co pisza. Pełna profeska!! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingram Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 22:48 Odradzam Kujawę zdecydowanie. On nie uczy kursantów w ogóle jazd. Poza tym ciągle przekłada jazdy. Na dokładkę to tylko się u niego odbębnia 30 h i potem po następnego łosia trzeba jechać. Na plac bardzo rzadko zabierają prawie wcale Ten cały Andriu wyprał wam mózgi skoro go tak chwalicie. Odradzam Kujawę. On się zachowuje jak jakiś kurde podrywacz komplementując dziewczyny. Nie robi wewnętrznego praktycznego egzaminu gdzie tak w innych ośrodkach jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 18.12.11, 19:05 Potwierdzam i też nie polecam Mam ciągle przekładane godziny Obsługa według mnie mało profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa za kółkiem Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 78.8.25.* 06.03.11, 15:27 Ja robiłam kurs u Łady Zajefajna atmosfera. Zrobiłam kurs niemalże ekspresowo i zdałam za 1 razem. A instruktorów podziwiam za nieziemską cierpliwość :) Pozdrawiam i namawiam na tą szkołę jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 78.8.25.* 15.04.11, 07:07 Ja polecam Adama na Lotniczej, jeździłem z Karolem, Wieśkiem, Piotrem i nauczyli mnie wszytkiego na tip top, w środę zdane za pierwszym razem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 19:07 Polecam Pana Andrzeja Kujawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingram Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 22:34 Polecam Joltex. Oni mnie tam porządnie douczyli. Kujawę odradzam. Z kursantami nie jeżdźi jego ludzie nie umieją uczyć. Bardzo się zawiodłam na nim. Kujawa to zmarnowanie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.06.11, 14:23 Chodziłem na prawko do Łady Szybko Sprawnie i na temat Przedwczoraj zdałem za 1 razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.11, 20:39 Zrobiłam kurs u Łady i szczerze polecam. Zdałam za 2 razem (za 1 razem zrobiłam tak głupi błąd, że wstyd się przyznać :) ) Instruktorzy bardzo cierpliwi i uczą do skutku Jak się nie udaje to "męczą" aż się człowiek nauczy A teraz śmigam już własnym autkiem :) Pozdrawiam pana Witka i Marka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 25.07.11, 15:45 Z postów wynika, że średnia zdawalność z jazdy w WORD Elbląg wynosi grubo powyżej 75% Większość autorów komentarzy zdała za 1-szym lub 2-gim razem, więc mając taki talent nie ważne w jakiej szkole się uczyli, bo po kursie nawet w najgorszym ośrodku sukces byłby i tak murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingram Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 21:09 O przepraszam. Ja chodziłam do Kujawy a i tak nie zdałam bo on mnie bardzo kiepsko przygotował na egzamin. Tam to co najwyżej możesz być taksówkarzem bo wozisz tych kursantów i celowo jazdę skraca się. Odradzam go zdecydowanie. Nie robi wewnętrznego praktycznego gdzie w innych ośrodkach to jest normalne. Ciągle przekłada godziny niby to z powodu, że albo instruktorzy przychodzą dopiero albo bo nie ma gdzie kursanta wcisnąć i dlatego. A ta teoria którą się zalicza to jest po to by nie miał kogo wcisnąć w terminarz. Poza tym śmie podrywać dziewczyny mówiąc pieszczotliwie kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny rysiek Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.11, 12:25 A co myślicie o Korelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 20:19 Polecam korel zdalam za 1 razem dobrze ucza, mila atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.opera-mini.net 20.09.11, 23:33 polecam framar koło word :):):) świetna szkoła :):):). GORĄCO POLECAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRZYSZŁYCH KURSANTÓW- TRZYMAM KCIUKI. Wiem, że Wam się uda- tam was nauczą :) P.S. Pan Włodek jest świetny i cierpliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.11, 23:30 A nie łapał Cie za kolana? Mnie tak ten cham i prostak. Czy dlatego jest dla Ciebie świetny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.11, 13:32 Zdałaś? No to mu podniosłaś zdawalność z 17 na 18 %. I tak jedna z gorszych w Elblągu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.11, 23:41 Wszędzie tam gdzie jest dużo wpisów. Im więcej wpisów nie ważne czy pozytywnych czy negatywnych tym szkoła warta zainteresowania, bo to znaczy że ludzim nie jest obojetna i ścierają się różne poglądy. Najgorsze to te szkoły , o których fora milczą.Wybierz szkołę o której ludzie dyskutują. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaks Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.11, 13:20 Zgadzam się. Zawsze jest tak , że jak o kimś gadają to znaczy , że coś się dzieje i firma żyje. Ale moim zdaniem połowa wpisów pozytywnych pochodzi od samych właścicieli a negatywne od konkurencji. Robi błąd kto kieruje sie anonimowymi wpisami na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MateuszCz Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.11, 11:47 Własnie zdałem za pierwszym razem i byłem super przygotowany. Kto mnie tak dobrze przygotował? JOLTEX polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała anka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 20:37 Poecam Joltex. Tanio i fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.11, 19:00 A co myślicie o Auto-Szkoła S. Kuszczaka? Słyszałam, że dostosowują terminy zajęć pod kursanta, ale nie wiem jak uczą. Może Wy coś wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.11, 22:03 Jak chcesz żeby darli na ciebie ryja to idź do Kuszczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.11, 22:49 Byłam kiedyś u Kuszczaka na kursie I musiałam uciekać Straszny nerwus. Przepisałam do sąsiedniej szkoły Marka Łady Bez porównania i szczerze polecam tę szkołę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingram Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 22:18 Ja polecam Lidera. Nauczyli mnie bardzo porządnie, że w końcu zdałam egzamin na prawko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózg Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 193.107.32.* 04.11.11, 08:21 Z czystym sumieniem polecam Joltex. Chodziliśmy tam w trzech kumpli i czwarta moja siostra. Wszyscy zdaliśmy za pierwszym razem.Pozdrawiamy pana Mirka.Super szkoła i super instruktor. POLECAMY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 19.11.11, 20:30 Bullshit. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_2010 Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? 30.11.11, 13:36 Ja też byłam w Joltex i zdałam za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 18.12.11, 19:02 Nie wiem jakie mieliście umiejętności i jakie znajomości ja nie zdałam już trzy razy więc nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.12, 21:38 ciekawe gdzie chodziłaś bo jak dobrze przeanalizować to Twoje wpisy sa też np. dla Kujawy. Śmieszne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 23:34 potrzebuje nzawiska instruktora od kujawy Jarosław... kto pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 23:12 "Zebra" płk.Dąbka 46!! Świetni instruktorzy. Niezwykle mili i sympatycznie. Świetnie się przy nich uczyć. Prawko zdane za pierwszym razem!!! POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.12, 21:35 Nigdy Zebra. Niby mili , ale żadni z nich instruktorzy. Mam sma problemy po ich szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexandr020 Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.tis-dialog.ru 02.02.12, 19:32 JESTEM z Kaliningradu Raz w tygodniu MogÄ? zrobiÄ? SprzedaĹźy 70 litrĂłw oleju napÄ?dowego. MĂłj email 89114629919@mail.ru I przepraszam, Ĺźe off-topic, ale nie wiem dokĹ?adnie gdzie napisaÄ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 08:36 Ja serdecznie polecam Mobila na zawadzie super wykładowcy świetna współpraca nic nie oszukują jak tu czytałem w niektórych ośrodkach a nawet dają więcej .Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahf Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 213.241.95.* 11.04.12, 19:06 POLECAM!!!! A.Kujawa ul.Browarna Jak chcecie się nauczyć jeździć no i oczywiście zdać to do Pana Kujawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.12, 23:35 Tylko nie Kujawa Kurs robiony przez pół roku Instruktorzy nie przyjeżdzją na wyznaczona jazde nie raczac nawet powiadomić o swej nieobecnosci (nie stalo sie to ni raz ni dwa) Sam Kujawa okrutny nerwus Jak juz zaczniesz to wtedy ciezko dogadac sie z nim w sprawach dotyczacych szklenia Nie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 178.235.33.* 15.05.14, 21:41 Polecam Wademecum na 12-lutego 6 ,zdałem było ciężko ale powiodło się jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 78.88.171.* 27.06.14, 22:25 Pan Paweł debeściak a Pan Henio Super wykłady prawie nic z płyt tylko wiedza pozdrawiam .Ariel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin kursant Polecam przez duże P OSK Wademecum ul. 12-Lutego 6 IP: *.elblag.vectranet.pl 09.06.14, 22:01 Polecam przez duże P OSK Wademecum pana Pawła . Profesjonalnie i z dużym zaangażowaniem podchodzi do każdego kursanta . Zdałem początek wakacji a wskazówki jakie dotarły do mnie na pewno nie zapomnę. Polecam Marcin wdzięczny kursant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.xdsl.centertel.pl 14.05.12, 11:31 polecam Korel:) Pozdrowienia dla Pani Ewy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: 78.10.63.* 19.06.12, 22:26 Polecam z czystym sumieniem Joltex. Fachowo, tanio i solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.12, 12:45 jeśli zamierzacie udać się na prawko to tylko do Jol-tex! Konkretna i rzetelna obsługa. Instruktorzy, a szczególnie Pan Mirosław, to ludzie, którzy naprawdę chcą nauczyć a nie tylko odbębnić swoje godziny. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.12, 15:11 Dziś zdałam za pierwszym razem. Chodziłam do Juniora. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiona Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.dynamic.mm.pl 04.07.12, 12:04 a to ciekawe, bo podobno junior olewa wykłady, więc kursanci sami muszą wkuwać to co powinien wykładowca wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.12, 00:22 Nie podobno tylko na pewno olewa. Kasę bierze za cały kurs a wykładów prawie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 16.08.12, 13:42 Ja robiłam prawko w Liderze bardzo polecam fachowo miło i szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 11:02 ostrzegam przed szkołą ELITA biorą kasę i olewają kursanta jazda 40 minut a liczą godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 18.09.12, 15:26 elita obmacują kolana co jest nie na miejscu ze strony instruktora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 18.09.12, 15:27 potwierdzam w elicie jest taki instruktoa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 11:04 ELITA nie nie nie jeszcze raz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 18.09.12, 15:19 bardzo się reklamują latają po TM uśmiechy a co do nauki pani tylko nogi pokazuje zero zawiedziony odradzam ELITE przekręty robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 18.09.12, 15:24 brałam tam dodatkowe godziny spóżniają się prędzej kończą a liczą kasę za pełną godzinę odradzam a zwłaszcza pana Jacka który jest z okropnym poczuciem chumoru co nie przystoi instruktorowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 19.09.12, 13:41 ja również odradzam dziś miałam jazdę na 8 a przyjechali 8.30 a policzyli za całą godzinę tak traktuje elita a tak się chwalą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzo Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 19.09.12, 13:42 dobrze że przyjechali bo ja byłem umówiony i nie przyjechała Elita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.13, 12:17 Ja również nie polecam tej szkoły i to bardzo. Szczególnie radzę nie korzystać z usług Pani A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 18.09.12, 15:20 potwierdzam elita nauka jazdy poraszka Odpowiedz Link Zgłoś
kamuchaaa Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? 14.02.13, 10:27 Porażka to Twoja pisownia analfabeto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.13, 14:40 A ja uczę się w elicie i na prawdę nia mam pojęcia skąd takie dziwne opinie. Mam wyjeżdżone 20 godzin i ani razu instruktor nie spóźnił mi się na jazdy, do tego zawsze jestem odwożona do domu. Instruktorzy super, mają podejście do ludzi a siedząc z panią Agnieszką w samochodzie czuję, że jestem królową szos! Polecam Elite! Mam wielu znajomych, którzy zdali za pierwszym razem ucząc się w Elicie i to nie jest żaden fejk. Pozdrawiam! P.S. Nigdy nie widziałam pani A. z odkrytymi kolanami!!! Nie wspomnę o sukience :) A widuję ją dość często :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędor13 Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 18:47 Ja również jestem uczniem tego ośrodka i nie zdarzyło mi się aby któryś z instruktorów się spóźnił , wręcz przeciwnie zawsze są przed czasem . Więc raczej wszelkie komentarze wzięte nie wiadomo skąd . POLECAM JAK NAJBARDZIEJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 25.07.13, 18:21 Zadowolona. hmmm ciekawe. Ja znam tę pseudo Elitę z najgorszej strony. szczególnie tę babę instruktor. Nie nadaje się do uczenia tylko do czegoś innego.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamuchaaa Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? 13.02.13, 19:09 Ludzie co wy za brednie opowiadacie na temat Elity? Ja prawko na dwie kategorie zdałam za pierwszym razem ,instruktorzy świetnie przygotowali mnie do egzaminu.Pod każdym względem polecam szkołę jazdy Elita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.13, 12:09 Ja również nie polecam tej szkoły, a szczególnie Pani A. Chodzi mi o Panią, która jeździ jako instruktor. Ona zresztą nie jest właścicielem bo nie figuruje we wpisie. I ciekawe czy komendant wie, że w tej szkole jeżdżą policjanci z ruchu drogowego co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcv Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.13, 19:39 LIDER NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE !!!! Uczyłem się w tej szkole instruktorzy mają za przeproszeniem w dupie czy zdasz czy nie bo i tak dostaną za was kasę, a ta jebnięta stara baba co siedzi za biurkiem i udaje paniusię psuje całkowicie tę szkołę. Odradzam każdemu kto chce zdać prawko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek21 Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.13, 19:41 Masz racje też tam się uczyłem i popełnilem bład a znajomi dobrze mi mówili że to bardzo słaba szkoła. Na szczęście kolega powiedział że w elicie dobrze uczą wykupiłem 5 dodatkowych godzin i przygotowali mnie lepiej niż Lider przez cały kurs. Dzięki tym 5 godziną zdałem za 1 razem. Polecam Elite ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.13, 17:06 hahahahaha fajnie że masz 3 razy to samo IP zazdrośnico hehehehe, jeżdżę w ELICIE już z 20h i nie narzekam a statystyki mówią same za sb najlepsza szkoła w Egu, a pani Aga fajowska babka :) polecam tą szkołę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 09.09.12, 19:36 ja polecam wademecum chłopaki dobrze uczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.09.12, 06:25 ja polecam Vademecum(Wadecki) super wykłady dobry wykładowca ,instruktor dla mnie super nie ma lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.09.12, 07:36 wademecum 12 lutego POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 25.09.12, 14:05 Ja polecam Lider jest tam miło i fachowo na początku jeżdziłam z panią Agnieszką była nadęta i miała się za lalusię nie polecam tej pani. Za to polecam pani Monika jest debest która uczy super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 25.09.12, 14:11 W liderze robiłam prawko zdałam za pierwszym Pan Zbyszek super robi wykłady że dla mnie laika było zrozumiałe, wykłady tego pana polecam wszystkim ciekawe na temat i dużo uczą jezidziłam z panem Sylwkiem i panem Krzyśkiem obaj mili i konkretni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 25.09.12, 14:14 a co sądzicie o nowo otwartej elicie bo umie w TMechanicznym różne są opinie mówią że tylko kasa jch obchodzi a kursanta olewają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 25.09.12, 14:20 bo to prawda co o elicie mówią porażka pani na obcasach i w mini się sama reklamuje stara baba a ubiera się jakby miała dwadzieścia lat i ten jej żygolak po pidziesiątce mówią na niego Jacek co obmacuje kolana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elita Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.12, 18:12 Pozdrawiam konkurencje !! Sięgnijcie po słownik, i przestańcie oczerniać naszą szkołę. Aż tak bardzo was to boli że odeszło od was 2 najlepszych instruktorów bo źle ich traktowaliście ? Łatwo można zauważyć że pisze to osoba z jednego komputera po IP ; ) Pozdrawiam i Nie patrzcie na to Co wypisują Te osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkur...ony Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.12, 14:25 Może konkurencja, ale piszą prawdę. Elita to porażka na maksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 16.10.12, 11:24 Nie konkuręncja tylko eksżona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.play-internet.pl 17.12.12, 11:39 Droga Agnieszko nie wiem kto was oczernia ale nie konkuręcja , nie idziemy do celu po trupach ty sama się oceń i swoje życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.13, 12:21 brawo. Niech ta Pani sama się oceni i spojrzy na krzywdy jakie innym wyrządziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver :D Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.13, 15:36 Zdałem w Elicie za pierwszym razem, kat A i B, te całe forum i oczernianie to jakiś żart, nie kierujcie się opiniami które wystawia się anonimowo.Wszystkim zainteresowanym proponuje odwiedzić facebook'a i przejrzeć dziesiątki komentarzy AUTENTYCZNYCH LUDZI i ich opinii na temat ośrodka. Pozdrawiam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania21 Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 10:58 Z ręką na sercu polecam OSK Elita, instruktorzy naprawdę się przykładają do nauki kursantów, krótkie terminy i super atmosfera !!!! Poza tym forum nie spotkałam się z negatywnymi opiniami, wszyscy chwalą ten ośrodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.13, 10:09 Ania co ty za brednie opowiadasz. Każda szkoła tylko nie elita i na pewno nie ta Pani pseudo instruktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.13, 10:11 Żarty sobie robisz. Wszędzie tylko nie ELITA. I nie Pani Agnieszka pseudo instruktor. Odpowiedz Link Zgłoś