Dodaj do ulubionych

Logujcie się do nowego portalu

IP: *.ibd.gtsenergis.pl 16.10.07, 15:41
Hejka polecam nasza-klasa.pl/ tam możecie odnaleźć swoich dawnych i obecnych znajomych, kolegów z klasy i nawet przedszkola :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Elbinger Re: Logujcie się do nowego portalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 15:58
      Myślalełem, że to bedize link do jakiejś nowej strony o Elblągu z forum
      dyskusyjnym :( Coś na wzór nie istniejącego już portalu The_Jazza "Młodzi Elbląg".
      • Gość: saaaaaaaa Re: Logujcie się do nowego portalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:05
        Elbinger powiem Ci jedno, po prostu marudzisz!
        • Gość: Elbinger Re: Logujcie się do nowego portalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:14
          > Elbinger powiem Ci jedno, po prostu marudzisz!

A czep sę tramwaju!
          • Gość: Dialogowiec Do Elbingera IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.10.07, 17:25
            Elbinger kogos sie czepiasz, ale jak ktos Ciebie to źle? A kim Ty do jasnej ciasnej jesteś? Niedotykalska panienka?
            • Gość: Elbinger Re: Do Elbingera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 19:05
              a czy ja się kogoś czepiam oprócz olsztyńskich zadziornikow? :)
      • the_jazz Re: Logujcie się do nowego portalu 16.10.07, 18:38
        A kto Ci powiedział, że ów portal już nie istnieje?:>

Jak się o nim dowiedziałeś?

Pozdrawiam
        • Gość: Elbinger Re: Logujcie się do nowego portalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 19:04
          Od ciebie przecież!
        • generallo Re: Logujcie się do nowego portalu 01.11.07, 17:56
          Ja wiem że istnieje i ma się dobrze.
    • sdomitrz Re: Logujcie się do nowego portalu 17.10.07, 10:07
      A ja polecam
      www.rowiesnicy.pl

- jest o wiele bardziej funkcjonalna
      • generallo Re: Logujcie się do nowego portalu 01.11.07, 17:57
        To dlaczego link nie działa :(
    • Gość: Absolwencik_i Re: Logujcie się do nowego portalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 17:37
      Rowiesnicy - beznadzieja, a co do Nasza-klasa, to strona nie jest już wcale taka
      nowa. Jednak też zachęcam, chociaż zauważyłem, że przeżywa ona atak dzieci Neo,
      a to chyba nie o to w niej chodzi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka