Dodaj do ulubionych

Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ?

IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.09.08, 17:58
Jak uwarzacie kto może wygrać wybory prezydenckie w naszym mieście w
2010 ?
Kogo partie i środowiska wystawią do wyborów, no proszę owasze typy
opatrzone małym komentarzem,rozpoczynam abawę w Elbląg poltical
fiction.
Obserwuj wątek
    • Gość: Prch Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 18:04
      Jeżeli nie będzie stadionu mam nadzieję, że nikt z lewicy :]
      • alfik45 Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? 30.09.08, 19:06
        Tylko nie komuch,mam tego szmaciarstwa dosyć,zobaczcie,co zrobili z naszym miastem:(
        • Gość: mieszkaniec Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? IP: *.elb.vectranet.pl 30.09.08, 20:26
          kaczynski hehehehe
    • Gość: AborygenMiejscowy Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? IP: *.elblag.pl 01.10.08, 07:36
      Dajcie sobie pokój Parafianie. I tak komucha wybierzecie, więc po co te, niby
      szachy.
      • Gość: s Do AborygenaMiejscowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 07:45
        Wypraszam sobie abys mowil o wszystkich!
      • hanza-klos Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? 14.10.08, 15:45
        najgorsze jest to ze w elblagu sie zmienia tak wolno
    • Gość: lulu Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.10.08, 15:24
      a mi się podobają ci młodzi radni z platformy obywatelskiej, to
      dobre kandydatury na prezydenta miasta,
      • 1lazio Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? 07.10.08, 15:53
        Olechnowicz ale chyba nierealne
      • Gość: kolo Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.10.08, 16:00
        lulu jest w tym trochę racji, fakt jest taki że tylko w PO sa ludzie
        młodzi, zdolni, no i w Radzie, PIS i SLD to srodowiska czysto
        geriatryczne, bez perspektyw NO I SA PRZYSTOJNI
        • 1lazio Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? 08.10.08, 18:39
          kto jest przystojny?no bo chyba nie Slonina i Mańkut-120 cm w kapeluszu:)
          • Gość: lulu Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.10.08, 15:14
            Oczywiście że nie te podstarzełe komuszki, miałam na mysli radnych z
            platformy
            • Gość: marek Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? IP: *.elb.vectranet.pl 10.10.08, 17:06
              Platforma to masa cymbałów,zobaczcie który z "naszych "posłów z tego ugrupowania
              jest za przekopaniem mierzei,może Naguszewski?:)
          • Gość: złośliwy Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 09:32
            1lazio!!!
            • 1lazio Re:do trola 27.10.08, 09:53
              trol na prezydenta!
          • Gość: wyborca Re: 1lazio ma 2,20m ,nadaje się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 12:35
            czyli prawie tyle co tych dwóch w sumie.
            • 1lazio Re: do trola 27.10.08, 13:52
              trol na prezydenta!
            • Gość: złośliwy Re: 1lazio ma 2,20m ,nadaje się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 15:04
              2,20m wysokości bez kapelusza,a w kapeluszu może nawet 2,50m
              • 1lazio Re: do trola 27.10.08, 17:01
                rita,wyborca,zlośliwy,normalny,kamil,jadolówna,tryfon,poyzon,staroń... jak
                jeszcze będziesz się przedstawial trolu?!
                • Gość: złośliwy Re:1lazio ile masz w obwodzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 17:14
                  1lazio napisał:

>
                  rita,wyborca,zlośliwy,normalny,kamil,jadolówna,tryfon,poyzon,staroń..
                  . jak
                  > jeszcze będziesz się przedstawial trolu?!

Co ty nie powiesz? Ja myślałem ,że to twoje nicki.
                  • 1lazio Re:do trola 27.10.08, 17:32
                    ale ty jesteś śmieciu nieudany!ja występuję pod jednym nickiem a nie jak ty
                    ścierwojadzie pod wieloma,stary cię trzymal cale życie w piwnicy i
                    wykorzystywal,że teraz utożsamiasz z wieloma osobamami a może kompleksy jakieś
                    lub brak odwagi cywilnej?
                    • Gość: złośliwy Re:1lazio czy ty nie jesteś tym pojezierzem z Ols? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 18:03
                      Słownictwo identiko!!!
                      Jeżeli ktoś nie ma nic za uszami nie reaguje w ten sposób.
                      Oj na prezydenta chyba się nie nadajesz jednak.
                      • 1lazio Re:1lazio czy ty nie jesteś tym pojezierzem z Ols 27.10.08, 19:20
                        slownictwo adekwatne do trola ale w jednym się zgadzamy na prezydenta się nie nadaje
    • Gość: andrzej Re: Kto na prezydenta Elbląga byłby najlepszy ? IP: *.eranet.pl 26.10.08, 22:06
      ja byłbym najlepszy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka