Gość: milena cze Re: Michał Grajewski prezesem Elbląg Europy IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.01.09, 20:04 ha ha ha!!!! ale sie usmialam... wy chyba nie macie co robic ludzie.... co za brednie.....jezu, boze..moja rada: w jednosci sila ludzie!!! cooperation is better than conflict... !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emel Re: Michał Grajewski prezesem Elbląg Europy IP: 153.19.125.* 24.01.09, 14:28 Przeczytałem wszystko... Pomyślałem chwilkę... I niesyty z przykrością muszę stwierdzić, że ten kraj pęka w szwach od ludzi zawistnych, nietolerancyjnych i zagubionych w swojej beznadziejności. "Nie chce mi sie tyłka ruszyć do działania ale zawsze mogę usiąść do kompa w domku z browarem w ręce i przelać frustrację mojego nieudanego życia na innych." - tak to odbieram. Zawiść, zazdrość (...) i tak w całym kraju - to nie tylko Elbląg (zjeździłem ostatnio kawałek kraju!) Trzymam z Wami EE! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Michał Grajewski prezesem Elbląg Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 10:15 ja nie trzymam z EE :)) nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Mroczek Re: Michał Grajewski prezesem Elbląg Europy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.10, 00:36 Nigdy nie zapomne jak mnie wykorzystał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były kolega graja Re: Michał Grajewski prezesem Elbląg Europy IP: *.blutmagie.de 18.03.10, 15:13 Nie tyko Ciebie Mroko, nie tylko Ciebie ... Graja znam od wielu, wielu lat... Zawsze "leciał na kasę" - może dlatego, że w domu nie miał lekko (kto go zna - wie dlaczego), ale kiedyś miał jeszcze jakieś skrupuły, zasady ... Teraz to wielki Pan "lider", "prezes", "przywódca"... Oszukać dobrego kolegę to dla niego jak splunąć... Zniechęcił do siebie chyba wszystkich starych znajomych, ale co z tego jak co chwilę znajduje nowych naiwniaków którzy dają się nabrać na jego "piękną gadkę"... Odpowiedz Link Zgłoś