Dodaj do ulubionych

Nowa - stara - karetka

IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.04.09, 08:27
Od jakiegoś czasu na terenie naszego miasta zauważyć można karetkę (R) -
poprzedni model sprintera w jakimś dziwnym malowaniu. Ktoś wie co to za pojazd?
Jakiś czas temu widziałem jak zabierali do niej pijanego bezdomnego, więc może
ma to jakiś związek z pogotowiem socjalnym?
Btw. Owy pojazd stacjonuje w bazie na Orzeszkowej.
Obserwuj wątek
    • piszacynaforum Re: Nowa - stara - karetka 14.04.09, 09:25

Mowa o działalności tej firmy?
      www.elmedcar.pl/
      • Gość: Prch Re: Nowa - stara - karetka IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.04.09, 10:06
        Karetka z tej strony wygląda porządnie, zaś to co jeździ ostatnio po elbląskich
        ulicach niemal identycznie jak to:
        img.gratka.pl/upload/auto/8966/ogl/20/50/473_A_M.jpg
        • Gość: ratownik Re: Nowa - stara - karetka IP: *.elblag.vectranet.pl 14.04.09, 12:58
          To jeszcze nic. W pasłęku brakuje taboru w pogotowiu i jedna z karetek jest
          własnością prywatnej osoby, która dzierżawi szpitalowi pojazd. Jest tragicznie
          rozklekotana :)
          • Gość: mieszkaniec Re: Nowa - stara - karetka IP: *.elblag.vectranet.pl 14.04.09, 17:06
            Fajnie ze zalozyliscie ten watek bo nie musze zakladasc kolejnego:D Chodzi mi o
            oznaczenia karetek ostatnio zauwazyłem ze pojawiły sie oprocz litery R-(jak sie
            orientuje reanimacyjna), jeszcze P (podejrzewam ze to chyba pierwsza pomoc) i
            jak dobrze pamietam to jeszcze S.
            Jak by mi ktoś mogł rozszyfrowac te litery to z góry dziekuje
            • Gość: hmhmhm Re: Nowa - stara - karetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:13
              Ale lepiej bylo wydac na centrum biznesu (informatycznego),
              a biznes siec (internet) w Elblagu to ma polaczenia udostepnione miec kiedys tam...
              • Gość: ZUSIA Re: Nowa - stara - karetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:17
                Zeby chociaz jak biznes nie zarabia bezdomnych ratował, to malo tego , nie ratuje nawet tych bezdochodow z głdou(nie na rencie, czy emeryturze).
                • Gość: ZUSIA Re: bez cenzury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:18
                  z głodu
                • Gość: rada bez diety Re: Nowa - stara - karetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 17:20
                  Ale to zeby park technologiczny mial instytut naukowy
                  do spraw reanimacji bez karetkowej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka