generallo 16.05.09, 15:48 Może by tak Elbląg byłby zainteresowany ich ofertą? Szczegóły w linku poniżej; www.szybkotaniopysznie.pl/index.php?mf=08_00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: sieć STP wychodzi poza Wrocław 16.05.09, 18:09 Generallo skoro widzisz w tym zysk to dlaczego sam nie otworzysz lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: sieć STP wychodzi poza Wrocław 16.05.09, 22:24 Bo nie mam pieniędzy na lokal o pow. 300 m. kw. a taki trzeba mieć na początek, aby STP wogóle chciało ze mną rozmawaić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: sieć STP wychodzi poza Wrocław IP: *.elblag.vectranet.pl 18.05.09, 10:17 W ogóle jak tam jest w tym lokalu? Dobre jedzenie? opłaca sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.N Re: sieć STP wychodzi poza Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.09, 11:54 Zaś w galerii 100 mkw....czynsz wiadomo jaki.A tak poza tym Elbląg to nie Wrocław i to co sprawdza się gdzie indziej,niekoniecznie musi się sprawdzić w Elblągu.Liczba potencjalnych klientów wiele niższa.Wrocław to miasto o najniższej średniej wieku i największej liczbie ludzi młodych,czynnych zawodowo.Wyposażenie takiego lokalu też nie tanie...ale otwórz to się przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: sieć STP wychodzi poza Wrocław 18.05.09, 13:55 Ale na 1 maja tego typu lokal mógłby zaistnieć. Pizzeia Mexicana nie zdała egzaminu, i chyba ją likwidują? Obecnie jest zamknięta. Nawet menu zdjęto razem z gablotą. Odpowiedz Link Zgłoś
mrjulek Re: sieć STP wychodzi poza Wrocław 18.05.09, 14:43 Jedzenie jest ok, bo samemu sie je wybiera (cos na ksztalt szwedzkiego stolu), ale wcale nie jest tanio. A poza tym, wychodzac stamtad caly jestes przesiakniety zapachem z kuchni. Ja nie polecam, a bylem w STP kilka razy (mieszkam we Wroclawiu). Smierdzialem kuchnia (a musialem wrocic do pracy) i to jest - oprocz ceny - wielkim minusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.N Re: sieć STP wychodzi poza Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.09, 15:39 ...a poza tym jesteśmy narodem hipokrytów.Oficjalnie wieszamy psy na fastfood`ach a te mają coraz więcej zysków.Jak to więc jest?Prawda jest taka,że coraz wiecej ludzi je to g...no. Odpowiedz Link Zgłoś
mrjulek Re: sieć STP wychodzi poza Wrocław 18.05.09, 15:46 STP nie jest fastfoodem. Tam nie uswiadczysz czizburgerów, zapiekanek czy innych szybkich zarc. Odpowiedz Link Zgłoś