Dodaj do ulubionych

Taki się bawi EUH-E

IP: 94.254.181.* 23.05.09, 20:34
Chała jakich mało
PWSZ robi o niebo lepsze imprezy
Obserwuj wątek
    • Gość: studentka Re: Taki się bawi EUH-E IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 22:24
      Chała była chałą głównie z jednego powodu... Żeby studenci EUHE nie mogli bawić się na własnej imprezie, to szczyt głupoty ;p
    • Gość: Marcin Re: Taki się bawi EUH-E IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.09, 23:29
      Jak to nie mogli? Ja jestem z EUHE i normalnie mogłem wejść.
      • Gość: KORTOWIADA Re: Taki się bawi EUH-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 23:41
        tylko ze dzieci lataly :P ogolnie zadna impreza nie byla warta mej
        obecności
    • Gość: a. Re: Taki się bawi EUH-E IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.09, 00:19
      a mnie się podobało. mech świetnie zagrał
    • Gość: wies Re: Taki się bawi EUH-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 07:37
      jakie uczelnie taka impreza haha
    • Gość: obserwator Re: Taki się bawi EUH-E IP: 89.174.178.* 25.05.09, 09:02
      To mi wygląda na imprezę pijaczków i ćpunów a nie Juwenalia wyższej uczelni.
      Jeżel to jest nasza przysła inteligęcja i kadra rządąca to niechę myśleć co nas
      czeka w przyszłość gdy tacy dorwą się włady. Biedna nasza Polska.
    • Gość: gdabski Re: Taki się bawi EUH-E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 13:37
      tak się składa, że na tych zdjęciach nie ma ani jednego studenta
      Elbląskiej Uczelni Humanistyczno - Ekonomicznej.
    • Gość: strong Re: Taki się bawi EUH-E IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.09, 14:42
      Bo to same lumpy spod mostu som jak napisał obserwator ha ha!
    • Gość: s. Re: Taki się bawi EUH-E IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.09, 15:07
      To nie była typowo studencka impreza. Euhe dało możliwość uczestniczenia w koncercie wszystkim mieszkańcom miasta a nie tylko studentom, a że studenci zainteresowani nie byli to już inna kwestia.
    • Gość: gosc Re: Taki się bawi EUH-E IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.09, 17:29
      ... bo studencii chceli się bawić we własnym gronie, jak na Juwenaliaach powinno być. A nie z gó...arzerią...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka