mamakaji 21.05.04, 13:39 Co planujecie na Dień Dziecka dla swoich maluchów? Prezenty? Atrakcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagasz Re: DZIEŃ DZIECKA 21.05.04, 14:01 Najchętniej zabrałabym dziecko w jakieś fajne miejsce, jestem z Warszawy i tak myslałam może o parku w Powsinie, może ktoś ma jakieś ciekawe propozycje gdzie można się wybrać z dzieckiem???? Moja małą ma 2,5 roku. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: DZIEŃ DZIECKA 21.05.04, 15:15 A co dla czteromiesięcznej dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
mmm2001 Re: DZIEŃ DZIECKA 21.05.04, 22:17 Wybacz, ale cztetromiesięcznej dziewczynce to raczej wszystko jedno. Wa zniejesze jest dla niej stały rytm dnia niz jakies nadzwyczajne atrakcje... MK Odpowiedz Link Zgłoś
mmm2001 Re: DZIEŃ DZIECKA 21.05.04, 22:19 Dla ponad dwurocznego malucha proponuję: - wizytę w Muzeum Kolejnictwa w W-wie na Dw. Głównym, Muzeum woj. Polskiego (samoloty i helikoptry) Z powsinem trzeba uważać, bo podobno jest tam dużo komarów (tylko nie jestem pewna czy juz teraz) Raczej odradzałabym jakieś parki zabaw pod dachem, bp pewnie będa tam tłumy... MK Odpowiedz Link Zgłoś