5sunflowers 07.06.04, 15:37 Moje córeczki (3 lata) myją ząbki (a raczej próbują) na razie samą wodą. Widzę jednak, że ładnie wypluwają, więc chciałabym zacząć dawać im jakąś pastę do zębów. Jaką polecacie? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mbk2 Re: Pasta do zębów? 07.06.04, 16:36 Mój synek mył ząbki pastą Elmex (ma neutralny smak i zapach) i niewielkie ilości fluoru (więc podobno bezpieczniejsza dla mniejszych dzieci). Z tego co pamiętam swego czasu na forum była to pasta polecana przez wiele mam. Ja też nie miałam do niej zastrzeżeń. Ale synek "niestety" zdradził ją na rzecz Colgate - wiadomo, jak to dziecko, woli kolorowy, pachnący żel. Pozdrawiam, mbk Odpowiedz Link Zgłoś
mama-eryka Re: Pasta do zębów? 08.06.04, 13:31 polecam paste bobini są dwie wersje powyżej roku delikatny smak stosuje sie raz dziennie małą kuleczke pasty)a dla dzieci powyżej 3lat żel bobini junior jest niedroga wydajna. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
5sunflowers Re: Pasta do zębów? 08.06.04, 14:02 Wszystkim bardzo dziękuję i pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś