Dodaj do ulubionych

Wczasy w domkach

13.10.12, 22:07
Wiem, że wcześnie na taki wątek, ale w tym roku rezerwowałam wakacje w styczniu i już wtedy dużo miejsc było zajętych, więc tym razem nie dam się zaskoczyćsmile
Prosiłabym Was o polecenie jakiegoś ośrodka z domkami letniskowymi - mogą być małe - dla rodziny z 2 dzieci. Zależy mi, żeby było blisko do morza - najlepiej łagodne zejście, mile widziane wyżywienie. Dobrze by było, gdyby ośrodek był w miejscowości z województwa Pomorskiego bądź na granicy z Zachodniopomorskim, bo będziemy jechać A1 i nie chcemy daleko zbaczać z trasy.
Obserwuj wątek
    • betty842 Re: Wczasy w domkach 13.10.12, 22:26
      Polecam Ośrodek Wczasowy Sęk w Karwii. My byliśmy w tym roku z dwójką dzieci (1,5 roku i 5 lat).Mieliśmy domek 2-3 osobowy (jedno pomieszczenie z łazienką i aneksem kuchennym,rozkładana kanapa i łóżko piętrowe). Pobyt jest tylko i wyłącznie z wyżywieniem typu HB (jedznia dużo i bardzo dobre).Z ośrodka na plażę jest ok 100m,bardzo łagodne zejście na plażę-spokojnie można wózkiem wjechac aż na samą plażę.W tym roku nie rezerwują na przyszły rok-dopiero po nowym roku można dzwonić.
    • camel_3d Re: Wczasy w domkach 13.10.12, 22:28
      W miedzyzdrojach jest sporo osrodkow.
      • mamuniaolunia Re: Wczasy w domkach 13.10.12, 22:47
        Camel to na końcu świata smile Prosiłam o ośrodki z Pomorskiego bądź ewentualnie na granicy Pomorskiego z Zachodniopomorskim smile
    • semi-dolce Re: Wczasy w domkach 15.10.12, 10:48
      My jeździmy tutaj www.lesnyzakatekmikoszewo.pl/ ale do morza jest kawałek przez las, wyżywienia brak, jest za to kuchnia w domkach i knajpki w okolicy.
      • asiakh Re: Wczasy w domkach 16.10.12, 09:38
        www.wolnydomek.afr.pl/kontakt.htm
        www.rowy-befared.pl/
        W obu byłam i polecamsmile
    • trooniks Re: Wczasy w domkach 14.01.13, 21:20
      Ja byłem w tym klik, fajnie, komfortowo i nie drogo, co prawda byłem po sezonie. Ogólnie spójrzcie sobie na domki tu noclegi domki
      • foxanka Re: Wczasy w domkach 14.01.13, 21:51
        również polecam Sęk w Karwi - byliśmy w zeszłym roku i w tym też jedziemy na cały lipiec smile
    • qosiula Re: Wczasy w domkach 14.01.13, 21:53
      Ja jadę z dziećmi (3 lata i 1 rok) do domków Las Palmas w Dąbkach, koło Darłowa. Domki 4 osobowe - salon z aneksem kuchennym i narożnikiem do spania oraz sypialnia z dwoma łóżkami jednoosobowymi (ja je zawsze łączę i mam jedno ogromne). Do morza 190m. Wyżywienia brak, ale właściciel ma restaurację, gdzie ma dośc tanie obiady dla swoich gości. Dla mnie bardzo ważnym jest aby domki miały jakiekolwiek ogrzewanie bo nie zawsze się w pogodę trafia. Domki są wyposażone w grzejniki elektryczne i nie płaci się dodatkowo za zużycie prądu - wszystko jest w cenie wynajmu.
      No i jest duzy plac zabaw dla dzieci.
      • agul77 Re: Wczasy w domkach 17.02.13, 22:45
        Bylismy w Las Palmas w 2011 roku. Zastanawiamy sie czy i w tym roku nie pojechac.
        Domki czyste,zadbany teren,przemila obsluga-szczegolnie pan ochroniarz -konserwator.Do plazy 2 minuty spacerkiem. Plac zabaw super-mlody nie chcial z niego wychodzic.
        Jesli o chodzi o te knajpke z jedzeniem ( Fish Pub zdaje sie ) jedzenie suuuper,ale wtedy gdy my bylismy obsluga fatalna i trzeba bylo uwazac na rachunki...
        Ogolnie domki polecam.
    • lenka1311 Re: Wczasy w domkach 15.01.13, 17:35
      Tylko tyle info o domkach. Temat bardzo mi się podoba, sama poszukuje fajnego miejsca na wakacje. Super rozwiązaniem byłby domek ale wszystkie są dla 4 osób wzwyż, a nas jest 2 os plus 2 lateksmile a z tych co tutaj zostały polecone większość jest już zajęta. Polecicie coś jeszcze??
      • trooniks Re: Wczasy w domkach 15.01.13, 18:34
        Jasne smile

Jeśli nie potrzebujesz luksusu, to tu masz domki nad morzem 2, 3-osobowe i to w dodatku w Mielnie wink no i na pewno będzie Tanio.
        • lenka1311 Re: Wczasy w domkach 15.01.13, 20:51
          Ja z tych nie luksusowychsmile tv dla mnie zbędne i mnóstwo atrakcji tez. Chce wypocząć, opalić się i zjeść pyszną rybkę. Liczę na szczęście w pogodzie jeżeli już ustalimy termin urlopu to większość dnia będę spędzać na plażysmile
          • trooniks Re: Wczasy w domkach 15.01.13, 21:04
            z tą pogodą to bywa różnie, ale trzeba być dobrej myśli wink

Ja również, gdy spędzam urlop, to zazwyczaj nie siedzę w domku. Traktuję go bardziej jak noclegownię wink
    • shellerka Re: Wczasy w domkach 15.01.13, 19:09
      www.hawana.dabki.pl/polecam.
      czysto, milo i bardzo blisko do obu plaż.
      • shellerka Re: Wczasy w domkach 15.01.13, 19:10
        www.hawana.dabki.pl/
        • lenka1311 Re: Wczasy w domkach 15.01.13, 21:11
          shellerka a orientujesz się ile za taki domek? jutro zadzwonie zapytam ale może wczesniej zdobędę informacjesmile
          • zuzann-a Re: Wczasy w domkach 18.02.13, 14:46
            Dzwoniłaś tam może? bo też jestem ciekawa i podobnie jak u Ciebie jest nas 2+1smile
    • aaggaak Re: Wczasy w domkach 17.01.13, 13:33
      To co prawda zachodniopomorskie, ale szczerze polecam ośrodek w Dziwnowie- Plaża Klub.
      My z naszym maluchem (obecnie ma 5 lat) byliśmy już 3 razy. Jest super, domki wygodne, osobne zejście na plażę (ok. 50 metrów), duży plac zabaw i sala zabaw w budynku dla dzieci z bezpłatnym animatorem. Plaża ładna, spora przestrzeń płytkiej wody, spokojna miejscowość...Szczerze polecam.
      • agul77 Re: Wczasy w domkach 17.02.13, 22:49
        Jeszcze moge polecic domki w Gaskach.Osrodek Alfa Klif. Maja wlasne zejscie na plaze,fantastyczny teren,domki zadbane,obsluga super.Organizuja w sezonie rozne atrakcje dla wczasowiczow. Wlasny ogrodzony plac zabaw-nie za duzy,ale czysty i bezpieczny.
        Sa domki letniskowe drewniane,domki holenderskie ( ogladalismy w srodku-naprawde ladne) i pole namiotowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka