Dodaj do ulubionych

Strupy po bostonce.

20.11.12, 21:31
Witam!
Córka ponad 2 tygodnie temu przechodziła wirus bostoński. Do teraz schodzą Jej strupki ale nie to mnie martwi, tylko że razem z tymi strupkami schodzi Jej skóra. Normalnie takie wielkie płaty.
Najwięcej krost (a w zasadzie dużych bąbli z płynem) miała na palcach stóp.Dziwnie to wygląda.
I trochę mnie to martwi.
Czy Wasze dzieci po bostonce też tak miały?
Dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • aniasa1 Re: Strupy po bostonce. 20.11.12, 21:55
      moj mial malo krostek wiec skora tylko troche sie zluszczyla, ale najlepsze byly schodzace paznokcie... kciuk i duzy u stopy jakis miesiac po wirusie... znajemej coreczce zeszly prawie wszystkie..... Wyglada to jakby pod paznokiec dotsalo sie powietrze, pozniejta gorna czesc odstaje ale pod spodem jest paznokiec.... choc pielegnacja szczegolnie latem po piaskownicy byla skomplikowana
      • ella_nl Re: Strupy po bostonce. 20.11.12, 21:58
        O właśnie - ta skóra mocno się łuszczy. Dzięki, zabrakło mi tego słowasmile
        Moja ma po tej chorobie paznokcie bardzo słabe.
        • aniasa1 Re: Strupy po bostonce. 21.11.12, 00:21
          ja od poczatku kąpałam wedlug zalecenia lekarza w nadmanganianie potasu wiec i szorstki tylek i te paznokcie i łuszcząca sie skora szybko wyleczylismy. Wydaje mi sie ze pomoglo. Nie zaszkodzilo. Wrzucasz do wanny kilka krysztalkow az woda zabarwi sie lekko na rozowo, pozniej zbrazowieje. Mozesz sprobowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka