joanna7901 24.05.14, 14:20 Jakie macie pomysly dla 2 latka.na dzien dziecka ????co kupujecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murwa.kac Re: 2 latek 24.05.14, 14:36 dwu i pół latek - juz dostał biegowke. dostanie jeszcze kolejne elementy torów, zwrotnic etc do drewnianej olejki, ktora juz posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: 2 latek 24.05.14, 15:25 Już pisałam w innym wątku - trampolina do ogrodu. Stuffu zabawkowego ma aż nadto i raczej się pozbywam, niż dokładam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: 2 latek 24.05.14, 21:51 Pójdziemy na jej pierwsze prawdziwe lody . Na Dzień Dziecka stawiam na prezenty niematerialne, jakieś atrakcje, wyjścia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamalpa Re: 2 latek 24.05.14, 22:08 hihi,my tak samo i pozwole mu sie upaskudzic nimi od uszu az po kolana. a mlody juz dostal prezenty namacalne typu miesiac temu domek plastikowy do pokoju, tydzien temu tor w kolkowicach fisher price, i dwa dni temu stolik z biedronki taki 3w1, do jedzenia, z torem samochodowym i torem wodnym. wiec "musi"mu wystarczyc juz teraz tylko wyjscie na pierwsze lody. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmi18 Re: 2 latek 24.05.14, 22:59 Naprawdę 2-latek będzie jadł po raz pierwszy lody? Nigdy jeszcze nie doznał szczęścia, wyciapując się po czubek głowy lodami? Z ciekawości spytam, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
toya666 Re: 2 latek 24.05.14, 23:12 Mój też nie jadł. Raz ode mnie spróbował, powiedział, że ZIMNEEEEEE, skrzywił się i więcej nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
libretinka Re: 2 latek 24.05.14, 23:22 Dziwne, moj regularnie wcina lody od kiedy skończył 18 mcy, zima raz w tygodniu, teraz prawie codziennie, a ma 23 mce... Lody to jedyna słodycz jaką zjada, o ile sa to lody w postaci sorbetu albo śmietankowe bez udziwnień. Odpowiedz Link Zgłoś
toya666 Re: 2 latek 25.05.14, 08:46 Ale czemu dziwne? Każdy lubi coś innego. Nie posmakowały mu lody i już. Zresztą nie jest wielkim słodyczowym fanem (choć nie twierdzę, że nie lubi wcale). Odpowiedz Link Zgłoś